Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:13:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Къде ще живеете след сватбата?  (Прочетена 78091 пъти)

svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: януари 05, 2009, 14:44:00 »

BASTET поздравления! Страхотно е това за апартамента! Близо е наистина, но пък е отделно, което е и най-важното. Ти не каза как се стигна до това решение в крайна смета?
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #106 -: януари 05, 2009, 15:10:02 »

Bravo BASTET! Радвам се, че нещата се развиват, както си си представяла, че и по-добре  Wink Стягайте се за ремонта и дано скоро се похвалиш с желания резултат.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: януари 05, 2009, 22:44:55 »

yahoo yahoo yahoo
BASTET,  много се радвам за апартамента-мечта, който сте намерили! Bravo yahoo Вярно е, че по коледа стават чудеса! А за ремонта - не го мисли smile Ние в нашия живеем вече две години и половина, но още колко има да се ремонтира...Ама полека-лека, ще стане  good Нали ще сте си заедно само двамата - от това по-хубаво няма! yahoo Поздравления за решението! give_rose
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: януари 06, 2009, 14:33:25 »

BASTET поздравления! Страхотно е това за апартамента! Близо е наистина, но пък е отделно, което е и най-важното. Ти не каза как се стигна до това решение в крайна смета?

Ами миличка, и аз не разбрах. За мен е чудо някакво. Абе истината е, че нямам никаква заслуга. Ако бях измислила нещо, ако бях казала или направила нещо, щях да го споделя, с надеждата да е от полза на някоя друга кандидат-снаха, изпаднала в подобна беда. Според мен има 2 варианта:
1. Свекърите са преосмислили приоритетите си и са решили че може би не държат чак толкова да им живея в къщата
или
2. Приятели на милото, които той е пожелал да послуша, демек "значимите други", както се казва по научно му, са му вляли здрав разум.

Третият вариант е да е развил внезапно телепатични умения, но ние знаем добре, че мъжете са оперирани от чувствителност към намеци, така че не ми се вярва въздишките ми да са оказали някакво влияние. Още не смея да се зарадвам - като не съм си го извоювала аз, не мога да се отпусна и ми е свита душата.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: януари 06, 2009, 15:47:01 »

Мила, не си свивай душата, а се радвай. Няма значение как и защо, важното е, че се е получило! За ремонтите - не се притеснявай - в един дом винаги има какво да се ремонтира. Важното е да се чувствате добре в дома си и да се радвате да се прибирате в къщи.
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: януари 16, 2009, 18:33:09 »

Ние живеем и може би ще продължим да живеем у тях.Това е  една голяма къща,като 2 апартамента.И понякога мога и цял ден да не виждам техните.Но по принцип все ходи м да вечеряме с тях.Което не е толкова лошо ако отвреме навреме си оставахме на нашия етаж,защото много ми се иска да сме самостоятелни.Надявам се лека полека да се получи и да не го възприемат като неуважение от наша страна.
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**
Публикации: 106

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: януари 21, 2009, 16:04:01 »

ами за сега сме си на квартира, но искрено се надявам скоро да си завършим жилището, което си е само за нас двамата и да се преместим там  любов заедно
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 01, 2009, 19:07:56 »

Ние на Бъдни вечер се преместихме и сега си живеем самички. Не е лошо, но понякога е доста скучно и тихо вкъщи. sad sad sad cray cray cray
Активен
allinka
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #113 -: февруари 15, 2009, 13:03:16 »

ние живеем на квартира, и тепърва  ще мислим за нещо наше
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 15, 2009, 13:08:36 »

Ние на Бъдни вечер се преместихме и сега си живеем самички. Не е лошо, но понякога е доста скучно и тихо вкъщи. sad sad sad cray cray cray
Няма нищо по-хубаво от това да сте самостоятелни!Радвайте се един на друг. Wink
Активен
tera4
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #115 -: февруари 19, 2009, 10:31:54 »

Решихме този въпрос, преди да сме се подписали, защото става по-лесно с изтеглянето на кредита. Вече имаме собствено жилище, почти сме го обзавели.  Е не е последна мода, но нали е наше
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 21, 2009, 21:39:21 »

Ние живеем в къщата на моите родители, но те са на втория етаж, а ние сме на третия. Етажа ни още не е напълно завършен, но до края на годината живот и здраве ще го завършим и ще станем напълно самостоятелни. Аз съм много доволна, защото хем сме отделно, в наш дом, в който всичко е както ние искаме, хем мама и тати са ни наблизо и могат да ни помагат за всичко  smile
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 21, 2009, 22:49:12 »

Ние живеем в къщата на моите родители, но те са на втория етаж, а ние сме на третия. Етажа ни още не е напълно завършен, но до края на годината живот и здраве ще го завършим и ще станем напълно самостоятелни. Аз съм много доволна, защото хем сме отделно, в наш дом, в който всичко е както ние искаме, хем мама и тати са ни наблизо и могат да ни помагат за всичко  smile

По- хубаво от това няма good!!! Родителите ти винаги ще са насреща за каквото и да било и винаги ще има на кого да разчитате, когато сте на почивка, или просто се решили да излезете някъде. Малко ти завиждам!!! smile smile smile
Активен
Jiji_
Ентусиаст
**
Публикации: 87

« Отговор #118 -: февруари 23, 2009, 23:59:30 »

Ние също живяхме самостоятелно в апартамента на моя приятел близо година, но поради стечение на обстоятелствата сестрата на милото живее сега с нас. Все повече се насочваме към търсене на наш апартамент.
Tani4ka_, това наистина е чудесно.
При нас този вариант отпада, но при нас хубавото е, че и двамата сме от един град (родителите и на двамата са на близо) и сме решили и там да останем да живеем - Велико Търново.  blum
« Последна редакция: февруари 24, 2009, 00:02:15 от Jiji_ » Активен
Jiji_
Ентусиаст
**
Публикации: 87

« Отговор #119 -: февруари 24, 2009, 00:00:58 »

tera4, исках да те попитам какво имаш предвид за по лесно изтегляне на кредита..?
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: