Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 23:44:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ 3
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ 3 (Прочетена 228559 пъти)
tasty
Сватбен ШАМАН
Отг: РЕСТОРАНТИ 3
«
Отговор #435 -:
януари 16, 2009, 15:50:41 »
момичета в момента с моя приятелка юриска подготвяме договор за ресторанта, ако някоя има нужда обаждайте се ще го пускам
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #436 -:
януари 18, 2009, 11:52:17 »
Момичета вчера ходих до Царско Село. Ресторанта единия е в битов стил и може би, ако на сватбата има чужденци би било доста атрактвно. Другото, което ни предложиха всъшност не е ресторант, а конферентна зала, която се преустройвяа с маси
. това нещпо не ни допадна. Миришеше на манджа вътре, а си представям Зли месец какво ще е. Инъче компекса като цяло много ми хареса особено, ако ви остройват и цените на стаите и мислите да настаните някой от гостите. Като целяо доста при искат. ЗА украса на ресторанта от външна фирма - 200лв. За външен Ди Джей 100лв.
. За наем на гради за изнесен ритуал 250лв.
Лелее ужасссс. Ние се отказахме от там...
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #437 -:
януари 20, 2009, 11:26:14 »
Пак изрових нещо в беличко, само че ми прави впечатление, че е доста нов. Някой да е чувал каквото и да било за там. Ето това е ресторантът.
http://www.svetinaum-bg.com/about_us.html
Изглежда красиво и с малко украса ще стане, обаче, като е от скоро, никъде няма инфо как е обслужването и т.н. Писах им сега да ги питам за броя на местата в бялата зала, ама да видим.
Мдам, настилката ми се вижда малко от тази по - хлъзгавичката, а не от грапавия гранитогрес, ама не искам да се отказвам от моите си цветове за сватбата.
«
Последна редакция: януари 20, 2009, 11:42:49 от Su_to
»
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #438 -:
януари 20, 2009, 11:30:39 »
Цитат на: mimozka в януари 18, 2009, 11:52:17
Момичета вчера ходих до Царско Село. Ресторанта единия е в битов стил и може би, ако на сватбата има чужденци би било доста атрактвно. Другото, което ни предложиха всъшност не е ресторант, а конферентна зала, която се преустройвяа с маси
. това нещпо не ни допадна. Миришеше на манджа вътре, а си представям Зли месец какво ще е. Инъче компекса като цяло много ми хареса особено, ако ви остройват и цените на стаите и мислите да настаните някой от гостите. Като целяо доста при искат. ЗА украса на ресторанта от външна фирма - 200лв. За външен Ди Джей 100лв.
. За наем на гради за изнесен ритуал 250лв.
Лелее ужасссс. Ние се отказахме от там...
Потвърждавам - наистина уславията са такива - за всяко нещо си има такса, включително и за внасяне на алкохол, за допълнителни часове, на нас лято 2008 ни предложиха куверти от по 40 и нещо лв., но се доплаща за много други неща както е споменала Мимозка.
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #439 -:
януари 20, 2009, 12:45:03 »
Цитат на: jujencee в януари 16, 2009, 14:30:04
Ние за сега сме се спрели на Грийнвил. Знам че в темите назад е писано за него, но дали някой има по актуална информация? ако има булки, които скоро са били там ще се раздвам да споделят мнение. Притеснява ме, че там се опитват да ни намекнат че сме малко хора - около 55 човека за ресторант с близо сто места. Мислите ли че е основателно да ни откажат например, не дай си боже?
възможно е и да ви откажат или да започнат да ви изнудват с това, че ще пуснат външни клиенти на сватбата ви ако не им доплатите ХХ сума
както се получи при нас и ние в крайна сметка се отказахме и бяхме в Каза Бояна. Беше приказно и не съжалих и за миг
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #440 -:
януари 20, 2009, 14:15:35 »
Нашата сватба ще е на 25.07.2009г. и резервирахме Централ-Форум, защото ще имаме около 120 гости и нищо друго не ни хареса на същите цени. От тях осигуряват калъфите за столовете с панделки в шампанско и светеща стена зад официалната маса. Единственото ми притснение е, че нямат отделен дансинг и не знам върху мокета колко е удобно да се танцува, но то пък като те грабне емоцията и без дансинг става. Някой може ли да пише, ако е правил сватба там?
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #441 -:
януари 20, 2009, 15:04:27 »
Ние вкрайна сметка се отказахме от Greenville - не защото не ни хареса ресторанта, напратив мисля, че е страхотен. За съжаление там след 11 часа трябвало да се намали значително музиката, защото ресторанта не е закрит и дефакто е точно под фоаето. Отказахме се и защото ще имаме около 30 човека роднини не от София и искахме да ги настаним в хотел, но там се сещате колко е скъпа нощувката... Мислим до края на седмицата да капарираме все пак Глория Палас, по този начин се предържаме и към първоначалната ни идея за изнесен ритуал
. Силно се надявам да се справим с жегата, защото там нямат климатик
Стискайте ни палци.
Пожелавам успех в тръсенето на ресторант на всички булки - оказа се тежка задача за нас.
Активен
Anne
Ентусиаст
Вече Боянови!!!!
«
Отговор #442 -:
януари 20, 2009, 15:31:50 »
mimozka,
може ли да ми кажеш колко ви е куверта за Глория Палас и цената на нощувката за гостите ..
Мерси много предварително
«
Последна редакция: януари 20, 2009, 15:33:38 от Anne
»
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #443 -:
януари 20, 2009, 15:38:07 »
От сайта на Глория Палас може да изтеглиш примерното им меню и там са написани цените за нощувка, примерни куверти и телефон за връзка
http://www.gloriapalace.net/index.php?PageID=45&ParentID=8
.
На кратко кувертите са от около 45лв. нагоре, като вече зависи каква храна ще се избере. Ние още не сме избрали менюто, но мислим да се вмъкнем до 50лв..
1) Има е такса за алкохол на човек е, не на бушон и е 3лв. за човек.
2) Наема на ресторанта след 5-тия час е 150лв.
3) Няма наем на градианта за изнесен рутуал.
Двойната стая е някъде към 90лв., вила за 4 човека е 170лв.. Ако трябва да съм честна не е много евтино, предвид че в Драгалевци намерих сносни хотелчета за цена от 50лв двойна стая. Но там щеше да ни свърши работа, ако примерно бяхме избрали Грийнвил.
Дано съм помогнала!
Активен
Anne
Ентусиаст
Вече Боянови!!!!
«
Отговор #444 -:
януари 20, 2009, 15:52:17 »
mimozka,
мерси за изчерпателната информация.... ние имаме достатъчно време да помислим , но сме се спряли на Глория Палаз и Лебед... та си правя проучвяанията, ама май нещата са горе долу почти еднакви ако кувертите са прилични има хиляди други такси, ако пък кувертите са скъпи мож да се вкарват странични неща...ей голяма лудница..
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
«
Отговор #445 -:
януари 20, 2009, 16:46:45 »
Мимозка ние ходихме го Глория Палас октомври месец и единствената разлика в офертата, която ни предложиха беше че нямаще никаква такса за внесен алкохол(дори и на човек).
Когато ние отидохме имаше сватба и ни предложиха да ни настанят да вечеряме е една от залите кадето бяха настанени и гостите. Аз разбира се не се съгласих но това ми направи много лошо впечатление.
Така че ако не искаш да има външни хора на сватбата договори с тях тези неща предварително.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #446 -:
януари 20, 2009, 18:38:52 »
Сега като се замисля, ние като ходихме лятото имаше бал и пак така без проблем си ни пуснаха. Ще се опитам да се договоря с тях. Надявам се да няма проблем.
Относно внасянето на алкохол, цените, така и някой условия са променили сега идните седмици. Долкокото знам и управителя на ресторанта е напуснал и сега май са назначили друг.
Знам, че този ресторант е банален за сватби и че май доста тръжества се провеждта там, но на нас ни се искаше да е нещо просторно, с градинка, нещо като комплекс, където да настаним и гостите от провинцията. Именно и за това се спряхме в крайна сметка тук въпреки недостатъците
.
Другото място, което ни хареса като обстановка и място е "Копитото" горе до ТВ кулата, но там нещо мафиотско се оказа. Управителя не искаше да ни взема капаро, защото не се знаело дали няло да се прави ремонт на ресторант, после пък комплекса щели да го продават, кухнята беше ужасна и подобни мотканици. И в крайна сметка се отказахме от там и заложихме на нещо уж по-сигурно.
Дано да няма много издънки и гостите да се чувстват добре.
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #447 -:
януари 20, 2009, 20:22:10 »
Цитат на: mimozka в януари 20, 2009, 15:38:07
От сайта на Глория Палас може да изтеглиш примерното им меню и там са написани цените за нощувка, примерни куверти и телефон за връзка
http://www.gloriapalace.net/index.php?PageID=45&ParentID=8
.
На кратко кувертите са от около 45лв. нагоре, като вече зависи каква храна ще се избере. Ние още не сме избрали менюто, но мислим да се вмъкнем до 50лв..
1) Има е такса за алкохол на човек е, не на бушон и е 3лв. за човек.
2) Наема на ресторанта след 5-тия час е 150лв.
3) Няма наем на градианта за изнесен рутуал.
Двойната стая е някъде към 90лв., вила за 4 човека е 170лв.. Ако трябва да съм честна не е много евтино, предвид че в Драгалевци намерих сносни хотелчета за цена от 50лв двойна стая. Но там щеше да ни свърши работа, ако примерно бяхме избрали Грийнвил.
Дано съм помогнала!
На мен преди седмица ми казаха, че таксата за внасяне на алкохол на човек е 10лв. Имам актуална оферта на Глориа Палас от 9-ти януари тази година. Ако някой го интересува - да ми пише на ЛС, за да му я пратя на мейла.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #448 -:
януари 20, 2009, 22:21:15 »
Разликата в таксата за алкохол направо ме разби! Ще видим утре как ще се развият нещата. Хмм
Ble6tu4ka, все пак ще ми изпратиш ли офертата, писах ти на ЛЧ.
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #449 -:
януари 21, 2009, 10:59:43 »
Цитат на: Anne в януари 20, 2009, 15:31:50
mimozka,
може ли да ми кажеш колко ви е куверта за Глория Палас и цената на нощувката за гостите ..
Мерси много предварително
Миличка, кутията за ЛС-та ти е пълна и не мога да ти пиша там. Изпрати ми мейла си, за да мога да ти препратя офертата от Глория Палас.
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...