Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:26:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките-3 част  (Прочетена 179420 пъти)

KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #270 -: юли 13, 2008, 11:49:18 »

roumyna, kато се има предвид, че халките са пожелание, може и без халки, ако найстина няма да ги носите и не означават нищо за вас. Прецени само добре дали това не се дължи на разочарованието ти от Сара Трейд.

Аз също съм на мнение, че е най-добре халките да са ръчно направени. Човек разбира предимствата на ръчно направената халка чак когато си поговори със златар (а и прави разликата с продавачите в магазина).

За себе си мога да кажа, че ще се пръсна от гордост като си погледна халките и видя всичките печати и сертификати и знам, че тези халки са направени специално за нас. В темата, много от момичетата искат "по-различни" халки, какво по-уникално от това пръстените да се направени точно за теб. А оригиналност в моделите на Сара Трейд  crazy, та то 80% от всички халки, които се продават са техни.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юли 13, 2008, 20:58:07 »

Момичета, много съм разочарована от Сара трейд. аз очаквах някакъв страхотен магазин с добър избор, ато.....
първо магазина е съвсем невзраче и продават сувенири и други боклуци. витрината е така разположена че трябва да стоиш приведен напред през цялото време, а самите халки са на поне 79 см напред.
като цяло имаше избор-към 7 кутии ни показаха, обаче много от халките от каталога ги няма и НИЩО ама съвсем нищо не ми хареса. и не знам какво да правим. сериозно обсъждаме въпроса да нямаме халки въобще. Вие какво ще кажете може ли без халки. защото ми се струва безсмислено да поръчам нещо което после и двамата няма да носим, а и което не ми харесва.
наистина се чудя много и не знам какво да правя.

Мене ако питаш. карайте без халки.  good Щом няма да ги носите
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юли 13, 2008, 21:16:20 »

ночко,

мила,

щом няма да ги носите, вземете едни изчистени пръстени - сребърни или дори обикновен метал, само за ритуала и традицията;

няма смисъл да взимаш нещо, което няма да носиш и да плащаш толкова пари.....

ние си харесахме в плд. халки, които не са на сара трейд, много бързо ги направиха, а моделът е тип класически, но не точно, може и като пръстен да се носи;

пуснала съм ги малко по-напред;

освен това се оказа, че този модел точно не изисква голям грамаж и ни излезнахаха някъде към 200 лв.

а гр. злато в магазинът струваше 37 лв.

както решиш, но щом няма да ги носите ..... по-добре нещо само за ритуала или пък нищо....
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: юли 13, 2008, 22:06:18 »

ночко,

мила,

щом няма да ги носите, вземете едни изчистени пръстени - сребърни или дори обикновен метал, само за ритуала и традицията;

няма смисъл да взимаш нещо, което няма да носиш и да плащаш толкова пари.....

ние си харесахме в плд. халки, които не са на сара трейд, много бързо ги направиха, а моделът е тип класически, но не точно, може и като пръстен да се носи;

пуснала съм ги малко по-напред;

освен това се оказа, че този модел точно не изисква голям грамаж и ни излезнахаха някъде към 200 лв.

а гр. злато в магазинът струваше 37 лв.

както решиш, но щом няма да ги носите ..... по-добре нещо само за ритуала или пък нищо....

smile аз имах предвид изказването на roumiana по-горе...

Иначе аз си искам халки, даже повече от всичко останало сватбено нещо искам халки - те са най-красивото и единственото, което ти остава завинаги от този ден, поне така мисля  Dance

Мислех си между другото да минем през Пловдив, защото май цените са по-ниски за грам злато (отколкото в Сф), вчера ходихме до Асеновград, но днес като се прибирахме нещо много ни се сзъсти програмата със забележителности lol и не остана време за Пловдив..
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юли 13, 2008, 22:17:55 »

И аз най-много държа на халките,защото наистина след сватбата само те ти остават цял живот да им се радваш и ти напомнят,че има някой,който те обича! heart heart heart
Аз съм твърдо ЗА халките! good
Но това все пак е мое мнение и никой не ангажирам с него!
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: юли 21, 2008, 10:17:43 »

Тази събота и ние си поръчахме халките!  yahoo yahoo yahoo
Ще кача снимка в галерия, с която са едно към едно, само че нашите ще са само бяло злато!
Моята ще е широка 6 мм, а на милото 10,5 мм!

Ще са готови след 15 работни дена!
« Последна редакция: юли 21, 2008, 10:31:28 от eli_m » Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юли 21, 2008, 10:39:41 »

от сара трейд ми се обадиха да ми кажат че халките са готовиии Bravo след работа отиваме да ги вземем направо нямам търпение вече да ги видя
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юли 21, 2008, 11:56:12 »

честито, Марианче,

нали ще ги пуснеш после ......
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юли 22, 2008, 15:51:05 »

ето ги ето ги  Bravo така красиво са написани отвътре с нашите имена, ноп не мога да ги снимам...
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юли 22, 2008, 15:52:30 »

Марианче честито за халките. МНОГО са красиви!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #280 -: юли 22, 2008, 16:37:13 »

О, да ! Разкошни са !!!

Дано ви свържат завинаги !!  LOVING
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юли 23, 2008, 09:13:19 »

Мариянче страхотни са халките.Много са красиви, да си ги носите с кеф smile
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: юли 23, 2008, 10:29:40 »

Чудни халки, браво! В кутийката ли ще ги държите или ще имате възглавничка? Аз лично се отказах от възглавничката.
Активен
Alexsa
Любопитен
*
Публикации: 30

щастливи!

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юли 23, 2008, 12:06:16 »

Здравейте, момичета!
Имам един въпрос, на който зная отговора, но да попитам да не би да има и друг, за който да не съм чувала.
Кой купува халките???
Аз знам, че ги купува свекървата. Теориите за това са много, но искам да знам и вие какво мислите.
Благодаря ви!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #284 -: юли 23, 2008, 13:16:46 »

Ние си ги купихме сами.
Пък това, че ги купува свекървата сега от теб го разбирам... но вероятно аз не съм в час  crazy
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: