Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 19:56:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Сливен? - 2 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Сливен? - 2 част (Прочетена 139417 пъти)
bandidi
Професор
Отг: Има ли булки от Сливен? - 2 част
«
Отговор #120 -:
август 15, 2008, 16:56:20 »
ако среща има и аз ще дойда този път! Сега да ви кажа за петела, че разузнах. В Екоасорти правят-има много модели и са много хубави и оригинални. Струват около 35 лв. Честит имен ден, ако има Мимета, Мариянки
Активен
bori
Сватбар
колко е хубаво,когато се усмихваме
«
Отговор #121 -:
август 17, 2008, 20:54:14 »
:)Благодаря,момичета за пожеланията!Хайде и аз нямам търпение да видя и вашите усмихнати лица като щастливи булки!
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
«
Отговор #122 -:
август 18, 2008, 12:14:26 »
Вече си поръчах роклята и обувките.Всичко се нарежда малко по малко!!!Пуснала съм снимки в галерията
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #123 -:
август 19, 2008, 07:10:28 »
Katrin, браво за роклята,поканите и обувките. Както виждам си си взела и дълго було. Много добре седи и роклята е царствена. Аз съм готова с всичко вече. Само балоните и букета не са взети, както и почерпките. Искам да питам всъщност колко украсени бутилки шампанско и колко пити трябва да има. По мои пресмятания 2. Нали така?! 1 шампанско за съвета с украсените чаши. После пита за църквата с мед и вино. После за ресторанта шампанско на входа за нас и кръстниците заедно с чашите за чупене. И питата с която ще ни захранват, която се чупи над главите.
Активен
bori
Сватбар
«
Отговор #124 -:
август 19, 2008, 07:23:03 »
bandidi
точно си пресметнала питите и шампанското :)Браво,че си се стегнала с всичко.Аз до последния момент си мислех,че нещо пропускам.И наистина в деня се забравиха 2-3 дреболийки от приготвените,но мина и без тях
Катрин,роклята е много хубава.А воала я прави наистина много царствена.Абе,хубавка ще си в деня,няма как!
Почти не остана,наближават ви сватбичките
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #125 -:
август 19, 2008, 09:20:51 »
Боре, как изкара отпуската? Започнахте ли ремонта?
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
«
Отговор #126 -:
август 19, 2008, 13:56:23 »
Благодаря ви ,момичета! Аз малко се колебаех за роклята, но все пак реших да я оставя така. А було все още не съм си взела.Пробвах късо и дълго, но не можах да се възприема.Имах чувсвото, че съм в комарник.
И реших да си помисля още малко.Когато отида на проба ще видим дали ще имам було или не. За мен е все едно.Не държа на него. А за обувките...беше любов от пръв поглед. Аз съм почти готова.Сега трябва да помисля за милото.
Активен
bori
Сватбар
«
Отговор #127 -:
август 19, 2008, 21:37:18 »
Ходих до Пловдив,почти там бях цялата седмичка,в срядата имахме работа до София,приспахме там и се видяхме с близки.А уикенда бяхме в едно селце в близост до Елена.Много хубаво местенце.Бяхме голяма компанийка и се позабавлявахме.На връщане минахме през Соколски,Дряновсия манастир,пещерата Бачо Киро,през село Шипка и по-специално видяхме една много величествена руска църква.Не бях ходила изобщо по тези места,останах възхитена.
И вече сме на работната площадка.Има отпускари и аз хвърча между 2 аптеки да поемам часове,но поне ми е разнообразно и се виждам с повече от колегите.
Милото има още отпуска и вчера започна да действа по ремонта.Може би ще стане по-бавничко,но колкодо,до където и както ни стигнат силите.Днес си харесах плочки за терасата:)И така с нещата при мен като млада булка
Браво,бе мацки,какви сте бързички с подготовките! :bravo:Само така!За да ви е по-спокойно.
Нашите питки ги поръчахме 3 от фурната на "Двата аслана",много вкусни и хубавки ги бяха направили.Някой ни каза,че и за кумовете трябва да има питка като дар.Абе различни традиции,всеки си знае нещата по различен начин.А на сватбата на наши приятели от Нова Загора бяхме опитали една невероятна пита с локум,мармалад,мед.Беше направена по различен начин по различните части.Накарахме тези наши приятели да ни вземат същата от Нова Загора.Родителите ни черпиха гостите,когато са ги посрещали в ресторанта.
Айде,лекинка от мен!И усмихнати дни!
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #128 -:
август 21, 2008, 09:20:00 »
Боре, църквата наистина е прекрасна, браво, хубава почивка, още повече че не си била по тези места и е било ново за теб. Спорна работа на всички!
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #129 -:
август 23, 2008, 10:14:39 »
vilence
ако нещо не съм объркала смеските,днес е големият ДЕН
Пожелавам ти една незабравима сватба изпълнена само с положителни емоции
Ще очакваме разказче и мноооогооо снимки
Активен
bori
Сватбар
«
Отговор #130 -:
август 23, 2008, 10:59:03 »
Виленце,пожелавам ви един незабравим и приказен ден!Да си изживеете всяка една секунда пълноценно!Обичайте се все така и бъдете много щастливи!
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
«
Отговор #131 -:
август 23, 2008, 15:18:07 »
Виле, бъдете много щастливи и се обичайте вечно!!! Ще чакаме снимки от сватбата.
Активен
bori
Сватбар
«
Отговор #132 -:
август 24, 2008, 09:02:30 »
Честито на младата госпожа(Начева,ако не се лъжа)! @}->--Младо семейство,бъдете много щастливи и с радост пременете през всички сезони на живота здраво хванати ръка за ръка!Не спирайте да изненадвате с хубави емоции половинката си!Бъдете здрави,създайте домът,който вие е нужен и се насладете скоро на неповторимото усещане да станете родители!Късмет напред и Бог да е с вас!
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #133 -:
август 24, 2008, 21:48:27 »
Вили, бъдете щастливи! Дано върви лесно всяко нещо, с което се заемете. Обичайте се и вярвайте в любовта си! Пожелавам ти да бъде щастлива, преизпълнена с положителност и любов!
Чакаме снимки..Сладък меден месец
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #134 -:
август 26, 2008, 11:33:03 »
Благодаря ви мили момичета за пожеланията! Много сте мили наистина. Всичко беше прекрасно и мина много бързо. Сега ще чакаме за снимките и филма, обаче за съжаление ни казаха месец и половина. Засега ще се задоволим с любителските снимки. Сватбата беше навън, което решихме в последния момент, но времето беше с нас и стана много хубаво. Всичко беше прекрасно и като насън.
Bandidi, твой ред е тази седмица. Пожелавам ти да си най-щастливата булка, защото това е ТВОЯТ ДЕН. Не мисли за нищо и ще видиш как всичко се нарежда на мястото си само. Пожелавам ти една хубава и весела сватба!
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...