Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:17:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на misskapriss 09.08.2008  (Прочетена 137356 пъти)

Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: август 04, 2008, 21:02:59 »

Не съм ви забравила момичета, просто имам доста работа по приготовленията и чак сега имам време за почивка и да мина да ви се отчета на бързо  blum

Значи да започна от миналия четвъртък. Част от моите приятелки ми бяха спретнали моминско парти изненада. Главния организатор била колежка от бившата ми работа и главен съучастник- Даниел разбира се. Много готино ме изненадаха, направо щчх да ревна. Бяха се събрали колежка от университета, от старата и новата работа, братовчедка ми, абе много хора. Имаше и подаръци- бельо, свещи и разни подобни любовни неща и огромен букет цветя.  danceg

После в петък получих страхотен комплект чаши за бяло и червено вино, уиски, ракия и шампанско от фирмата и специално от името на собственика. Беше много мило, почувствах се много добре и се зарадвах че се е сетил за мен въпреки че работя там от 6 месеца и ме е виждал 2 пъти.

Има и още много за разказване, но трябва да отивам да редим маси с Даниел, утре пак ще пиша  girl_wink

Целувчициии  give_rose
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: август 05, 2008, 07:52:08 »

Ели, много хубаво се успели да те изненадат с партито!! Браво ан твоята колежка и на Даниел!!!А за чашите от шефа ти, нямам думи, и аз искам такива danceg
Успех с подготовката и ще следя с интерес последните дни от нея! Какво стана с роклята, готова ли е?
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: август 05, 2008, 10:00:14 »

хей Ели не остана.......наслаждавай се на всеки момент че всичко минава многооооооо бързо!
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: август 05, 2008, 10:39:35 »

мила Ели, колко бързо минава времето, прегледах темичката ти - страхотна подготовка, сега ти остават най-сладките дни, в които сигурно се чудиш къде се намираш. Пожелавам ти една супер весела сватба с много ГОРЧИВО и мноооого  CHEERS weddingday
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: август 05, 2008, 16:48:08 »

Сигурно е малко нахално точно аз да се оплача от това... ама няма ли да има снимки на роклята blush Нямам търпение да я видя smile
Успех с последните приготовления!
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #185 -: август 05, 2008, 21:42:39 »

Ето я и другата булка, чиято сватба чакам от зимата!
misskapriss, ти заслужаваш най-прекрасната сватба на света и искрено ти пожелавам така да стане. Месеци наред следях ентусиазираната ти подготовка и толкова много ти се радвах. Е сега вече не остана... след няколко дни е големия ден!
Не знам какво да ти пожелая, знам, че ще си прекрасна булка, знам, че си прекрасен човек, просто се чувствай обичана и щастлива!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: август 05, 2008, 22:22:00 »

хей,

сладурка,

последни няколко дни в трепетно очакване на незабравимият ден - наслади се, предполагам усещането е невероятно, за предстоящето, толкова близо, на дни от теб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

това са ... хм... сладки трепети на щастие и очакване на вашия ден!!!
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: август 06, 2008, 00:12:31 »

Момичета, толкова сте мили, а на мен ми се плаче. Имам чувството че колкото повече неща правя толкова повече нищо не се получава. Нищо не е наред, няма достатъчно бутилки, няма да махнем каретата, не знам каква ще е музиката под чийто съпровод ще отида до мястото на церемонията, някои гости не ми казват категорично дали ще дойдат или не, което според мен не е нормално. Днес ходихме на среща с управителката на ресторанта, първо за уточняване на менюто и имаше коментари от сорта: Защо предястието да е чушка бюрек, не било добре. Палачинка да бъдело, гъби да бъдело, ами не искам, искам си чушката бюрек, какво лошо има. Накрая се убеди и имам желаното предястие. Докато говореше с нас говореше паралелно с 3 други двойки, ами това нормално ли е? Половината въпроси си ги забравих, исках да уточним украсата на сватбената маса, но забравих, тя постоянно обикаляше насам натам и съвсем забравих. Не ми каза колко ще струва детското меню и като отидох да я питам ми каза да си го сметна, нали съм имала меню, е това отговор ли е? Както и да е... Аз пак ще и се обадя и ще ги обсъдим тези неща, но ми е много кофти заради отношението и, тя прави сватби "на конвейр", иска да си прави стериотипни сватби, еднакви, без въображение...Поне се съгласи без уговорки да сложи нашите табелки за масите, които благодарение на Alucinado ще са на много хубави стойки, но забравих да и кажа че искам около табелата да има и разпръснати морски нещица. Такова ми е едно смотано с този ресторант.

Разбира се не всичко е толкова зле. Цветарката е много мила и разбрана, мисля че ще направи приказни букет, бутониери и украса за колата. Отделя ми достатъчно внимание, обяснява ми каквото не разбирам и полага усилие да намери цветя подобни на така желаните от мен бужури.

Жената, която прави украсата на чашите, шампанското и сватбената книга също изглежда много точна и разбрана. Мисля че и тя ще се справи добре.

