Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 03:12:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на maj4eto - 26.07.2008  (Прочетена 32223 пъти)

snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юни 27, 2008, 09:58:55 »

maj4eto, честита темичка! Нещата ти са страхотни и много вдъхновяващи. Чакам с нетърпение да видя и другите неща, за да почерпя вдъхновение.  smile
Бижутата от ebay ли са или от магазин?
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юни 27, 2008, 10:02:31 »

Bybet0 мерси мила :)радвам се щом съм била полезна,а честно казано за поканите не съм имала нужда от  Фотошоп pardon Просто първо си принтирах снимката и после още веднъж през принтера за текста-само срябва да се внимава от кая страна ти принтира принтера и дали текста ти е добре центриран :)Най добре 1-2 проби да направиш.Дори и хартията със сърчицата си я правих на моя обикновен принтер-просто съхне малко бавно,но пък останах доволна от резултата smile
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: юни 27, 2008, 10:04:50 »

snezhito тях си ги купох от магазин-бяхме с милото и той вика я какви хубави бижута...и веднага ги взехме smile
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: юни 27, 2008, 12:48:41 »

snezhito тях си ги купох от магазин-бяхме с милото и той вика я какви хубави бижута...и веднага ги взехме smile

Много са хубави наистина, с нетърпение чакаме да ги видим в действие. А рокличката на шаферката направо ще я изям, прелестна е.  Bravo
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: юни 27, 2008, 13:02:34 »

Хайде да ви покажа и новия Джеймс Бонд blum
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #20 -: юни 27, 2008, 13:05:06 »

Oo какъв хубавец ! Ми той готов за женене  Wink

Със здраве да си го носиш  biggrin
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юни 27, 2008, 13:16:25 »

Мерси мерси-да готов е вече само една хубава бутониера с червена роза и бяла лентичка и е направо  good
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: юни 27, 2008, 20:03:48 »

maj4eto, много ти е хубаво всичко. Снимката на твоя Джеймс Бонд нещо не ми се показва на мене  girl_wink, ще пробвам довечера от вкъщи.
Каква ви е програмата с пътуването - кога пристигате в Б-я? Ще ходите ли някъде на меден месец после?
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: юни 28, 2008, 08:12:34 »

Ами ние се прибираме на 9-и ,тогава ще има още доста неща да се организират а иначе за след сватбата сме си резервирали хотел за 4 дни в Созопол-на брега на морето smile Не е много,но поне да си стдъхним малко от сватбата и да се нарадваме на семейния живот girl_wink А на 4-и април се прибираме обратно.
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: юни 30, 2008, 08:17:32 »

Ето че завърших и сватбената книга yahoo
А да знаете че както не бях притеснена-тега ръм направоооо shok crazy huhhuh.gif даже не мога и да заспивам вечер или пък сънувам разни глупости *crazy*Ама май така ще е какво да се прави pardon
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: юни 30, 2008, 14:27:41 »

УУУУУУкакъв спретнат младоженц  Bravo браво
А книгата е много симпатична и свежарска give_rose браво мила нещата са много хубави
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: юли 02, 2008, 08:35:53 »

Благодаря dafni85  give_rose
А ето че и аз май вече се спрях на прическа.Със сигурност ще съм с пусната коса-и с диадемка smile
А това ми е фаворита

* index.php.jpg (19.39 KB, 313x321 - видяно 2156 пъти.)
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юли 02, 2008, 08:38:00 »

И букета вече бях показвала в друга темичка,но ето още веднъж-надявам се да успеят да ми го направят същия beating
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: юли 02, 2008, 08:43:31 »

maj4eto, прическата е много хубава, ех и аз да имах дълга коса  girl_in_love щях да съм с нещо такова!!!Браво Bravo ще ти стои страхотно, сигурна съм!!!
А и сватбената книга е станала много готина, аз мойта сега я почвам, в крайна сметка написа ли нещо вътре?аз на немски имам един много подходящ текст ама ми се искаше и на български да има ...и аз ще я права двуезична  =]Ако имаш идеи, споделяй  girl_wink

А за букета, и аз на нещо подобно съм си спряла, проопуснала съм май, белите орхидеи ли са или какви са?много нежно стои с тях.... give_rose
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юли 02, 2008, 08:55:00 »

Благодаря ти мила smile
Това са гардении,но може и с други цветя да ти заместя ако нямат такива pardon
А за сватбената книга-аз само това написах както се вижда.На български и на полски,а на немски не ми се наложи защото няма да имаме гости германци pardon И аз си мислих първо да напиша още нещо-стихотворение или пък нашата история,но се отказах nea -мисля си че така или инъче ще отнеме доста време на хората а ако вземе и всеки да чете crazy...А иначе тази розичка е печатче и я сложих на всяка страничка и стана много нежно smile
Само сега умувам дали да назнача pleasantry някоя приятелка да я наси по масите за да съм сигурна че всеки ще се разпише crazy
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: