Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:39:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на maj4eto - 26.07.2008  (Прочетена 32294 пъти)

Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юли 02, 2008, 09:00:28 »

Честита темичка и от мен! Нещата, които си показала са супер! Книгата за гости е наистина страхотна! И твоя бъдещ съпруг е много хубав в този костюм! А прическата беше и мой фаворит, но ще съм с прибрана коса, а и нямам толкова много коса...успех!
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юли 02, 2008, 09:08:22 »

maj4e, права си , като се замисля хората няма да имат време да четат....а розичката печатче е страхотна идея , ако намеря, и аз бих си го направила така... girl_wink ако нямаш нищо против де, да ти взаимствам идеята  pardon give_rose
иначе и аз умувам дали да я сложо кадето ще приемаме поздравления или да минава някой по масите...има време, ще решим  Girl_hide
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: юли 02, 2008, 09:13:57 »

браво мила всичко е много хубаво ..............прическата е толкова нежна .............а за букета стискам палци да стане така както искаш good
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: юли 02, 2008, 09:24:29 »

marchela ето тук може да си харесаш нещо http://www.fotoalbumshop.de/scrapbooking/motivstempel/index.php
но мисля че ако намериш някой магазин ще е по-евтино smile
hristi благодаря ти и аз сърдечно се надявам да стане така smile
Охххх май взе да ме обхваща сватбената треска crazy shok huhhuh.gif
Активен
Gerka
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: юли 02, 2008, 09:41:10 »

maj4eto   Bravo

Всичките ти неща са много хубави , а пък сватбената книга е толкова забавна и хубава  Bravo

Поздравления за прическата - и аз харесвам пуснати коси и по -небрежни .... сигурна съм, че ще изглеждаш прекрасно  good
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: юли 03, 2008, 08:48:50 »

Блатодаря ти Gerka  smile Аз на пробна прическа още не съм ходила но си взимам снимката  Wink с мене smile
А вчера една приятелка ми вика да не си правя планове за събона вöечер защото вече имам някакви shok
Та както въобще не се бях замисляла за моминско парти и изведнъж и аз май ще имам  pardon Дари и не зная къде ще ме водят  Girl_hide
Активен
marchela
Сватбар

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юли 07, 2008, 07:29:36 »

maj4eto как върви подготовката мила и как беше моминското парти?и на мене май ми готвят нещо такова ама не мога да изтръгна и дума...и да ти се похваля , купих си печатце със сърчица, много е сладко и днес почвам да пооправям сватбената книга  yahoo на теб какво ти остава ??? girl_wink
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юли 07, 2008, 08:13:49 »

Здравей мила smile Ами на нас ни остават същите неща както преди-поради простата причина че можем да ги свършиме само в БГ  pardon Затова в мамента само чакаме да дойде сряда и отлитаме за Сливен. smile
Та следващият почти 1 месец може въобще да ме няма тук,но пък след това ще наваксвам-обещавам Wink
Днес само ще ходя да взимам успокоителни за нашата маца ,че нали и тя ще е с нас милата girl_impossible и да не е толкова шашната shok Та ще има емоции по пътя.Ще сме цял ден почти на път-ние летиме от Киолн за София и после татко ще ни вземе и хаъде за Сливен smile Но първо ще миниме през бабини,за да оставиме котето там и чак тогава за вкъщи olele heat
В четвъртък почивка и в петък се почва в обикалянето danceg
А за моминското ми парти в събота pardon pardon pardon беше супер smile Момичетата ме взеха към 21 ч и хайде на купон...първо обаче трябваше да облека една тениска с надпис-ПОСМЕДНА НОЩ НА СВОБОДА и да я нося цяла нощ smile а събота вечер един народ в Киолн shok ....Та пийнахме за подгряване по един sex on the beach и ....хайде в първата дискотека при условие че трябва да събирам телефонни номера от мъже и да ги пишат на тениската ми  laugh Та стоиме ние на входа на диското на опашката и аз викам абе я чакай...и отивам при тримата костиумари бодигарти и им викамче спешно ми стябват техните GSM-и smile а и при надписа на тениската ми нямаше нужда от много обяснение smile и единия ми вика обрящаъ се и като дзе да пише....а аз-пишете че ако със сватбата не се получи да имам достатъчно funnytooth а единия вика ще чакам тогава smile Абе много забавно беше,а после санцувахме до към 4 ч ....
Та това на кратко-аз чакам момичетата да ми пратят днес или утре снимки и ще показвам smile
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: юли 07, 2008, 13:25:47 »

еха майче, много добре звучи моминското парти "като за последно" Wink успех във всичко, което остава по подготовката, че май ще дойде нагорно, но пък е толкова неповторимо и приятно  heart все пак надзъртай във форума като смогнеш Wink
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #39 -: юли 07, 2008, 13:59:05 »

Супер яко !! Блазе ти !!

Мен пък няма кой да ми го организира, ама ше го преживея.. Но ти завиждам (благородно де)  girl_wink
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юли 07, 2008, 14:05:20 »

inaxastra и аз да ти кажа си мислех че няма да имам защото и аз съм си тука малко самичка-само милото си имам-така че зная какво ти е...А и дето викаш не е болка за умиране-сигурна съм че като се прибереш някой път в БГ ще наваксаш Wink
Активен
marchela
Сватбар

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юли 08, 2008, 08:31:30 »

maj4eto,  Bravo страхотно сте си изкарали и сте си потанцували, много се радвам за теб  tease
още повече че вообще не го очакваше  danceg
мойта кума вчера си дойде от почивка и ми каза да не си правя планове за петък  pardon намирисва ми и на мене на моминско парти  girl_wink
Успех с мацката в самолета, дано се чуства добре, каква ви е ?
На теб миличка успех във всичко, което остава по подготовката в България  , да мине бързо и безпроблемно по бюрокрацията  good а за другото съм сигурна че ти прави удоволствие   girl_in_love
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: юли 08, 2008, 08:38:50 »

Мерси marchela-значи и ти ще се развелиш в петък с моминския живот  Wink пожелавам ти весело изкарване smile Аз току що станах и сега си пия кафето,а след малко започвам да оправям вкъщи и да стягам багажа че съм и на работа от 11 до 16 и няма да имам мнага време.А как ще ми е мъчно за вас само sad а и интервет нямаме в БГ...Но както казах ще наваксвам после  smile
Активен
marchela
Сватбар

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юли 08, 2008, 10:16:23 »

maj4e и ти ще ни липсваш миличка  Girl_hide give_rose
Много успех още веднъж в довършителните подготовки  и приятен път и ако дотогава няма възможност, ти желая от сега красива и незабравима сватба , изпълнена с емоции и вълшебни мигове
 weddingday CHEERS
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #44 -: юли 08, 2008, 10:54:24 »

Майче, пожелавам ти сватба точно както си я мечтала (прекрасна и незабравима тя ще бъде и без друго). Всичко да мине гладко, върховно настроение и поздрави младоженеца (тук нали сме само невести, ги позабравяме горките).

Ще чакам да се върнеш и да показваш снимки. Кога се връщаш, между другото ?

Good luck Clover Good luck

Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: