Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 01:31:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Годежен пръстен  (Прочетена 227225 пъти)

Гери
Професор
Публикации: 307

Много щастливи!

« Отговор #315 -: май 17, 2008, 08:20:57 »

Здравейте, момичета! Вчера ми се случи нещо много вълнуващо: Милото като се прибра, влезе в стаята, разрови се в торбичката, която носеше и понеже се досетих, че ми е купил нещо се завъртях на другата страна, като се обърнах видях че е стиснал нещо в юмрука си, след което падна на колене и каза: "Знам, че вече сме женени, но ти обещах пръстен!  smile" И ми слага един пръстен на ръката.  smile Сърцето ми се разтоптя като на малко дете, толкова се развалнувах, защото не го очаквах!  blush Нооооо, си признавам, че съм със смесени чувства, защото жеста му ме развалнува и трогна ужасно много,но пръстена ми е голям и имитира сребро.  smile
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: май 17, 2008, 08:41:54 »

Ехаааааааааааааа LOVING girl_in_love LOVING

искам снимка, Гери честито! това е страхотна новина.
Активен
Гери
Професор

Много щастливи!

« Отговор #317 -: май 17, 2008, 08:43:25 »

Благодаря Ива! Ще видя какво мога да напрява по този въпрос.  smile
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: май 17, 2008, 08:55:29 »

Здравейте, момичета! Вчера ми се случи нещо много вълнуващо: Милото като се прибра, влезе в стаята, разрови се в торбичката, която носеше и понеже се досетих, че ми е купил нещо се завъртях на другата страна, като се обърнах видях че е стиснал нещо в юмрука си, след което падна на колене и каза: "Знам, че вече сме женени, но ти обещах пръстен!  smile" И ми слага един пръстен на ръката.  smile Сърцето ми се разтоптя като на малко дете, толкова се развалнувах, защото не го очаквах!  blush Нооооо, си признавам, че съм със смесени чувства, защото жеста му ме развалнува и трогна ужасно много,но пръстена ми е голям и имитира сребро.  smile
Сама казваш, че този жест те е трогнал и развълнувал...и наистина няма нищо по-хубаво от това. Виж колко е точен човекът до теб...обещал е пръстен...ходил е струвал е правил е и е намерил пръстен...и това е най-важното в случая. Спазване на поетото обещание (на много мъже това не им се случва...можеш да си сигурна) Мдаааа пръстенът не е такъв какъвто си очаквала...но може би твоето момче...го е намерил за красив и е решил, че той е точно за теб...можеш ли да му се разсърдиш, за това че няма като твоя вкус и не е запознат в детайли с пръстена на твоите мечти... blush
АЗ мисля, че случката е тооолкова романтична и толкова лична...така, че няма смисъл от смесените чувства относно вида и размера.... *THUMBS*Отиди и си избери ти един....точно какъвто го искаш...и това ще е годежният пръстен който ще носиш с желание...но мисля тук жестът е много по-важен от всичко останало.
Дано не е прозвучало като поучение:)И не забравяй какъв мъж имаш до себе си, Гери...това е важното.... give_rose
Активен
Гери
Професор

Много щастливи!

« Отговор #319 -: май 17, 2008, 09:07:38 »

Pleasure, благодаря ти за мнението, и не не е прозвучало като поучение, ни най-малко. Аз наистина ценя това му качество, че като обещае изпълнява това което е обещал, честно да си призная мислех си че е забравил, а освен всичко останало ми го подарява на 3-та ни месечинка!  danceg
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: май 17, 2008, 09:41:49 »

Аз май се оказах твърде претенциозна и нищо не можах да си харесам (готово), но си харесах един пръстен от един каталог, само че ще ми го направят от бяло злато и камъчетата ще бъдат различни и милото днес ще ходи да го поръча! Нямам търпение да си го получа!  danceg
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: май 24, 2008, 00:37:28 »

Е момичета ето го и моя годежен пръстен- то не бяха сълзи, то не беше щастие то не беше реалност... Получих го на 19 декември... Това е рожденния ден на моя приятел и бъдещ съпруг и реших да му направя нестандартна изненада- да напълня една стая с балони, да се скрия между тях и когато той се прибере от работа като отвори вратата за го залее вълна от балони на фона на една много сладка песничка за рожден ден. Цял ден се приготвях за вечерта- правих торта, надувах балони, и по едно време милото ми звъни и вика: "довечера като се прибирам моляте излез от нас и иди някъде на разходка..." -  ами сега... и така се получиха 2 изненади в едно- на фона на много балони, романтична музика, една страхотна чевена роза и този невероятно красив и безценен за мен пръстен....

* godejniq_prysten1.jpg (44.87 KB, 500x391 - видяно 411 пъти.)
Активен
silviq-tamara
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: май 26, 2008, 07:05:51 »

здравейте момичета,вчера имах рожден ден и с бъдещият ми мъж имаме годишнина(абе хубав денsmileи той каза хайде да ходим да ти изберем подарък(т.к.съм доста капризна не смее да ми купува без менsmileи тръгнахме ...и почнахме да търсим златарски магазини,трудно беше защото в неделя нищо не работи,но накрая извадих късмет...и вече си имам наи-хубавия годежен пръстенsmileще го кача да го покажаsmile
« Последна редакция: май 26, 2008, 07:07:32 от silviq-tamara » Активен
silviq-tamara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юни 04, 2008, 05:46:22 »

ето го:)

* DSC00634.JPG (73.35 KB, 2048x1536 - видяно 468 пъти.)
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: юни 04, 2008, 09:09:46 »

браво на теб, много ти е хубав пръстена, айде честито и с много любов да си го носиш!
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: юни 04, 2008, 11:43:29 »

silviq-tamara честитоооо
много е хубав да си го носиш със здраве и скоро да те видим булка good
Активен
silviq-tamara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: юни 05, 2008, 07:23:35 »

мерси много:)
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: юни 06, 2008, 19:38:50 »

Оф, и аз чакам годежен пръстен, макар, че решихме кога ще бъде сватбата и започнахме приготовленията милото още не се е сетил макар, че сме говорили.Само едно държа да не е от жълто злато smile
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: юни 08, 2008, 14:37:46 »

silviq-tamara  много е красив, честито! yahoo yahoo yahoo

magi_st не се притеснявай, мъжете малко бавно загряват понякога blum, но сигурно съвсем скоро ще те изненада с красив пръстен  give_rose give_rose give_rose
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: юни 09, 2008, 10:31:09 »

silviq_tamara наистина пръстена ти е много хубав.
misskapriss знам, че е така, моя мъж не е от най-романтичните, но съм сигурна, че и аз ще имам пръстен в един момент.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: