Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:39:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ 3
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ 3 (Прочетена 228428 пъти)
Lisa82
Любопитен
Отг: РЕСТОРАНТИ 3
«
Отговор #330 -:
декември 01, 2008, 23:26:13 »
Здравейте, на всички!!!
От доста време съм посетител на този форум а от днес съм една от вас и се нуждая от помоща ви.
Сватбата ни е на 25 .04 . 09 от София сме и в момента търсим ресторант.Ходихме до Чепишеви, много ни хареса управителя, ама нещо самия ресторант не ме грабна. В петък ходихме до ресторант Централ и мисля че ми харесва, а и най-вече е в центъра на София, някой да има повече мнения за този ресторант.
Също така, ако някой има по подробно мнение за ресторант Езерото (околовръстно) и Глория палас в Горна баня, това са местата които мисля че биха ми харесали. Ние ще сме някъде 60 човека.
МНого ще съм Ви благодарна предварително за помоща.
Активен
cRy
Ентусиаст
«
Отговор #331 -:
декември 02, 2008, 12:16:39 »
Здравей Lisa82
нашата сватба ще бъде в дипломатическия клуб-глория палас в горна баня и ние лично много го харесахме-самата обстановка вътре е приятна ,украсата на ресторанта е хубава,поведението на сервитьорите също беше на ниво или поне с такива впечатления останахме първия път когато ходихме.
Управителя на салона също се оказа приятен човек!
Тук във форума и за мое съжаление не съм виждала мнение относно този ресторант-но се надявам правилите сватба там да ни дадът съвет
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #332 -:
декември 02, 2008, 12:49:08 »
lisa 82, в Централ се правят страшно много сватби и мненията като цяло са положителни. Проверете първо дали е свободен за вашата дата, че желаещите за там май са много.
Мисля, че сватбата на echy беше в Чепишев. Тя може да ти каже повече подробности.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #333 -:
декември 02, 2008, 13:03:45 »
lisa 82, и аз съм на мнение че в централ се правят много сватби и даже скоро ще бъда гост на една сватба там. цените са им приемливи. но наистина трябва да провериш дали е свободно за вашата дата.
а относно Чепишев, да моята сватба беше там. ние бяхме в по-малката зала на втория етаж. единственото което може да те притеснява са 2те колони. а относно отношението на управителите и сервитъорите грешка нямат. много съм доволна.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #334 -:
декември 02, 2008, 14:15:39 »
Прочети по-назад по темата има много мнения
Ние бяхаме в Централ Форум и сме доволни
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
«
Отговор #335 -:
декември 02, 2008, 18:02:22 »
Здравейте,
Някой може ли да каже нещо за ресторанта на Интерпред. От всички ресторанти които гледах този и Дипломатическият клуб- Глория Палас най много ми харесаха защото обстановката е наистина приятна и персонала изглежда доста любезен и отзивчив.
Моля споделете ако имате наблюдения.
Аз все още се двуомя между него и Дипломатическият клуб.Но милото се е заинатило за Интерпред.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #336 -:
декември 02, 2008, 18:09:46 »
Аз пък имам противоречиво мнение за Дипломатическия клуб в Горна Баня. Като ходихме на оглед вътре беше много захабено, вмирисано на манджи и цигари, инвентара им беше доста поувехтял и навсякъде около комплекса кипяха строежи. По същото време ремонтираха градината и не знам дали и залата вътре не е била ремонтирана след обиколката ни /май-юни/. Докато управителя уреждаше нещата с една двойка, дойде нещо като портиер, който ни обясни че, "Че ни опраи и нас и нема да се притесневаме"
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #337 -:
декември 02, 2008, 18:29:54 »
Цитат на: echy_ в декември 02, 2008, 13:03:45
...а относно Чепишев...
На мен "Чепишев" много ми харесва - не съм била на сватба там, само на вечеря, но ресторантът според мен е супер. Ако го гледаш за сватба обаче, трябва да вземеш предвид много повече неща - колоните, както казвате, дансинг и т.н., но по принцип е много хубаво.
Цитат на: stasi_ge в декември 02, 2008, 18:02:22
Аз все още се двуомя между него и Дипломатическият клуб.Но милото се е заинатило за Интерпред.
