Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:58:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ 3  (Прочетена 228241 пъти)

smiling rain
Сватбар
Публикации: 175

Magic everywhere

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юли 10, 2008, 22:46:34 »

Абсолютно няма място за сърдене - и аз си обичам родния град, но няма какво да се лъжем - в това отношение е пълна скръб. Особено откакто "Приморец" е в ремонт и някои хора съвсем взеха да се изживяват като монополисти. то не че преди биваше, де. Все повече се радвам, че избрах "Под липите" - макар и нетрадиционно, заведението е супер, само дано не вали, защото вътре не е подходящо въобще, но иначе обслужване и кухня - просто са перфектни, управителката е номер 1!!!
А ти за "Божура" пробва ли? Там няма много сватби по принцип.

Това "Божура" в Бургас ли е? Намирам някакъв комплекс в Странджа! Поздравления за "Под липите" много е красиво, но аз за такъв ресторант няма да мога да се преборя с дружината по организациите. Мен мечтата ми беше парти на плажа по дрехи от лен и цветя в косите, но ... в някой друг живот.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юли 10, 2008, 23:22:10 »

smiling rain , "Божура" не е в Бургас, а след гр. Средец - не е далеч от Бургас, може би 30 км най-много, даже по-малко. Да, в Странджа е, но вникакъв случай не е далече, даже съм чувала, че кувертът заедно с нощувката излиза много изгодно. Ние даже до последно се чудихме, дали да не сме там. Дори, ако искаш изнесен ритуал, няма проблем - жената с "външните бракосъчетания" ходи и там. А и на близо има манастир и параклис, ако искаш и църковен брак.

Има 2 комплекса там - аз съм посещавала само единият, другият е близо до него, но се пада на едно като възвишение. Не е никак лошо според мен - гора, чист въздух, можеш да вдигаш шум до колкото си поискаш, там, където съм ходила има и басейн отвън, не е лошо да отскочиш и да го видиш.

А за "Под липите" - силната музика може само до 00:00 ч, затова съм изтеглила всичко по-рано, иначе и при мен имаше малка борба с "организационния екип", но накрая надделях. Като ти чета желанията, все едно съм аз - и аз исках сватба на плажа, така, както ти го описваш, но няма подходящи места в Бургас. Единствено в "Самба" става според мен, но през сезона не се съгласяват - не стана нито при моята приятелка миналата година, нито при мен сега. Казват, че през сезона изкарват повече пари, отколкото, ако има сватба. Иначе е идеалното място за сватба на плажа. А пък и според милото щяло да духа вятър, какво щели да си кажат госите на тоя пясък, та и аз ... в някой друг живот.
Но поне, макар и не на плажа, сватбата ми ще е по-различна от стандартното - добре че успях да се преборя за навън, макар и в "Под липите" - е, не е като на плажа, но поне е навън, роклята ми е булченска, но тип "плажна" и пак ще имам цветя в косата, а на милото костюмът е спортно елегантен, замалко да вземем от лен, но в крайна сметка вземхме паму1ен и пак е небрежен и е без вратовръзка.
Активен
smiling rain
Сватбар

Magic everywhere

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: юли 10, 2008, 23:53:46 »

Кикси, аз мястото съм го избрала и ако беше във Варна (от където съм) и ако беше в Бургас (от където е любимия). И тъй като за Варна сигурно нищо няма да ти говори, веднага ти казвам за Бургас - едно страхотно място на Отманли с поляни, пряк достъп до морето и хотел - всичко като на картичка ... просто приказка. С едни запалени фенери от жив огън, ароматни свещи, цветя и танци. Нещо, което се помни цял живот, а не стандартна сватба с булчинска маса и еднообразни ритуали, чийто смисъл вече никой не помни. Но все пак, сребърната сватба (дай боже), ако сме още луди и се обичаме може и така да стане.
Благодаря ти за всичко и смятам да проверя тези Божури!
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: юли 11, 2008, 00:02:42 »

Отманли е една приказно красива и романтична местност ...  good
Активен
vasilisa
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #34 -: юли 22, 2008, 08:12:44 »

Smiling rain ,а за Варна какво си беше избрала?
Активен
smiling rain
Сватбар

Magic everywhere

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: юли 22, 2008, 14:47:16 »

В морската градина има едни вили близнаци, едната е хотел с ресторант и разкошна градина. Там правят всякакви градински партита и е много приятно. Просто един сносен кетъринг и всичко е ок.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юли 26, 2008, 18:29:00 »

Здравейте,
И аз съм вече във вихъра на сватбената подготовка yahoo. Запазили сме ритуална зала и църква, но сега големия проблем остава с ресторанта. За няколко дни обиколихме доста заведения в София, но все още се колебаем, защото повечето са разделени на две или няколко зали и не ми изглеждат подходящи, а други са заети. Въпросът ми е дали имате впечатление за ресторанта в СУ- Алма Матер, тъй като там обстановката е чудесна, цените са приемливи (35 лв. куверт,без такса за внасяне на алкохол) и мястото е близо до църквата. Другият ресторант на който се спряхме е ресторант Ниагара на ул. Симеон;също много приятно, но не знам дали е достатъчно "тържествено". Става въпрос за около 70-75 човека.
Благодаря ви за всякаква информация.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юли 27, 2008, 07:19:34 »

Аз не съм била в Алма Матер, но съм била в Яйцето в СУ - собственика е един и същ и що се отнася до обслужване няма да имаш никакви проблеми.
Активен
smiling rain
Сватбар

Magic everywhere

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: юли 27, 2008, 12:21:15 »

Smiling rain ,а за Варна какво си беше избрала?
сега уточних и името на вилата - Сагона се казва, сигурно я знаеш. Повече инфо тук http://www.bgglobe.net/sagona.html
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #39 -: юли 28, 2008, 10:11:16 »

Здравейте!

Ето, че от четене на сватбени форуми, преминавам към писане в тях.

С някои неща успявам да се справя, но като любителка на пицарии и сладкарници, нямам никаква представа от ресторанти.

Трябва ми ресторант в София, който да отговаря на следните условия или поне на повечето от тях:

1. За около 45 - 50 гости.
2. Да позволява украса в бяло и бордо.
3. Да не е под земята.
4. Дори и с малко по - висок куверт, но да можем да си вкараме алкохол и евентуално някои допълнителни нещица.
5. Да не е с мокет или килим, защото е по - неудобно за танци.

Леле, ама и аз колко неща искам.   blush

В предните постове Nataliya е писала за "Алма Матер". Ако цветовете им бяха подходящи, вече щях да си имам ресторант, но, за съжаление, няма как да вмъкна моята украса там без да стане прекалено странно. А мястото е толкова удобно, тюх!
« Последна редакция: юли 28, 2008, 10:32:24 от Su_to » Активен
Nataliya
Баш Майстор
**

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юли 28, 2008, 12:22:25 »

Може да погледнеш ресторант При орлите- на удобно място в центъра е, цветовете мисля са тези които търсиш, гледката е прекрасна, кувертите около 55 лв.- http://www.svatbata.com/restaurants/pri_orlite/index.htm
Като интериор много ми хареса и Метеор, но са две зали. Мисля че за 50 човека в едната зала ще е добре.- http://www.meteor.bg/
Ресторанта на хотел Кристал Палас на ул. Шипка е приказка, но за нас е малко скъп (куверти около 60 лв. ). Мокета е доста плътен, но може да го погледнеш. 
http://crystalpalace.911.bg/a2/firm.asp?id=5525&ovr_firmview=1
Ресторант Табиет на Джеймс Баучър е също много елегантен, мисля че беше с ламинат,правят сватби до 50 човека.
Ресторант Интерфорум на Черни връх.  http://interforumbg.hit.bg/
В момента за това се сещам
Успех в търсенето smile
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #41 -: юли 28, 2008, 12:40:25 »

Благодаря много!   

Харесах си две от местенцата, ще обиколя да поогледам.
Активен
clovis
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: юли 29, 2008, 11:48:43 »

Препоръчвам ресторант Биляна.моята сватба беше там, бяхме 110 човека, но не беше тясно, имаше достатъчно място за танцуване и храната беше много хубава.Нямам забележки
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юли 29, 2008, 16:12:05 »

Здравейте,
И аз съм вече във вихъра на сватбената подготовка yahoo. Запазили сме ритуална зала и църква, но сега големия проблем остава с ресторанта. За няколко дни обиколихме доста заведения в София, но все още се колебаем, защото повечето са разделени на две или няколко зали и не ми изглеждат подходящи, а други са заети. Въпросът ми е дали имате впечатление за ресторанта в СУ- Алма Матер, тъй като там обстановката е чудесна, цените са приемливи (35 лв. куверт,без такса за внасяне на алкохол) и мястото е близо до църквата. Другият ресторант на който се спряхме е ресторант Ниагара на ул. Симеон;също много приятно, но не знам дали е достатъчно "тържествено". Става въпрос за около 70-75 човека.
Благодаря ви за всякаква информация.

Една приятелка работи в Алма Матер. Заведението е доста приятно, но нашите гости са 100 човека и нямаше да успеем да ги съберем затова избрахме друг ресторант. Обядвала съм в Алмата и трябва да отбележа, че и обслужването и кухнята са прекрасни.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юли 30, 2008, 08:52:38 »

Благодаря за мненията. Ние след дълго колебание се отказахме от Алма Матер заради двете зали (не мога изобщо да си представя как да разделя гостите). Окончателно решихме за ресторанта в Интерпред.  smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: