Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 21:39:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част (Прочетена 183892 пъти)
a_iordanova
Професор
Отг: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част
«
Отговор #75 -:
юни 11, 2008, 15:06:51 »
Цитат на: johnsons в юни 11, 2008, 13:25:17
a_iordanova
Аз тази книжарница Слънчоглед неможах да я намеря във Варна, но там явно има доста хубави нещица. Моите кутийки още не са готови, имам да изрязвам да рисувам и надписавм, а ми трябват около 150бр..Сватбата е след месец, но не се притеснявам
мисля, че ще успея до тогава. Моите са тъмно червени и ги обкантвам със златист маркер / по идея на kophe, за което й благодаря
/ Оказа се,че златната шевица /спиралката/ е доста трудна за правене и затова реших да е просто права линия. Бях купила и едни калинки за декорация отгоре, но ми се струва че ще стане мн претрупано и май няма да ги сложа. Ще ви кача снмика щом реша кое ще е окончателния вариант.
Аз също не съм решила още какво точно да има вътре - мислех си за един от тези големи бонбони, които са обвити в целуфанче,но още се чудя.... Ако са бадемчета пък мисля че кутийките ще се отварят, защото все пак картона не е толкова твърд. Другата идея която ми дойде е от тези шоколадчета под формата на голяма пара може би се сещате, но май вече не се произвеждат , защото никъде не ги срещам по магазините
Джонсън, ама аз говорех за книжарница Слънчоглед в София, за Варна не знам дали имат......за съжаление
. Ами хубава, силно казано, зависи кога отиваш, както казаха някои момичета, онзи ден ходих да тъпся някакъв цветен паус нямаше нищо....луда работа...а трябва да се работи.... и кат ти свърши нещо или не можеш до го намериш ииии....
Ще чакам снимки да ги покажеш как е крайния вариант и аз все още не съм го измислила...
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #76 -:
юни 11, 2008, 21:30:21 »
момичета,
уж си бях харесала подаръчета, на които и тейбълките да сложа
но сега се замислям
обвзела ме е идеята подаръчетата да са 2 бонбончета - шоколадови, с нашите инициали, в кутийка
но се притеснявам, че Август месец ... хм.... ми може и да се разтопят, то тогава си е жегичка
и се чудя къде ще ми ги направят?!!!
имате ли идея къде може да ги направят?
Активен
hellen
Ентусиаст
Публикации: 143
«
Отговор #77 -:
юни 12, 2008, 08:43:15 »
И аз мисля в подаръчетата да има шоколадов бонбон и сватбата е август. Мисля да купя бонбоните предния ден, слагам ги веднага в хладилника. Сутринта докато е още хладно ги комплектовам и ги занасям в ресторанта в хладилника(надявам се че ще имат място). Ще им кажа да ги подредят в последния момент и ще разчитам че климатика им няма да е развален точно тогава
Ако някой не си го изяде веднага и се разтопи, проблемът си е негов
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #78 -:
юни 12, 2008, 08:56:41 »
Didda страхотна идея, но наистина е малко скъпо поне за мен, но и аз съм за снимка за спомен от нашата сватба, просто това ще е по евтиния вариант, но инъче браво
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #79 -:
юни 12, 2008, 09:03:16 »
Гостенка 82 вече бях писала,къде може да се намерят бонбониерки в Пловдив, аз също обмислях тази идея.
в Магазина за белгийски шоколоад на джумаята, има разкошни украсени бонбониерки-цената е 1 1,50 2 лева, зависи какви бонбони ще сложиш и колко, има разкошни варианти с 2 бонбона и с 1, като 1,50 ти излиза с кутийката,която може да е украсена с панделка или с нещо като снопче мъниста, много е хубаво.и можеш да ги вземеш в последния момент и съм сигурна че няма да се разтопят
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #80 -:
юни 12, 2008, 09:50:46 »
Цитат на: ani4ka1710 в юни 12, 2008, 08:56:41
Didda страхотна идея, но наистина е малко скъпо поне за мен, но и аз съм за снимка за спомен от нашата сватба, просто това ще е по евтиния вариант, но инъче браво
Миналата година един мой колега направи следните подаръчета за гостите си: Значи
Мина церемонията и отидоха в студиото на фотографа, направиха им една студийна снимка на двамката, изкараха ги до 1 час. Предварително те бяха направили нещо като папчица от картон, с ъгълчета, където да закрепят снимката. И за наздравицата в ресторанта, ги раздадоха на гостите. Снимката беше средна големина - мисля, че 10х15 см. И им стуваше по 3.50
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #81 -:
юни 12, 2008, 10:38:15 »
didda
страхотна ти е идеята. Много ми харесва
Аз снощи направих едни малки папирусчета(принципно е за шаферските покани), вързани с панделка и залепена звездичка отгоре. Та същото мога да направя за гостите- благодарствено писъмце, за това че са дошли да сватбата. И отделно после да им дадем по 1 снимка в рамка. Бяхме на 1 сватба и ни дадоха снимка в рамка. Много мило беше и сега съм си ги наредила на секцията при нашите снимки
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #82 -:
юни 12, 2008, 10:56:25 »
Благодарствено писъмце си е задължително. Дори по принцип се продават зедно с поканите и са в същия стил. Готино е да ги пратиш по пощата, така емоцията около сватбата не приключва със самата сватба, а има един вид продължение. Особено ако знаеш кой какво ти е подарил и благодариш на всеки споменавайки подаръка : "Мерси за ютията много ни хареса, ще си я използваме като се развалят другите три" хихихии - шегичка.
Но извън шегата е наистина добра идея и много приятно за хората внимание
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #83 -:
юни 12, 2008, 11:23:41 »
roumyana,
мерси много
утре пристигавм в Пловдив и ще го посетя този магазин
Активен
bunny
Любопитен
«
Отговор #84 -:
юни 13, 2008, 15:42:18 »
Здравейте !
Дълго време умувахме с милото какви да бъдат подаръчетата за гостите ..колко ли магазина обиколихме
В крайна сметка понеже решихме, че темата на сватбата ще е морска предложих на аранжорката ни една идея ( първата която ми хрумна) и тя се справи повече от чудесно *YAHOO*Цената е повече от приемлива.... И съм мноого щастлива,защото знам, че гостите ще харесат подаръчетата
Ето снимка :
Единствено остава да се напишат нашите имена и датата ... но още не съм решила дали да се напише върху панделката или допълнително с малка картичка или още една бяла дантелка примерно
Вие какво бихте ме посъветвали ?
Активен
shaska
Сватбар
«
Отговор #85 -:
юни 13, 2008, 16:21:07 »
Нашите подаръци за гостите си направих сама.
Картичка която като я отвориш има текс-нещо като благодарствено слово, за това че са ни уважили с присъствието си. Отвън е с 2 сърца в долния ъгъл...преплетени а в горния ъгъл има панделка...чудя се дали го описах добре...
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #86 -:
юни 14, 2008, 15:53:24 »
bunny ако добавиш още един елемент рискуваш да стане претрупано. От тази гледна точка, на панделката е най-добре. Но ако богатството на детайли не те притеснява може и на малка картичка. Дантела според мен не е удачно стават прекалено много материи и тежи.
Активен
maj4eto
«
Отговор #87 -:
юни 14, 2008, 16:05:56 »
bunny много са ти хубави подаръчетата
На мен ми допада повече вариянта с картичката,защото вече би било малко претрупано с още една панделка.
Активен
bunny
Любопитен
«
Отговор #88 -:
юни 14, 2008, 16:11:41 »
Цитат на: inaxastra в юни 14, 2008, 15:53:24
bunny ако добавиш още един елемент рискуваш да стане претрупано. От тази гледна точка, на панделката е най-добре. Но ако богатството на детайли не те притеснява може и на малка картичка. Дантела според мен не е удачно стават прекалено много материи и тежи.
И аз се опасявам да не стане много претрупано
Мисля,че ще изглежда добре ако върху синята панделка напиша от едната страна малките ни имена ,а от другата датата
Не знам с какво е най-добре да се надписва обаче... някакъв тънкописец или
и какъв цвят ще е най-удачно ? Може би синьо... ако мога да намеря светло-синьо да не се набива мн. на очи
Има още да мисля по-този въпрос ... предполагам аз ще си ги надписвам след като станат готови,че аранжорката ще е доста заета .
Иначе варианта с малка картичка си остава
Ще помисля още- дали да е с надпи на панделката или с малка картичка
А дали е задължително да бъдат написани имената и датата ?
Защото на мен честно казано така ми харесва подаръчето най-много
«
Последна редакция: юни 14, 2008, 16:14:08 от bunny
»
Активен
marchela
Сватбар
very happpyyyyyyyyyy
«
Отговор #89 -:
юни 14, 2008, 16:31:01 »
и според мен така са перфектни и разбира се не трябва задължително да има имената и датата ако не искаш или ти идва в повече, може би е по персонализирано но пък подаръчето и така си е много сладко
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...