В Интерпред не съм била, но за Дипломатическия клуб - споделям мнението на Захира. Аз бях много ентусиазирана за там, когато проверявахме миналата година, защото бях чувала за много елегантни партита - в градината, шатри и т.н., но на място не ми хареса много - има нужда от ремонт, и отвън кипят страшни строежи. Лично мнение, без засегнати, моля
.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #338 -:
декември 02, 2008, 18:42:30 »
stasi_ge, ние бяхме скоро в Интерпред и сме много доволни. Ако искаш разгледай в албума ми тържеството, за да се ориентираш.
Активен
DJ - Ivo
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #339 -:
декември 02, 2008, 21:09:46 »
Някои ще ми обясни ли нещо щото май нещо се обърках с тия имена.Глория палас и Банкя палас. Значи : Влизаш в Банкя от северния път. След прелеза има бензиностанция ,след нея пътя се разделя на две.Тръгвам на горе в дясно и след около 800м. да речем в дясно е комплекс ....кой от двата?Знам че аз бях там веднъж и мястото е доста добро. Само дето се наложи към 3:00 часа да приключа сватбата щото отбора на левски бяха в хотелската част и почнаха да дигат врява по телефоните на управителя че искали да почиват.Той не ми каза дирекно за тях но аз разбрах защото по рано ги видях във фуайето да играят билярд.Боримиров и компания.Били там на лагер.И така изгониха хората въпреки че свекъра беше готов да си плаща докато им е весело на хората.Даже такава е била и уговорката.За което обаче в случая с поред мен не е виновен управителя.Може ли да се опъне на левскарите.Не че имам нещо против тях но са си глезльовци.Иначе гласувам за този ресторант,както и за "езерото" и "Интерпред" Добър избор
«
Последна редакция: декември 02, 2008, 21:12:02 от DJ - Ivo
»
Активен
Anne
Ентусиаст
Вече Боянови!!!!
«
Отговор #340 -:
декември 03, 2008, 11:51:22 »
Здравейте, на всички и от мен
!!!
Най- накрая и аз да мога да се впиша във форума, след като бях гост на около 6-7 сватби за около 2 години и аз вече с гордост мога да се наредя в редиците на "кандидат " булките!
Останових, че май най- трудно е с ресторантите!Събирам информация за град София, гости около 100 човека, куверт около 50 лв и ако може да има малка градина за церемонията!
Активен
Lisa82
Любопитен
«
Отговор #341 -:
декември 03, 2008, 12:19:09 »
Наталия, много ти благодаря за помоща.
Искам също така да те поздравя, защото си страшно красива булка, а и това което виждам от снимките, личи че сватбата ви е била супер весела.
Искам да попитам за малко подробности.значи работата е там, че идеята ми за сватбени цветова са бяло и зелено, а виждам че и Вашата сватба е била същата. И ако това е което съм разбрала, т.е вие сте били в Интерпрет, то определено ми харесва мястото.Сыщо така виждам че са кръгли масите. дали всички са кръгли или не, защото търся с кръгли маси ресторант, това ми харесва като идея.
Много ще съм ти благодарна за отговора.
П.С Благодаря на всички които се откликнахте на выпросите ми.Страшно много ми помагате! БЛАГОДАРЯ
Активен
Lisa82
Любопитен
«
Отговор #342 -:
декември 03, 2008, 12:25:54 »
Искам да благодаря на всички вас, че толкова бързо ми откликнахте на молбата.
Момичета, много ми помагате и съм много доволна, че попаднах именно на този форум.
Успех на всички бъдещи булки
а на тези които вече са казали заветното "ДА", пожелавам приказен семеен живот.
,
Б Л А Г О Д А Р Я
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #343 -:
декември 03, 2008, 12:32:29 »
Лиса, благодаря ти за хубавите думи.
В самия ресторант преобладава зеления цвят- столовете, стените, украсата на нашата маса, едни висящи драперии от тавана. Така че ако си се спряла на този цвят ще си много улеснена.
Доколкото си спомням освен булченската маса, която е кръгла, има още 6 кръгли маси и 5 правоъгълни.
Активен
Lisa82
Любопитен
«
Отговор #344 -:
декември 03, 2008, 12:47:57 »
Наталия, супер си!
Благодаря много. В събота ще отидем да го видим.Само да ми кажеш името на ресторанта, и нещо ориентеровачно за цените.
Предварително се извинявам, ако съм ти досадна
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25