Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:05:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Къде ще живеете след сватбата?  (Прочетена 78116 пъти)

Ianka
Професор
Публикации: 449

Бъди прав или човек , който се изправя

« Отговор #75 -: февруари 12, 2008, 00:37:11 »

... две домакини в една къща са много според мен, ...

funnytooth laugh ROFL sarcastic funnytooth laugh ROFL sarcastic

Ние след сватбата живяхме при свекитата 1 година ,а сега сме при прабаба ми. randma Живот и здраве след някоя друга година ще сме сами  twohearts
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: февруари 15, 2008, 11:46:30 »

За съжаление  :girl_cray2:ние сега живеем при нашите.Преди време бяхме ту в нас ту в тях, но после майка ми замина в чужбина и ние отидохме при татко(ние мн.се разбираме с него), после и татко замина и ние останахме сами и беше малко като изпитание и тогава разбрахме че сме един за друг и ще се разбираме чудесно(не че преди това не се разбирахме).Сега татко пак си е в къщи и ние продължаваме да сме там, но след сватбата, най-вероятно ще живеем сами.
Активен
polly_84
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #77 -: февруари 29, 2008, 19:25:32 »

Ние след сватбата ще живеем в Англия.. :(Милото работи там и му се иска да понаправи малко парички та тогава да се върнем..Иначе живее в къща,която е много симпатична,харесва ми,а и е сам...Незнам само дали ще свикна там,лесно ли ще ми е..като ходих при него беше супер,изкарах си страхотно..по цял ден обикаляхме със сестра му по магазините и въобще не съм скучала,но рано или късно това ще ми омръзне и ще се чудя какво да правя по цял ден..той не иска да работя,но ще трябва да измисля нещо,за да ми минава времето smile
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: март 03, 2008, 21:11:28 »

здр и аз сам против да живеем с някои от родителите,ама пак стия жилищи кредити направо е ужас....и жилища  са талкова скапи че може барзо да се примирим да поживеем с някои от родителите докато се оправи малко положението в балгария
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #79 -: март 04, 2008, 11:03:40 »

Здравейте smile Споделям мнението на повечето от вас, че е по-добре младото семейство да живее отделно. Относно това дали двойката сама ще си вземе жилище с кредит например или родителите ще помагат с нещо готово ... ако има възможност, защо да не се ползва жилище, дадено от родителите? Все пак родителите правят всичко това за децата си. Както има една приказка "Никой не може да си вземе богатствата в гроба" - остава за децата. Иначе ние сме студенти и двамата, така че живеем в семейно общежитие. Моето семейство е далеч в България, а неговото е на около 700-800 километра. Няма опасност да си пречим  Wink
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: март 04, 2008, 13:58:50 »

А пък ние ще си живеем в квартирата,докато си ни построят блока.
Честно ви казвам,вече нямам търпение да си направим както си искаме,защото ще си е НАШ yahoo
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: март 04, 2008, 23:05:41 »

Ние ще живеем на горният етаж, точно над свекито. Супер е хем сме близо, хем сме отделени  good
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: март 05, 2008, 16:34:39 »

ние живеем заедно в неговия апартамент вече 2 години и малко. Сами сме и това е най-важното. След сватбата пак ще си живеем тук. smile
Активен
pretty
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #83 -: март 05, 2008, 16:48:15 »

Ние живеем вече три години в моя апартамент самички - не мога да скрия, че ни е супер!
Другия месец започваме строеж на къща и се надявам до есента да е готова и да живеем там!
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: март 06, 2008, 08:46:25 »

Ние за сега живеем с нашите-по точно с баща ми, майка ми я няма, но ще си дойде скоро, но след сватбата те няй-вероятно ще заминат и ще останем сами-той апартамента си е мой, ще супер да живеем сами-преди бяхме и се разбирахме чудесно, не че сега не се разбираме. pleasantry
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: март 10, 2008, 15:17:30 »

ще живеем самички в Лондон, той ще дойде при мен  heart докато си стъпим на краката ще живеем под наем в нещо мъничко, но после имаме намерение да изплащаме къща на Острова.

Винаги сме били против да живеем при някой от родителите ни. Дори сме обсъждали варианта да живеем на квартира, но не и със "старите". Не мисля, че е добре за едно младо семейство да е под опеката и влиянието на майки, свекита и т.н. Моето свекровище не е лошо, напротив, мн. ме обича и се радва, че сме заедно, но аз съм доста независим човек и не мога дори и за миг да си помисля да имаме едно домакинство с нея  tease
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #86 -: март 11, 2008, 19:03:42 »

Ние повече от 2 години си живеем в собствено жилище, и ще си останем в него и след сватбата smile
Активен
max_hym
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 12, 2008, 17:35:20 »

Ние сега живеем при родителите на приятеля ми, за жалост ... колкото и да се разбираме с тях, и двамата искаме да сме си сами, надявам се скоро след сватбата да се отделим в наше си жилище.
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**
Публикации: 80

« Отговор #88 -: март 13, 2008, 14:51:01 »

Ние си живеем сами и ще продължим да си живеем на същото място.
Активен
Ianka
Професор
Публикации: 449

Бъди прав или човек , който се изправя

« Отговор #89 -: март 22, 2008, 15:08:20 »

Ние след сватбата живяхме 11 месеца при свекитата после се преместихме при прабаба ми и така до днес.  resent
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: