Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 05:55:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен? - 2 част  (Прочетена 139356 пъти)

daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юни 18, 2008, 07:22:52 »

ще довърша,но сега трябва малко и да поработя good
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юни 18, 2008, 07:45:15 »

Виждам че всичко е било наистина много вълнуващо Bravo Bravo Bravo чакаме продължение на историята... smile
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: юни 18, 2008, 14:33:11 »

:bravo:Емоцията наистина си заслужава,страхотно е!Радвам се,Даниелка,че и ти си го изпитала!Щастието за вас двамата тепърва да се умножава,а и да радвате още повече близките и приятелите си!
С пожелание и другите момичета напълно и с отворено сърце да се насладят на тези така прекрасни мигове от сватбения ден!
Активен
Zuzkata
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #18 -: юни 18, 2008, 21:51:27 »

twohearts Толкова е вълнуващооо! Честито, Даниелка! Много любов, щастие и хармония ви пожелавам!
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: юни 19, 2008, 07:29:14 »

Продължение......Започнаха да влизат хора и да ни поздравяват....родители,баби и прочие...
толкова се ошашавих,че като дойде ред да закичвам гостите,накарах кумата тя да го направи,но не и обясних,че на самата бутониера има специална щипка за закичване.......както и да е  =]след кратка борба му намери цаката.....
татко ни изведе от нас както си му е реда с лентичка......
по принцип не исках да се играе пред нас,но като излязохме толкова ми стана хубаво,че сама изявих желание иии... тропнахме на бързо едно хорце,от там на колата и хайде в ритуалната да подписваме....
в ритуалната нямаше арка и украса,но пък всичко е боядисано в бяло и пак беше хубаво.....чакахме в стаичката и точно преди да влезем в залата,баща ми пристига и казва,че той щял да ме въведе при гостите.....
така че,кумата,милото и кума влязоха първи,а баща ми ме въведе най тържествено във залата,беше адски вълнуващо......
после пак целувки,поздравления и мнооооооого цветя.....
в църквата попа ме пита"а каде ви е свидетелството за брак",започнах да мигам на працали,добре че майка ми отреагира бързо и прибяга до колата да го вземе.....
украсата беше много хубава,със по три стойки от страни и бяло платно със цветчета по него.........попа ни разсмиваше през цялото време,но успяхме да запазим самообладание...... girl_wink
от там пак по колите и айде на театъра да правим снимки.........
вече видимо поуморени се запътихме към ресторанта и там във фоаето на хотела седнахме на кафенце,да се поочочорим малко,че силите взеха да ни напускат,а вечерта тепърва започваше.....
така след кратка почивка ди джея ни покани да влезем в ресторанта под бурните аплодисменти на всички наши приятели и роднини...........първа си изпих шампанското  yahoo и после с хъс счупихме чашите.....
първият ни семеен танц започна с една от любимите ни песни"Пурпурен дъжд" на Принс...........
кума се справи повече от отлично с кумовата реч,а заедно с кумата ни направиха лека закачка,като ни подариха бяла и черна тениска на които пишеше"играта свърши"на англииски.........
продължихме с бурни танци и страхотно настроение.......
по някое време дисководещия обяви,че бащата на булката има изненада за младоженците и кани всички в градината......
и какво мислите,милия ми баща ни почерпи с букет от най красивите цветове,които съм виждала в една заря....да точно така....заря.....има ли смисъл да описвам как се почуствах в този момент........
и пак танци,закачки,булченско хоро,докато дойде ред на тортата,голям смях падна funnytooth
не се намацахме много,но беше весело,след нас ди джея покани кумовете и те да опитат,след това майка ми и баща ми,абе голямо мазало стана......
но върха на черешката беше,когато водещия обяви,че закрива тържеството като покани всички наши приятели на дансинга да направят кръг около нас и с високо вдигнати ръце запяха песента "Клетва"
ох даже сега като пишатези редове и настръхвам.........беше толкова хубаво......
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: юни 19, 2008, 16:56:37 »

личи си че наистина е бил един неза:равим ден от живота ви Bravo
И аз така се развърувах от разказа ти  cray Нямам вече търпение да видя и снимките със щастливата булка smile
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юни 20, 2008, 08:06:22 »

Момичета някой може ли да ми каже дали шадраваните пред съвета работят smile
Активен
Zuzkata
Новак
*

« Отговор #22 -: юни 20, 2008, 08:24:22 »

Не работят все още и не се знае дали ще се сетят да ги почистят и пуснат.
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: юни 20, 2008, 08:38:55 »

sad Жалко мислих си там да си направим снимките sad
Активен
Alannah
Професор
Публикации: 476

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: юни 20, 2008, 09:37:27 »

Даниелка, било е страхотно cray! Разказът ти е толкова истински и вълнуващ! Пожелавам ви безкрайно семейно щастие и МНОГО любов heart!!!
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: юни 20, 2008, 15:06:08 »

омичета вече имам снимкиииииииииии Party time
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: юни 20, 2008, 15:24:04 »

Даниелка супер Bravo Bravo Bravo yahoo Хайде като им се нарадваш пускай и ние да ти се порадваме yahoo
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 102

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юни 20, 2008, 20:59:41 »

Много си красива,Даниелка!Къде си прави прическата? Много добре се е получила. Ако позволиш ще ти открадна няколко идеи за подготовката. Исках да те питам още кой ви беше DJ-я.
Активен
Zuzkata
Новак
*

« Отговор #28 -: юни 22, 2008, 21:31:06 »

Даниелка, прекрасна си! Като принцеса!  Good luck butterfly
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юни 24, 2008, 09:32:40 »

Здравейте момичета smile
До моят голям ден  вече почти не остана,а след 2 седмици си заминаваме за Сливен yahoo
и тогава започват последните приготовления girl_impossible
Та именно заради това искам да ви помоля-давайте предложения за изпитани маникиурист,фризиор,сладкарница,цветарница...Маля ви дайте някой съвет че да не бягам на сляпо crazy
През това време щу трябва да се срещниме и с оператора и с DJ-я и до ресторанта ще се ходи,да се уточнят украси и мениута...И медицински ще се правят-някой ако знае и за това точно кок става crazy и къде е най удачно да се отиде...
Абе какато виждате вече съм под пара blum
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: