Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:45:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на misskapriss 09.08.2008  (Прочетена 137309 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юли 24, 2008, 21:57:35 »

ей,

сладурка,

я не се впрягай, аз и моето момче на блус сме ... все едно за 1 път танцуваме заедно, аз се дърпам, той иска да води....

но не ми пука много, то тогава ще е друго, емацията и усещането ... те ще са с теб, бъди сигурна;

хоро, освен право, друго не мога да играя, но ... с дългата рокля ще си скачам и подскачам ... пък, важното е да е весело, а не какво точно играя;

хайде, по-спокойно, сигурна съм, че изобщо няма да се сетиш кое можеш да танцуваш и кое - не!!!

Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: юли 25, 2008, 08:11:14 »

Благодаря ви момичета! И ние сме като гостенка като танцуваме блус, пълна катастрофа, не че като танцуваме на нещо друго сме кой знае колко по-добре angry Странното е че двамата по отделно с други партьори танцуваме много добре, но като започнем заедно и пада едно бутане, дърпане, настъпване, луда работа. Освен това според мен Даниел танцува бавно, в смисъл ритъма на песента е по-бърз, а той го танцува по-бавно, според него е обратното, аз избързвам  crazy... Абе не знам, ще падне смях явно, но каквото е това.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юли 25, 2008, 10:17:24 »

Според мен няма какво да го мислиш. За мен сватбеният танц е нещо много лично, ако можех дори бих си го изтанцувала някъде където сме само двамата. Изобщо не ме интересува как ще изгелждаме отстрани, само като чуя нашата песен и като си го представя се разтапям heart
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юли 25, 2008, 10:55:17 »

Благодаря ви момичета! И ние сме като гостенка като танцуваме блус, пълна катастрофа, не че като танцуваме на нещо друго сме кой знае колко по-добре angry Странното е че двамата по отделно с други партьори танцуваме много добре, но като започнем заедно и пада едно бутане, дърпане, настъпване, луда работа. Освен това според мен Даниел танцува бавно, в смисъл ритъма на песента е по-бърз, а той го танцува по-бавно, според него е обратното, аз избързвам  crazy... Абе не знам, ще падне смях явно, но каквото е това.

Ели не се притеснявай изобщо !!! пък ако искаш да го направите по-оригинално хем няма да ви обърнат внимание как танцувате, напр. на нас ни хвърляха розови листенца и едни цветни стереопорени топчета  върху главите докато танцуваме !!!!! и това го направиха съвсем неволно кумците ни !!!! и изглежда много хубаво отстрани и на видеото или пък ако имате въможност на тавана да се сложи някаква мрежичка с малки балончета които да се изсипят върху вас на първият ви сватбен танц!!!! smile много ми харесва на мен !!! smile
« Последна редакция: юли 25, 2008, 15:13:29 от Ели . » Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: юли 25, 2008, 16:17:46 »

Да, има такива големи балони, пълни с малки балончета. Големия балон се закача над сцената и по време на първия танц се пука (или отваря) по някакъв начин и всички тези малки сладки балончета се разпръскват над и около младоженците! на мен лично много ми хареса и мисля да имаме такъв.
А относно първия танц не му мисли много, това е вашия ден, вашия танц и какъвто и да е щом има много любов ще е прекрасен!
Успех и с останалата част от подготовката!
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юли 27, 2008, 21:33:49 »

В нашия ресторант от втория етаж пускат балони по време на първия сватбен танц. Предполагам че ще се получи добре. Аз лично бих предпочела някакви цветни листчета- златисти, едни такива мънички, не знам дали правилно го обяснявам  blush Ще попитам да видим какво ще каже управителката smile

Да ви разкажа за моя пореден сватбен уикенд. В събота ходих на проба за роклята, изглеждаше добре, но малко по-бухнала от очакването. Шивачката каза че е така, защото дължината не е точна и като се скъси ще седи по-прибрана. Другия проблем беше че съм отслабнала за 2 седмици и роклята ми е широка, а на предната проба горната част беше точно по мен. Сега трябва да се свие. Аз се радвам де, нали толкова се опитвах да отслабна и ето най-после има резултат. Но се разбрахме да изчака още 1 седмица за да видим дали няма да отслабна още и тогава да я свива финално, за да не я преправя 2 пъти. Освен това беше направила и шлейфа, той е подвижен и се слага под няколкото пласта тюл и седи като част от роклята. Той ще е само за церемонията, после ще го махна за ресторанта. Поръчах си и воал, съвсем изчистен, защото по роклята има дантела и кръгла чантичка, на която ще и пришие от същата дантела.

