Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:36:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Къде ще живеете след сватбата?  (Прочетена 78132 пъти)

mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #60 -: септември 21, 2007, 10:44:02 »

fanimira, точно така е- не ми се ще да чувам, че са ми дали дом. Аз така като чуя, че някой ми е дал, направоо... diablo Не ми е приятно!Не, че е казано нещо досега,ама..хората се изпускат рано или късно. И съм напълно съгласна с Маги /ако става въпрос за по-голям град с по-високи наеми,иначе не мога да коментирам/- все тая дали ще даваш 250лв. за наем или 300 за собствения си дом като вноска по кредит! Даже не е все тая, защото в първия случай си зависим- от скок на наеми, от продажба на жилището и всякакви такива-невъзможност за ремонт...
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: октомври 10, 2007, 22:02:06 »

Ние засега живеем в техния апартамент,но няма да оставя така тази работа.Винаги съм искала собствн дом,да ми е подреден по мой вкус аз да се разпореждам в него ,а не 10 обитателя :mad_girl:така си е кажете и вие какво мислите по този въпрос.Да си самостоятелен е много по-трудно,но поне ти е мирна главата good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: октомври 10, 2007, 23:07:16 »

милото тегли заем преди 3 години и техните също и от тогава те си живеят в дръг апартамен а милото и брат му в отделен!сега след сватбата ще се нанеса окончателно(не че и сега не живея тук) в този апартамент и на пролет ще си правим ремонт
Активен
Vesy
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #63 -: октомври 11, 2007, 09:10:34 »

jasmine, ние живяхме с техните 3 месеца и се изнесохме по бързата процедура.
От опит ти казвам - 10 000 пъти е по-добре да сте само двамата. Във всяко отношение.
Изобщо не се съмнявай в това. Отстоявай си самостоятелността!  good
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: октомври 11, 2007, 13:04:06 »

Несъмнено най-добре е да си живеем отделно от родителите!!!Дори и самите те го казват...Просто,колкото и да се разбираш с тях/независимо дали родителите на момчето или на момичето/ в един момент различията в разбиранията се появяват и тогава......винаги има някой недоволен!!! crazy
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: октомври 18, 2007, 08:44:03 »

Ох, чак ми става тъжно като си помисля. Обикновено хората се женят и си живетя щастливо някъде, а ни ще се оженим и всеки в града си  cray Ама така е с тая Армия.
Иначе ние си живеем заедно и определено няма да е със свекърите или при нашите. Младо и старо на едно място не става - две домакини в една къща са много според мен, а и както казах различните поколения под един покрив ....  tease най-много да си развалим хубавите отношения  laugh
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #66 -: януари 04, 2008, 18:31:51 »

Напълно съм съгласна  с Вероника. Всяко семейство трябва да си има свой дом. Аз живея при милото, в неговия апартамент.
Активен
magica1983
Сватбар
Публикации: 182

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 11, 2008, 17:22:58 »

Ние откакто се познаваме (вече 3 години) си живеем в 2 къщи-ту аз спя в тях,ту милото идва на гости вкъщи. Но сега си правим наше любовно гнезденце,което дано е готово до сватбата!!!Нямам търпение и съм много щастлива!!! butterfly
Активен
Pavlinka
Сватбар
Публикации: 165

Щастлива мама!

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: февруари 08, 2008, 14:40:01 »

И аз съм на мнението, че младите трябва да живеят отделно.Ние с милото ще живеем в неговата къща сами. danceg
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: февруари 08, 2008, 15:15:06 »

"По-добре в една стаичка и скромно, отколкото да се съобразяваш с някой" Ето това ми казаха и мисля че е много правилно - ако ще и една стая да е ще я направя най-хубавата стая, но това ще е мястото където си живеем двамата и никой не се бърка.
В момента живеем под наем, опитваме се да обзаведем етажа на милото в родния ни град, но както се шегуваме това ще е "вилата". Дано след някоя и друга годинка като паднат цените на имотите да можем да си вземем нещо хубаво  Girl_sing
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: февруари 09, 2008, 17:34:09 »

Интересна е тази темичка и незнам защо съм я пропуснала.  След сватбата, а и малко от преди това  живеем в апартамента на милото /техните го купиха, а нашите го обзаведоха/...двамата се ширим на 90 кв.  pleasantry и малко трудно се поддържа, но...
Мислим след време да продадем апартамента, в който в момента живеем и да си купим ново строителство. И това ще стане... най-хубавото е, че си живеем сами и никой не ни се бърка! Аз също съм на принципа, че младите трябва да живеят самостоятелно...
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: февруари 11, 2008, 16:49:47 »

Ние в момента живеем в един апартамент с майка му. Така ще е и след сватбата, докато тя не се пенсионира и не се върне в провинцията.
Аз също много искам да си живеем самички, но засега няма как да стане  sad
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #72 -: февруари 11, 2008, 17:00:07 »

Ние си живеем заедно от точно година време и си пасваме идеално  good Без много да си обясняваме кой какво обича да прави и да не прави .... още от самото начало на съжителството ни много бързо си свикнахме и си напаснахме и навиците и бързичко си създадохме и наши общи такива Wink и в чистенето и в готвенето и във всичко, което си правим удома  girl_wink
За мен/нас това си е най-добрия вариант - самостоятелни smile Сега живеем под наем, но скоро ще се пренесем и в нашата си бърлога, която ще си направим по наш вкус и усет  yahoo а най-хубавото е, че и тук желанията ни се припокриват и нямаме големи различия при избора на мебели, цветове, подредба .... абе родени сме си ние едни за друг  Wink  любов заедно kiss
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: февруари 11, 2008, 17:26:17 »

ние в момента си живеем под наем във Франция от 7 години и половина и след сватбата малко ще продължим. Иначе си купихме нов апартамент в София и когато се върнем смятаме да сме там. Или в Стара Загота, където милото има апартамент. И на двете места ще има ремонти и т.н...нямам търпение да се занимавам с такива работи
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: февруари 11, 2008, 17:31:54 »

Не е толкова приятно колкото изглежда. В началото и аз се бях ентусиазирала като купихме апартамента, но толкова неща трябваше да се свършат, че накрая вече ми писна. Доста нерви и време вложихме в жилището, но поне крайния резултат си заслужаваше smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: