Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 06:29:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ 3
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ 3 (Прочетена 228623 пъти)
stasi_ge
Ентусиаст
Отг: РЕСТОРАНТИ 3
«
Отговор #465 -:
януари 22, 2009, 09:05:40 »
Момичета искм да уточня че Глория Палас не се намира в Банкя а в Горна Баня. Наи -вероятно го бъркате с Банкя палас който наистина е в Банкя.
Ето тук може да погледнете:
http://www.bankyapalace.com/
http://www.gloriapalace.net/
Когато ние избирахме ресторант проверих и на двете места. За Банкя палас не мога да ви дам информация за оферта защото когато ние отидохме беше 8 вечерта и управителят каза че трябвало да говорим с отдел Маркетинг а не с него. Като отношение изобщо не ми каресаха там.Той през цялото време ни караще да си задаваме въпросите и на всеки отговаряше с "Говорете с маркетинг". САмо не мога да разбера защо тогава ни питаше дали имаме въпроси.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #466 -:
януари 22, 2009, 09:23:46 »
tsvety_t , ние също сме в Централ Форум на 30.05.2009г. - условията които предлагат са отлични, особено като се има в предвид, че окрасата, арки и калъфи са от тях. била съм там на сватба преди няколко години и беше много хубаво. Мои колеги миналата година са били там и всички са много впечатлени и доволни от обслужването и храната. Относно дансинга - достатъчно голям е в средата на салона, а това, че е с мокет - още по-добре - няма да се хлъзгаме и пързаляме с нашите токчета
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
«
Отговор #467 -:
януари 22, 2009, 09:35:20 »
vivianka а вие кога си запазихте датата. Питам защото моя приятелка иска там да е сватбата и разбрала че за там трябва доста от рано да се запази дата.
Активен
kiara666
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #468 -:
януари 22, 2009, 10:31:26 »
Здравейте,
Запазихме и капарирахме ресторанта на хотел Централ-Форум (бивш хотел Славия) за 24.04.2009 за вечерна сватба, но поради ред причини датата трябваше да се промени
Ако някой е се интересува може да се свърже с мен на тел. 0887 73 89 03
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #469 -:
януари 22, 2009, 11:38:06 »
какво значи датата трябваше да се промени
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #470 -:
януари 22, 2009, 11:58:17 »
stasi_ge , датата я резервирахме в началото на ноември - около 7-8 ноември беше. В момента в който се записахме в гражданското и бяхме направо в ресторанта и за късмет датата беше свободна за вечерна сватба. Управителя ни каза, че за същия ден имат и обедна сватба - за тях не е проблем да са по 2, но явно наистина от много рано трябва да се резервира. Успех с ангажирането на ресторанта
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #471 -:
януари 22, 2009, 11:58:36 »
Ние капарирахме ресторан Крали Марко и горещо се надяваме всичко да мине ок. Препоръчаха ни го, няма такса за внасяне на алкохол, безалкохолни, торта и ДЖ. Менюто изглежда добре, а кувертите не надхвърлят 30 лв, има голям дансинг и масите са в отделни тераски около дансинга - така всички ще ни виждат, а и нашата маса е на отделна тераска срещу всички, а пак ще сме срещу всички....Ако имате впечаления от този ресторант - ще се радвам да ги прочета
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #472 -:
януари 22, 2009, 12:02:13 »
Цитат на: beb4eto_na_me4o в януари 22, 2009, 11:58:36
Ние капарирахме ресторан Крали Марко и горещо се надяваме всичко да мине ок. Препоръчаха ни го, няма такса за внасяне на алкохол, безалкохолни, торта и ДЖ. Менюто изглежда добре, а кувертите не надхвърлят 30 лв, има голям дансинг и масите са в отделни тераски около дансинга - така всички ще ни виждат, а и нашата маса е на отделна тераска срещу всички, а пак ще сме срещу всички....Ако имате впечаления от този ресторант - ще се радвам да ги прочета
една приятелка си правиха коледното парти там и каза, че всичко е ок и било много весело, за съжаление не мога да ти помогна с мнение за сватба, но ако разбера нещо ще кажа
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #473 -:
януари 22, 2009, 15:02:08 »
Аз съм била на сватба там, но преди 3-4 години и тогава още не бяха направили ремонт - беше невероятен студ /сватбата беше зимна/, но мисля, че след ремонта всичко е ок. Иначе за обслужване - всичко си беше наред. Аз след това съм ходила на събиране със съученици там и беше голям купон.
