Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:57:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ 3
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ 3 (Прочетена 228410 пъти)
milata84
Ентусиаст
Отг: РЕСТОРАНТИ 3
«
Отговор #315 -:
ноември 27, 2008, 13:45:46 »
rozovka миналата година, може би разбрах правилно....беше доста по-евтинко
Сега и за 2009 особено,хората казаха,увеличение, яко
И още някой спомена във форума,че кувертите са мн скъпи там.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #316 -:
ноември 27, 2008, 14:00:16 »
Определено е 70лв.Пратиха ми оферта
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #317 -:
ноември 27, 2008, 14:16:25 »
Ужас. "Феста" има хубав ресторант, но 70 лв.... че то за още 15 лв. ще наемеш "Шератон".
«
Последна редакция: ноември 27, 2008, 14:55:19 от rozovka
»
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #318 -:
ноември 27, 2008, 15:19:30 »
полудели са с тези цени
Активен
Josepha
Ентусиаст
«
Отговор #319 -:
ноември 28, 2008, 19:42:47 »
Мда, полудели са със сигурност...Навсякъде, където бяхме проверявали пред август цените са нагоре
А за Феста нямам думи!!!
Май засега се спираме на ресторанта на х-л Скай Уей. Ако има някой, който е правил сватба там, може ли да сподели мнение дали всичко е било наред?! Малко ме притеснява това с натипките и алкохола....Представям си баща ми как ще реагира като му вземат по 4лв на бутилка от домашната му ракия
И въобще колкото и да смятам безалкохолни и абкохол, все ми се струва, че не преценявам добре нещата.
Някой има ли опит с подобно формиране на кувертите? (Нямаш право да внесеш безалкохолни, бира и вино - всичко е от ресторанта, а за твърдия алкохол се плаща по 4лв на бутилка)
Май излизшно си усложнявам живота, но пък видях ресторанта им украсен и беше приказно! Има гледа към дансинга и масата на младоженците от всички страни!!! което в повече ресторанти го няма - или колони, или Г-образен ресторант или нива...
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #320 -:
ноември 28, 2008, 20:42:24 »
Да се похваля и аз, нашите помощници в БГ миналата седмица платиха капарото за нашия ресторант - р-т Градина Марково, много съм доволна от тези хора, там беше и сватбата на брата на милото, страхотно отношение, приветливи и положителни, отворени за всякакви идеи, покривките и калафките за всички маси и столчета са си от тях безплатно и са бели сатенени, менчета, чаши за чупене, прибори за рязане също, даже предлагат и украса от тях с балони и малко цветя, етървата се възползва, но на мен ми е мн семпла и ще ползвам агенция защото искам мн естествени цветя на всякъде. Ние ще сме около 130 човека и вътре се побираме но на мен ми се ще да сме вън, има време ще го мислим. Кувертите тази година бяха от 27-32 в зависимост от ястията не вярвам мн да са се вдигнали, като се има предвид ресторанта е извън Пловдив, но като не сме си запазвали лично и е пропуснато да се пита за това, всичкия алкохол може да се внесе от вън без значение за произход, сватбата може да продължи до колкото часа си пожелаем и не се плаща допълнително, също е организиран безплатен транспорт на гостите до ресторанта с автобус. Като цяло съм влюбена в този ресторант дано всичко да е наред и с нашата сватба и да е хубаво времето за да сме отвън. Прилагам няколко снимки в галерията ми на сватби там и от самия ресторант
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #321 -:
ноември 28, 2008, 20:44:38 »
За Сай Уей има и такса за украса на залата, не помня колко беше мисля че 10 лв на човек от гостите
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #322 -:
ноември 28, 2008, 21:08:35 »
понякога прекаляват ресторантите, аз лятото като помагах за организацията на сватбата на брата на милото и такива безумия чух, че паднах, след 12 часа допълнително по 100 лв на час, наем на покривките и калъфчетата, да се полва само агенцията, с която те работят и какво ли още не. За мен най важен е ресторанта и там персонала да те накарат да се чувстваш приятно и уютно, да ти разрешат да го направиш както ти желаеш и то не срещу безумни цени, така се прави най добрата реклама, но жалко че малко собственици на ресторанти го разбират това ил са прекалено алчни
Активен
marchela
Сватбар
very happpyyyyyyyyyy
«
Отговор #323 -:
ноември 28, 2008, 21:11:11 »
Момичета, чета и не мога да повярвам, нашата сватба беше на 30ти август във Феста и куверта беше 38лв плюс тортата и пита и стаята за младоженците,нямаше такса за вкарване на алкохол,въобще беше много изгодно и останахме страшно доволни, писала съм в темата за Феста ...ама 70 лв
направо е прекалено,ужас!!!
На всички ви успех в търсенето на подходящия ресторант и колкото се може по-малко проблеми...
Активен
DJ - Ivo
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #324 -:
ноември 29, 2008, 16:08:38 »
Лелее е е............. Какви са тия цени????? Само не ми казвайте че ще дадете толкова пари за да сте в точно определен ресторант. Ресторанти колкото искаш. Важното е купон да става.Незнам как ги смятате цифрите но като гледам какви суми давате за цялостната услуга в ресторанта,направо се плаша.Разликата в крайната сума понякога е в хиляди а не в стотици левове. Дали сте наясно че за тия пари може да си организирате програма в която може и някоя звезда да присъства.Бък било то и в някой по евтин ресторант.Да не говорим че дж-я ,фотото и видеото ще са ви направо без пари на фона на тия суми.В края на крайщата кое е по-Важно???? Това е мое мнение.Всеки долнопробен ресторант с добро обслужване може да стане първокласен с подходяща украса.Останалото няма голямо значение.Дали сервитьорчето ще ти дойде с папионка или без такава ,или полилея е кристален или не е. Сватбата на Бербатов младши беше в "Ален Мак" Благоевград.Ако видите това място без украсата си е по-зле от комунистически стол.То хотела си е от това време.Но Аранжорите си свършиха добре работата и не случайно събитието беше отразено в медийте. Всеки има право да иска но на кой какво ще дадете вие решавате. И умната
«
Последна редакция: ноември 29, 2008, 16:25:05 от DJ - Ivo
»
Активен
teo67
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #325 -:
ноември 29, 2008, 22:00:15 »
Здравейте,
Запазихме си дата за сватбено тържество в ресторант Метеор, намиращ се в кв. "Белите брези".
В последствие разгледахме мненията във форумите и се оказа, че 90% от тях са негативни.
Аз по принцип не надавам ухо на всичко написано в интернета, но видимо се притесних и решихме да попитаме тук за мнение от някой, който наскоро е празнувал сватбеното си тържество там.
Ще се радвам на всякакви мнения.
Благодаря на отзовалите се.
Активен
missdenny
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #326 -:
ноември 30, 2008, 22:13:18 »
нечувано
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #327 -:
декември 01, 2008, 13:37:34 »
Здравейте,Добрич!
Какво се оплакавате, аз ще я правя в Попово.Така,че аз имам истински проблем с ресторанта.Много ми се искаше да бъде в Кобаклъка-тишина,спокойствие,гора...нещо в този стил ми харесва-затова моето предложение е там,мисля че има 2 ресторанта и са ги пооправили,но на открито е най-хубаво-стига кухнята да е добра.Виж провери и там.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #328 -:
декември 01, 2008, 18:51:46 »
teo67
, аз живея в Бели Брези, но не съм била на сватба във въпросния ресторант. Ходила съм там 2 пъти на вечеря, но не останах очарована от кухнята (много малки порции) и от обслужването.
Ти така или инъче си капарирала ресторанта и вече мненията едвали ще са от огромно значение. Пък и в крайна сметка съм си мислила, че каквото и да е мястото, където и да е сватбата, както и да си облечен този ден ще остане незабравим и неповторим за всяка една. Бъди оптимист и не оставяй това да провали вашия ден.
Активен
DJ - Ivo
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #329 -:
декември 01, 2008, 21:51:06 »
Разбери кои са им слабите места и си наеми човек да се погрижи всичко да е наред.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...