Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:37:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ 3
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ 3 (Прочетена 228211 пъти)
RRRR
Регистриран
Публикации: 5
Отг: РЕСТОРАНТИ 3
«
Отговор #45 -:
юли 30, 2008, 14:51:06 »
Здравейте и от мен. Препоръчвам хотел-ресторант Одаджийски в Драгалевци. Нашата сватба беше там на 19.07.2008. Всичко беше уникално добре орданизирано. Чудесни хора се. Персонала е страхотен:)
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #46 -:
август 03, 2008, 20:05:26 »
Цитат на: Nataliya в юли 30, 2008, 08:52:38
Благодаря за мненията. Ние след дълго колебание се отказахме от Алма Матер заради двете зали (не мога изобщо да си представя как да разделя гостите). Окончателно решихме за ресторанта в Интерпред.
имаш ли някакви впечатления за ресторанта в смисъл някой ти го препоръча ли?
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #47 -:
август 04, 2008, 09:17:14 »
Препоръки открих във форума и интернет. Най-много ми повлия обстановката- доста приятно и свежо, просторно, една голяма зала е. Куверта започва от 40 лв. Няма такса за внасяне на алкохол. След 5-я час се доплаща по още 100 лв. на час. Днес имаме среща с управителя. Дано положителните ми впечатления се потвърдят.
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #48 -:
август 04, 2008, 12:45:28 »
и аз съм там, но понеже не съм чувала отзиви и реших да питам:)след срещата да разказваш на теб какво са ти предложили, като цени и и какво включват..
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #49 -:
август 04, 2008, 18:01:11 »
Разказвам
Управителят на ресторанта в Интерпред е млад, доста отзивчив и любезен. Стандартния куверт е 40 лв., като може да варира по ваше желание. Сватбената торта като десерт, която те правят е включена в куверта. Всички безалкохолни и алкохолни напитки могат да се внесат без такса. Пълно съдействие за украсата и посрещането в ресторанта. На персонала по ваша преценка се оставя бакшиш. Честно казано съм повече от доволна от условията.
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #50 -:
август 04, 2008, 20:12:36 »
мога да ти кажа цените за украсата:балони минимум - 70лв(според броя им),букета за масата - 60лв.пак това е минималната цена.за посрещането на гостите- около 2 - 3лв.ти е чашата шампанско при посрещането,ако искаш жива музика на пиано - 200лв.аз неразбрах дали в куверта който си избрахме е включена и тортата на теб какво ти казаха?ние пак ще се срещаме с управителя-ангел се казва и ще доуточняваме:)ако ти нещо си пропуснала да питаш:)иначе като обстановка е много красиво вътре като "бална зала"
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #51 -:
август 06, 2008, 07:57:08 »
някой да има някакво мнение за ресторанта в Central Park Hotel ? мислим да ходим да запазваме там, но нищо не съм чула нито хубаво,нито лошо...
Активен
niki_5553
Ентусиаст
«
Отговор #52 -:
август 06, 2008, 08:14:49 »
Цитат на: echy_ в август 06, 2008, 07:57:08
някой да има някакво мнение за ресторанта в Central Park Hotel ? мислим да ходим да запазваме там, но нищо не съм чула нито хубаво,нито лошо...
Ресторанта е перфектен!!!Обслужването е на много високо ниво!И храната е чудесна!!!
Активен
elia84
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #53 -:
август 13, 2008, 14:05:04 »
Здравейте аз съм нова в сайта .Бих искала да попитам дали някой може да ми помогне в избора на ресторант в Пловдив.Благодаря Ви предварително
Активен
pupesh
Новак
«
Отговор #54 -:
август 14, 2008, 10:50:29 »
здравейте момичета, бих искала да ви помоля ,ако някой има информация за примерни цени на куверти в хотел Банкя палас- благодаря
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #55 -:
август 14, 2008, 12:09:43 »
pupesh, най добре им звънни и ги попитай, те ще ти дадат най -точна цена, защото по мое мнение цените на кувертите напоследък поскъпнаха.а ако ти допада може да ги помолиш да ти пратят на и-мейла примерните менюта да ги разгледаш
Активен
pupesh
Новак
«
Отговор #56 -:
август 14, 2008, 12:45:24 »
ами в интерес на истината засега събирам предварителна информация и просто се надявам да сведа дългия си списък с ресторанти до някакъв поносим минимум, но така или иначе телефони ще се въртят...
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #57 -:
август 16, 2008, 15:51:52 »
ние капарирахме ресторанта в хотел Триада. 46 лв е най-евтиния куверт, в понеделник ще уточнавяме какво точно ще ни е менюто и колко ще ни излезе нашия куверт.
но притесненията са ми други
преди малко се обади един приятел на милото и му казал че в нета открил много отрицателни мнения за Триада, лошо отношение от персонала, лъжене в грамажа ... и съвет да не си правим там празненството защото най-щастливия ни ден ще се превърне в кошмар...
моля ви ако някой има някакви наблюдения относно обслужването там да ги сподели, неможем да се откажем, но поне да си имаме едно наум
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #58 -:
август 16, 2008, 18:51:44 »
Здравейте и от мен! Нашият ресторант е "Света София" на Пиротска. За сега съм доволна при положение, че разговорите ми с управителката са само два за общи въпроси от рода на куверти, как протича долу горе една сватба при тях, как са съобразени ритуалите с обслужването и т.н. Управителката ми направи стархотно впечатление още от първия ни разговор по телефона - изключително мила, любезна и тактична жена. Дано да не се разочаровам в преценката си...Нашите гости ще са около 50 души, но в ресторанта могат да се съберат до 110.Ако имате мнения за ресторанта - моля споделете.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #59 -:
август 17, 2008, 13:47:08 »
hoty, а колко ви е куверта в Света София и какво включва?
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
36