Активен
Kami_Al
Ентусиаст
«
Отговор #474 -:
януари 22, 2009, 19:27:41 »
За р-т Крали Марко мога да кажа, че обслужването не е добро. Сестра ми се жени там. Да след ремонта е добре, но правят по 2 сватби и малко е гадничко, защото почти те гонят. Но сега може да се е променило. Това беше преди 2 години. Успех на всички
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #475 -:
януари 22, 2009, 20:06:47 »
beb4eto_na_me4o, лично не съм ходила в този ресторант но за една седмица две групи познати бяха отратени от него. Колеги са празнували Стефановден там и са бързали да изчезнат от лощото обслужване и силната музика стил Ретро чалга.
На Нова година пък семейството на вуйчо ми и техни приятели са платили куверт от по 100 лева, за който са получили алкохола си в пластмасови чашки. Свирил им някакъв оркестър Цигански перли или нещо такова, отново познатия стил
. Даже и не разбрали кога точно е настъпила новата година, защото нито шампанско, нито броене, нито Дунавско хоро имало. Пълна пародия! Братовчедка ми се обади към 12.30 ревяща, че така са се излъгали.
Гери, дано при вас не се случват такива неща и всичко да е на ниво. Но си имайте едно на ума, че не са по финните неща.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #476 -:
януари 22, 2009, 20:18:30 »
малее, стига бе...на нас ни го препоръча кумата ни, както и ДЖ-я, който наехме, сега на 31 ще ходим на вечеря с кумовете там, пък да видим. За музиката не се тревожа - нали за това си имаме наш ДЖ, той ще пуска каквото ние му кажем. Иначе и на ДЖ-я, и на брат му сватбите са били там - и те много ни го препоръчаха. Дано наистина няма изцепки като тези, които казвате....Че направо ще се побъркам, бях в невероятна радост, че си имаме ресторант, ама сега като ви чета...знам ли...
Активен
Crystal
Сватбар
«
Отговор #477 -:
януари 22, 2009, 21:24:57 »
Цитат на: Josepha в януари 14, 2009, 18:06:07
Crystal,
ние също резервирахме зала Галакси на Скай Уей. Нашта сватба е на 25/04. Надявам се, че сме направили добър избор
Ти ще наемеш ли тяхната украса или имаш някакви други идеи?
Аз лично съм виждала залата украсена в синьо - беше много красиво!
дано да е хубаво времето, за да имаме и wellcome drink на полянката отпред....
Аз досега съм страшно доволна от Скай Уей. Ходихме да пробваме храната с кумовете и ни беше много трудно да изберем меню, защото всичко, което опитахме беше много вкусно
В крайна сметка се спряхме на прекрасно меню за 30лв (цените им са просто невероятни), като оставяме отворен бар за гостите.
Ние няма да се възползваме от тяхната украса, тъй като вече сме замислили нещо друго с флористката ми, единствено ще използваме белите калъфи за столове с розови панделки за 2лв бройката. Дадоха ни и план на залата, за да изберем как точно да разположим масите и украсата. Показаха ни и стаите за гости, както и апартамента подарък за младоженците - страхотен е
А от миналата седмица хотела вече е с 5 звезди
Изобщо не съжалявам за избора ни засега
Активен
elena_mihailova
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #478 -:
януари 23, 2009, 14:22:24 »
Аз за първи път пиша иначе чета от доста време.Ппедстои ми сватба лятото и искам да попитам някой има ли информация за Руския ресторант в Парк хотел Москва.
Активен
Stanislav4e
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #479 -:
януари 23, 2009, 14:23:56 »
Здравейте, от скоро с моят приятел обсъждаме нашата сватба и мисля че най-голямо затруднение ще срещнем с ресторанта. Ще имаме около 40 души гости и се нуждая от идеи. Бихте ли помогнали?
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
...