За роклята какво да ви кажа, много е красива, но е ужасно широка, за 2 седмцици съм свалила около 4см в ханша, свалила съм и навсякъде. Цялата рокля трябва да се преправя, шивачката се хвана за глават, но каза че до четвъртък ще я направи. Лошото че трябва да се разшие почти цялата дантела и си става доста работа. Взех си воала и чантичка, много са ми хубавки, чантата е с дантелата от роклята, а воала изчистен.

Друго какво да ви кажа, майка ми я е разтресла предсватбената треска и е много сладка. Баща ми още се държи, но и казал да не забравят да си вземат кърпички за сватбата smile

Вече уточнихме маршрута на музикантите за младоженеца, кумувете и извеждането на булката. Остава да се видим с фото и видое операторите.

Даниел вече си има и обувки и втора риза, вратовръзка, копчета за ръкавели и игла за вратовръзка.

Друго май в момента не се сещам, а и стана доста дълъг пост. Извинете за което smile

Много ви благодаря за подкрепата, много си ви обичам всичките  give_rose give_rose give_rose
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: август 06, 2008, 07:38:59 »

Ели, миличка не се притеснявай!
Всички те подкрепяме и всичко ще се нареди и ще мине прекрасно!
Още малко остана! good good good
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: август 06, 2008, 08:04:57 »

Мила Ели, не се приетеснявай!!! Определено пследните дни са най-напрегнати и дори нещо малко да не е на ред човек му се вижда, че свършва света в старанието всичко да  еперфектно!!! С ресторанта, наистина тази управителка е ужасна, но определено не си заслужава да се ядосваш, каквото стане с украсата, по-добре да се отпуснеш и забавляваш преди и на самия ден, а не да гледаш ядосано, че украсата ти няма нищо общо с желаното!! Стискам палци и за роклята, ама така е като си решила да отслабнеш!!! И аз като Клара Фина чакам с нетърпение сватбата ти от зимата!!! Вече нямам тръпение да те видя булка!!! Всичко най!!!
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: август 06, 2008, 08:26:22 »

Елинце белинце я по спокойно, всичко ще е 6, ама разбери че най важното за този ден е да се обичате да сте щастливи и да се веселите многоооо, украсата ще е страхотна, просто управителката си е такава леко дръпната / не че я оправдавам, напротив и на мен ми лазеше по нервити в определени моменти / но на деня всичко беше както трябва и както го искахме, всичко каквото и бяхме казали че искаме беше така. за това ти пращам много целувки и знам че всичко ще е 6.
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: август 06, 2008, 08:41:29 »

ели спокойно мила не се притеснявай всичко ще мине чудесно.........и мой съвет е специално за ресторанта......постарай се максимално нещата да са така както искаш ти..........това си е вашия ден, още повече с всичко си се занимаваш ти и заслужаваш да е по твой вкус и виждане.............смело заявявай желанията си give_rose
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: август 06, 2008, 08:57:58 »

Благодаря ви за подкрепата милички! Като си направих равносметка снощи всичко освен ресторанта си е ок или поне е в границите на допустимото. Просто при мен е професионално искривяване вече покрай организацията на и за изложенията. Както каза Даниел снощи, видяла съм много неща покрай работата и правя сравнение, но не си давам сметка че онова са корпоративни събития с доста голям бюджет и се занимаваме с организацията им по цял ден, с месеци. А сватбата я организираме между другото, бюджета ни определено не е безкраен и е нормално не всичко да е перфектно.

Сега се опитвам да приема нещата такива каквито са и да не отдавам толкова голямо значение на детайлите. Щом се примирих с червените карета, значи ще мога всичко да преглътна. Все пак има толкова красиви неща в тази сватба: букета, костюма на Даниел, тортата, приборите за тортата, моята рокля, всичките ми сладки шаферки с розовите си роклички, табелките на масите и ред други неща.

Специално искам да благодаря на ели бели, която ми донесе приборите за тортата от Щатите, на Alucinado за поставките за номерата на масите и на Abii за морските звезди.

Много ви благодаря на всички за подкрепата и идеите, които ми давате и че ме успокоявате като имам нужда и че се вълнувате заедно с мен.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: август 06, 2008, 09:02:36 »

Ели,мила успокой се и се наслаждавай на последните дни преди сватбата,ще бъде прекрасна и се басирам,че дори няма да забележиш какво има по масите и ще се забавляваш много. kiss2 kiss2 kiss2
Вече нямам търпение да те видя булка girl_in_love
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: август 06, 2008, 09:02:48 »

Ели дори и да не е префектно ( невъзможно е да бъде, винаги има някакви малки дупчици за кадем) ти ще бъдем най-красивата, най-щастливата и най-усмихната и лъчезарна булка !!! smile стегни са последните приготовления, че сватба те чака  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo цял ден танци и целувки и много любов heart heart !!!! всичко ще бъде страхотно ще видиш !!! отдай се на любимия си и се наслаждавай на всеки малък момент, без да мислиш за дреболий по организацията, разпредели ги по роднини и т.н. !!!!
весела сватба ти пожелавам  Party time wedding Сватбаааа

Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: