Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:08:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Къде ще живеете след сватбата?  (Прочетена 78083 пъти)

peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #120 -: февруари 24, 2009, 10:03:00 »

където и досега - у дома  girl_wink
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: февруари 24, 2009, 10:03:47 »

Ние и сега живеем отделно в наш си апартамент в жк Лагера (остават само още 13 години ипотека blum). Моите родители са в провинцията, но не много далеч, а неговите са от София, но живеят в Дружба, т.е. на другия край на града. Виждаме се веднъж седмично и така не си досаждаме взаимно, нито пък си пречим.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: февруари 24, 2009, 15:53:47 »

Ние си живеем самички  girl_wink
В наш апартамент,мъничък,но наш  heart
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: март 22, 2009, 05:05:30 »

Ох момичета завиждам ви искрено и благородно  give_rose
Ние с милото сега живеем с нашите и след сватбата пак ще е така. Най-лошото, е че не виждам никакъв шанс за промяна в близко, пък и далечно бъдеще.  cray  cray Мойте родители са супер, много ни помагат, но уви искам да сме отделно. Успех на всички  Flower
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: март 24, 2009, 16:04:12 »

ние живеем на квартира, и тепърва  ще мислим за нещо наше

и ние сме така...
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: март 24, 2009, 16:41:49 »

И ние сме на квартира и май ще си остане така и занапред cray. Изобщо не ми харесва, вече ми писна по квартири, но нямаме избор. Съвсем друго е като си е твое жилището и можеш да си купуваш каквото ти е необходимо без да се притесняваш, че един ден трябва да се изнасяш и всичкото това да го мъкнеш на някъде. Преди мислехме за кредит, но вече и това не е осъществимо. Дано се оправят нещата, защото искаме и дете да имаме, а така не става sad.
Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: март 25, 2009, 11:08:12 »

Ние сме на квартира засега, защото живеем и работим в друг град / не при семействата ни/, но слава богу до няколко месеца ще завършим и апартамента /подарък от баща ми - иначе шанса ние с милото да си купим е по-малък и от нула/, че ми писна всяка година нова квартира  angry А иначе като се прибираме в родния град /тъй като там нямаме собствено жилище/ ще спим ту при едното семейство, ту при другото /хем да има мира-и да не се сърдят  Wink /
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: март 25, 2009, 11:52:52 »

Ние сме от Пазарджик и двамата, но живеем в София. Надявам се лятото преди още да сме женени да се нанесем в новия ни апартамент, а иначе в Пазарджик ще сме на гости у свекито. Ще сме в стаята на бъдещия ми съпруг. Ех, не остана след 1 месец (на 25. 04 е годежът) вече ще спя у тях smile
Активен
bubetodve
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: март 31, 2009, 14:26:55 »

Ние ще живеем при милото
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юни 29, 2010, 00:18:01 »

Ние от преди сватбата още живеем в моята квартира.
Активен
liony2000
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юли 12, 2010, 10:14:13 »

От 10 гидини си живеем заедно и ОТДЕЛНО. Bravo
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юли 12, 2010, 14:45:11 »

И ние сме на квартира и май ще си остане така и занапред cray. Изобщо не ми харесва, вече ми писна по квартири, но нямаме избор. Съвсем друго е като си е твое жилището и можеш да си купуваш каквото ти е необходимо без да се притесняваш, че един ден трябва да се изнасяш и всичкото това да го мъкнеш на някъде. Преди мислехме за кредит, но вече и това не е осъществимо. Дано се оправят нещата, защото искаме и дете да имаме, а така не става sad.
Все едно аз съм го написала това smile
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #132 -: юли 19, 2010, 13:57:56 »

Ей момичета я по бодро, Bademka, ¤ Enigma ¤,Kami_Al и аз допреди две години не съм си представяла, че ще имам собствено жилище, беше ми като мираж (и като фикс идея  blush) ама ето че нещата се получават, трябва да вярвате и да следвате мечтите си и нещата ще се наредят  good все пак не сте на по 100 години  girl_wink
Ние живеем сами, и съм много доволна от този факт, не ни се получава две(вече три) поколения на едно място  girl_wink
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: декември 22, 2011, 11:44:09 »

Оп и аз да кажа, и да поосвежим малко темата  blum
Ние си живеем отделно, в малко жилище, живот и здраве след сватбата-пак тук, самички си е най-добре, ако има човек този късмет и възможност, разбира се. moto
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: декември 22, 2011, 11:51:12 »

ние живеем в съмостоятелно жилище..двустайно, но сме сами. Надявам се след сватбата да ни го подарят и да си е наше!
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: