Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 23:38:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Сливен? - 2 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Сливен? - 2 част (Прочетена 139470 пъти)
niksha
Сватбар
Публикации: 271
Отг: Има ли булки от Сливен? - 2 част
«
Отговор #45 -:
юни 30, 2008, 18:06:36 »
Миличка виж какво намерих
http://www.ara-foods.com/content/view/13/27/lang,bulgarian/
. Всеки ден минавам покрай рекламното им пано и си казвам да погледна сайта какво предлагат. Наистина инат интересни неща дано ти свърши работа. Успех с подготовката, че като гледам не остана
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #46 -:
юни 30, 2008, 20:19:42 »
И двете торти са страхотни,но не знам дали точно същите ще може да ти ги измайсторят.Значи едното място е "Ара фуудс",както и Никша е пуснала линка:),във Виенската сладкарница можеш да им разгледаш каталога.Другите са "Шаклиян".Има и една нова фирма"Филас",които имаха интересни торти.Има едно кафе,което се казва "Синьото кафе",в близост до битовия комбинат.Там има парчета от тортите на тази фирма,а и снимки с техни правени торти.Предполагам,че те биха ти направили по снимка.Трябва да попиташ.А и да опиташ:)Ние бая торти дегустирахме,докато си изберем.Накрая се спряхме на варианта-семпла торта с 2 преплетени сърца от "Шаклиян" и от една много по-малко известна фирма"Фолонте" си поръчахме тортите за гостите.Просто техният вкус най-хареса на половинката,а и са по-евтини.Друга фирма е "Фигаро".Успех с опитването и поръчването!Все пак вкусове и мнения различни!
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #47 -:
юли 01, 2008, 08:37:06 »
Благодаря ви много момичета-страхотни сте.Сега имам малко ориентация
А знаете ли дали в Сливен се предлагат някъди коли под наем-зная че съм една голяма питанка,за което се извенявам,но нали не съм си в Сл и нищо не зная
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
юли 01, 2008, 19:37:41 »
Момичета, здравейте и от мен. Да се похваля, тези дни доста работа отметнахме-поръчахме в събота халките, снощи ни се обадиха, че поканите ни са готови, учудващо бързо, при положение, че са ръчно правени и купихме костюм, риза и вратовръзка на Диян (доста скъпи си ги избра, ама пък наистина си заслужават, нали трябва и младоженеца да е красив, все пак, не само ние
). Сега ще чакам 10 дена за халките. В петък вечер пристигаме в Сливен и пак имаме малко неща за доизясняване, смятам да се срещнем с Митко Бонев и да се разберем той какво предлага и ние какви изисквания имаме. Също така мисля да пообиколя сладкарниците да разгледаме тортите, притеснава ме факта, че лятото е топло и да не стане така тортата да потече или най-кофтито-да вкисне, не за друго, а понеже съм чувала и за такива преживявания.И на мен на Майчето много ми харесват тортите, дано да могат да ги приготвят някъде. И аз искам нещо такова, да не е сметанова, а по-скоро като с глазура, ако знаете къде правят такива, казвайте. И другото, което още исках да питам е къде си правихте букетите и бутониерите, а евентуално и украсата за колата.
А сега пускам една снимчица на поканите, която не е с перфектно качество, ама я снимах с телефон.
20080701_194245.jpg
(31.96 KB, 640x480 - видяно 466 пъти.)
Активен
bori
Сватбар
«
Отговор #49 -:
юли 01, 2008, 21:54:49 »
Здравейте!
Виленце,много нежни покани!Хареса ми изборът ти.
Аз съм много доволна от работата на моята цветарка.Пускам ти линк,защото там има адреса.Мога и телефон да ти дам на лични.Ако искаш разгледай ми снимките-тя ми прави букета,украсата на колата,бутониетите на младоженеца и кумовете,а също и украсата на шампанското,свещите и чашите.Единственият проблем беше с нетрайността на орхидеята в топлото време.Бутониерата на младоженеца малко увехна.Но това може да се избегне,ако е капсулована например.Знам ли?А и мисля,че за бутониери по-удачно е да са по-малки цветовете на цветята.Не за друго,а защото трудно се поставят.Просто като идейки.Иначе хиляди похвали за цветарката Силвия!Булченският ми букет си беше жив и след една седмица,след като се завърнахме вкъщи.
http://nvelikov.sliven.net/visitki/diva.htm
Иначе много ми хвалиха Басанова.Ако искаш разгледай и там.До Битовия комбинат.
Похвалиха ми също и една от цветарките на пазара Снежа.Просто чуто от други хора.Все пак ти ще си решиш
«
Последна редакция: юли 01, 2008, 21:58:42 от bori
»
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #50 -:
юли 02, 2008, 09:17:39 »
Момичета, може ли да ми кажете къде могат да ми напечатат поканите добре и колко струва услугата.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #51 -:
юли 02, 2008, 19:58:50 »
Бори, прекрасни са букета ти и украсата на колата. Аз също си мислих за този магазин и сега в събота като идваме може да отида да проверя какво предлагат. А те имат ли примерно някакъв каталог със снимки, от които мога да си избера нещо или аз да си занеса снимка и да кажа какво искам. Букета ти е прекрасен, обаче е леко каскаден, аз искам по-компактен и стегнат, защото смятам да го хвърлям него, а не да си взимам друг специално за хвърлянето. За Бсанова също съм чувала доста добри отзиви, обаче съм чувала също и, че доста са и надути цените (това не съм го проверила лично, все пак
.
Радвам се, че поканите са ти харесали, снимката е малко изкофтена, обаче по-натам като направя по-добра ще сложа. Аз също много си ги харесвам, смятам и тейбъл-картички същите да поръчам, но нека първо се доуточни бройката на гостите. Страшно съм доволна от работата на това момиче, което ги прави. След доста търсене по сватбените магазини и едно и също предлагане на сватбени покани най-накрая се наврях в едно магазинче за цветя и там ги открих.
Активен
bori
Сватбар
«
Отговор #52 -:
юли 02, 2008, 21:16:57 »
Виленце,има каталози с букети,аз лично само казах какви да са цветята,че искам да е каскаден(нали съм по-едричка
,от каталозите и казах какво ми харесва.Но казах"Ако в момента на правенето ти хрумне нещо-действай!Въобще не държа да е нещо точно конкретно"И за мен беше изненада,когато кумата ми го донесе.Просто останах възхитена,а и очаквах с по-малко орхидеи да е.За колата-по същия начин.Уточнихме какви да са цветята,занесох розов и екрю тюл и когато видях колата от прозореза,взех да подскачам.Това с цените ми беше много основен мотив,а и Силвия ми се видя много земен и готин човек.Ако искаш занеси си снимка.Успех,мисля,че няма да сгрешиш.Всички много ми харесаха букета.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #53 -:
юли 05, 2008, 20:36:22 »
Здравейте и от мен, след дълго лутане тук и там и след няколко сменяния на ди джей най-накрая си стиснахме ръцете със Светльо. Много ви моля, ако някой има наблюдения от негово водене да сподели, защото след като вчера разбрахме, че Бонев се отлага, понеже има ангажимент, той ни препоръча някакво момче негов колега-Вальо, обаче нещо на мен не ми вдъхна доверие. Казвайте, ако някой има набл'дения и от двамата да казва как са.Светльо е бил ди джей в Енерджи.
И торта си харесахме от Виенската сладкарница, мисля, че вече сме почти готови.
А да забравих и да се похваля с най-важното-днес ми сложиха косата-перфектна е.Аз доста се притеснявах от резултата, обаче е перфектна и като цвят и като качество.
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
«
Отговор #54 -:
юли 06, 2008, 23:33:04 »
Виле, защо така се е получило с DJ-я? Много зле се е получило. Доколкото знам свабтата ти е скоро и в последния момент да ти каже, че има ангажимент. Некоректно ми се срува!!!
За този Светльо съм чувала, че не го харесват като DJ. Аз лично нямам наблюдения върху работата му.Други търси ли?
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
юли 07, 2008, 20:40:24 »
Ами незнам защо така се получи, но спред мен стана по-добре. Лично на мен Светльо ми се струва готин тип, при положение, че е бил ди джей в Империа и Енерджи, не съм чувала, честно казано отзиви за него конкретно, но смятам, че по-добре ще е от Вальо и колегата му. С него поне веднага се разбрахме за вида музика и това, което предпочитаме. другите ди джеи ми се струват прекалено сватбарски-Иван Иванов, Беленски и т.н. А да не говорим, че с Вальо като говорихме аз му казвам искам това и това, не искам еди си кое и той ми казва: ама не може без това, поне 3-4 мин. ще има (става въпрос за булчинско хоро, за което аз съм твърдо против, понеже нещо не ми допада като ритуал, а и по нашия край ги няма тези неща). Откъде-накъде той ще ми казва какво трябва и какво не. А за Светльо знам, че е професионален ди джей и другите не го обичат особено и затова никой не го препоръчва. Ами надявам се да мине добре с него, че то няма за кога да се търси вече-остава месец и малко. И кво да търся друг-в последния момент да ми каже не мога, ще пратя един приятел, не не
А някой от вас да знае как работят Живко и Илия от Колорит? Правят ли нещо по-различно от Неделчо, защото неговите снимки и дискове са ми все едни такива еднакви, искаше ми се нещо по-добро.
Активен
Галюша
Ентусиаст
в живота няма щастие само щастливи мигове
«
Отговор #56 -:
юли 08, 2008, 10:28:49 »
здраейте момичета аз няма да съм булка в сливен но това е моя роден град и бих искала да ми предложите видеооператор защото искам заснети забележителности от сливен да ги вмъкнем в нашето видео в шапката ,благодаря
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #57 -:
юли 08, 2008, 13:12:33 »
Здравей galiusha! Може да се обърнеш към Н. Великов
http://www.nvelikov.sliven.net/
. Работи доста професионално и най-важното с желание. По принцип е доста зает, и ако не успее той изпраща жена си, но монтажа на видеото прави той. Успех и пиши, ако той е зает да ти кажа друг добър.
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
«
Отговор #58 -:
юли 14, 2008, 06:42:52 »
Момичета как вървят подготовките?шефът ми прави ремонт на офиса и дълго време нямах достъп до интернет,а вечер просто не ми остава време...
maj4eto затресе ли те голямата треска?Да знаеш,че мислено съм с теб и стискам палци,сигурна съм,че ще бъде страхотно
Активен
Zuzkata
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #59 -:
юли 14, 2008, 08:26:03 »
Даниелка, къде ти правиха прическата и гримът?
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31