Вечерта ходихме с Марианка да видим Аничка като булка. Както писах и в нейната тема, беше много красива.

А днес случайно влязохме в един цветарски магазин с баба и мама и от един каталог си харесах букет, напрамо ми останаха очите, но беше с божури, а този сезон божури няма. Цветарката обеща да обиколи цветните борси тази седмица и да види какво може да се измисли по въпроса. Букета е подобен на този на maslinka, но ако ми направят него май няма да е подходящо да имам и чанта. И сега ще го мисля как да стане, но в краен случай без чанта. Освен това същата жена ще направи и бутониерите на кумовете и младоженеца. smile

Горе долу поразпределихме гостите по масите, обсъдихме го с родителите и те си одобриха местата, което при нас е малко проблемно, защото на Даниел техните са разведени... Сещате се какво е положението, нали?!

Та така при нас, напредваме бавно, но славно  pardon
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юли 28, 2008, 07:29:32 »

Ели браво  Bravo напредвате с организацията добре. Чакам роклята с нетърпение пък и сватбата де  Wink
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юли 28, 2008, 10:19:41 »

Ели, много работа сте свършили!! Браво за отслабването, дано роклята стране съвършенна! Аз обаче се отказвам да слабея, че сега покрай диетата и това, че бях болна свалих 2-3 кг и направо в лице не се харесвам,  а и баб ми каза даже че съм погрозняла и ме нахрани, та съм си 54кг, мисля да си ги задържа, и така си ми става роклята! Успех!!!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: юли 28, 2008, 10:45:19 »

сладурка,

браво, че си успяла да свалиш,

аз не достатъчно и щи ми отпускат роклята....

е, тя, че е направена за талия 60 см......

моята е доста по-големичка,

направо се депресирах, но .... какво да се прави,

папка ми се, нали съм лакомийкааааа
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юли 31, 2008, 14:11:44 »

Еличка , докъде стигна мила , загуби се , а от утре май съвсем ще изчезнеш  cray
Казвай какво остана , и кога тръгваш?  girl_wink
Активен
Капризче

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: юли 31, 2008, 14:34:50 »

Тединце, не съм писала защото нищо ново няма. Имам много работа и сватбата остана на заден план. Направила съм си един план за подготовката за другата седмица и ако оцелея ще се омъжа  tease В събота заминавам за Пловдив, но и там има нет, така че ще се отчитам редовно в последните предсватбени дни!

Целувчици на всички  kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: юли 31, 2008, 14:58:29 »

Ели, ще чакаме другата седмица от Пловдив да пишеш!!! Пожелавам ти най-страхотната седмица преди сватбата!!! А после и другите пожелания! И аз ще ходя към Монтана седмицата преди сватбата и има нет, даже предложих да вземем нашия монитор, че там е май счупен, за да имам връзка с вас blum
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: юли 31, 2008, 16:23:57 »

Хей, не остана  blum Хайде успех ти желая, много положителни емоции и усмивки!!! Сигурна съм, че ще си много красива и много щастлива  give_rose
С теб съм  girl_wink
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: август 03, 2008, 22:21:56 »

Еленце,нямаш избор мила и ще оцелееш другата седмица,и ще имаш най-прекрасната 'морска' сватба blush
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: август 04, 2008, 13:52:32 »

Ели, ти замина за Пловдив и ни забрави! Разказвай как вървят нещата в последната седмица преди сватбата??
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: