Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 02, 2024, 01:32:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Годежен пръстен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Годежен пръстен (Прочетена 227226 пъти)
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Отг: Годежен пръстен
«
Отговор #300 -:
април 18, 2008, 12:28:14 »
Уаууууу
Страхотен е
обожавам Сваровски
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #301 -:
април 18, 2008, 12:30:00 »
Цитат на: Katitka в април 18, 2008, 12:28:14
Уаууууу
Страхотен е
обожавам Сваровски
Мерсииии,
не е Традиционният Годежен Пръстен, но защо пък и трябва да е...?!
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #302 -:
май 04, 2008, 12:43:37 »
Цитат на: MayaB в март 20, 2008, 14:20:55
Явно това е всеобщ проблем на мъжете от нашето време. Нерешителни ли са, плашат ли се, и аз незнам...
Истината е, че при дългите връзки обикновено се стига до моментът, в който жената подпитва, предлага, поставя ултиматум или нещо такова... Така че, май не е страшно да си го поискаме пръстена
Какво да правиш, май ние вече сме силния пол...
Напълно те подкрепям,мила! *THUMBS*Аз също чаках многоооо дълго време-цели 9 години
.И накрая той ми предложи точно,когато най-малко очаквах :bravo:Но,такива са нашите мъже-страхуват се от жените
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #303 -:
май 09, 2008, 10:06:42 »
Въпреки че не от сега съм сгодена чак сега качвам снимка на моя годежен пръстен
не е нещо кой знае какво със супер диаманти ама на мен си ми харесва
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #304 -:
май 09, 2008, 11:22:16 »
Pisetata да ти кажа твоето не е нищо, аз чаках.....13 години, така излглежда много , оба4е нещата си дойдоха естествено, сигурно повечето няма да ме разберат
, но ние сме заедно от 9 клас. Еее последните 1-2 години о4аквам пръстена и гополучих и то какъвто заслужавам, аз му бях подсказала че според мен всяка уважавана жена трябва да получи подобаващ пръстен с диаманти иии го получих
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #305 -:
май 11, 2008, 00:45:14 »
Цитат на: roumyana в май 09, 2008, 11:22:16
Pisetata да ти кажа твоето не е нищо, аз чаках.....13 години, така излглежда много , оба4е нещата си дойдоха естествено, сигурно повечето няма да ме разберат
, но ние сме заедно от 9 клас. Еее последните 1-2 години о4аквам пръстена и гополучих и то какъвто заслужавам, аз му бях подсказала че според мен всяка уважавана жена трябва да получи подобаващ пръстен с диаманти иии го получих
Хубаво е,че навреме са ни оценили,че по едно време си мислех,че не държи на мен и исках да се разделим! :(Все пак това са страшно много години,бе,мила-незнам...Ние се познаваме от 1-ви клас(той е детската ми любов),ходихме цели 9 години и вече от 8 мес. и половина сме офицялно семейство! :bravo:Както са казали хората-
по-добре късно,отколкото никога!
.
Активен
roumyana
«
Отговор #306 -:
май 11, 2008, 22:41:43 »
Pisetata напълно съм съгласна с теб и аз последната година две бях почнал ада се изнервям, ама не съм от тия хора дето оставят ултиматуми или се налагат, смятам че мъжът трябва да поиска, както си му е реда . Еми ще видимкакво ще излезе
Активен
daya
Любопитен
Бойна котка :)
«
Отговор #307 -:
май 12, 2008, 09:05:55 »
Здравейте момичета, присъединявам се към форума, аз си чакам годежния пръстен или по-точно май ще си го избирам днес, обаче малко се притеснявам, че тази година не се носи злато, според вас среброто подходящо ли е?
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #308 -:
май 12, 2008, 09:15:53 »
daya, честито! ами може, каквото си поискаш може. Важното е да е от сърце и да си го носиш с любов!
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #309 -:
май 12, 2008, 23:00:55 »
Цитат на: daya в май 12, 2008, 09:05:55
Здравейте момичета, присъединявам се към форума, аз си чакам годежния пръстен или по-точно май ще си го избирам днес, обаче малко се притеснявам, че тази година не се носи злато, според вас среброто подходящо ли е?
И аз мисля,че няма никакво значение!Ти най-добре можеш да си прецениш,мила!
Аз нося само злато и какво от това,че годината е високосна =]и годежният пръстен и халката са златни,но си ги нося.По-точно за нищо на света не бих ги свалила.
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #310 -:
май 12, 2008, 23:20:55 »
Аз лично съм за златото. Може и бяло злато да е. Но пък ако носиш сребро, тогава сребро. Според мен няма значение каква е годината. Въпрос на личен избор
Активен
Mrs.™
«
Отговор #311 -:
май 12, 2008, 23:27:52 »
избери си това което ще носиш,то и разправят,че на високосна година не е хубаво да се жениш,а именно през високосна година има най-много сватби и най-много бебета се раждат,така че не ги мисли толкова тези работи,ако носиш сребро-сребро,ако носиш злато-злато
Активен
roumyana
«
Отговор #312 -:
май 13, 2008, 07:14:22 »
Моето мнение е, че годежния пръстен е нещо по-специално, той ще остане и за вашите деца, той е и трябва да бъде нещо като семейна ценност. Според мен
daya
можеш да имаш много сребърни и златни пръстени през живота си, но този трябва да е специален, ако не харесваш жълато злато, нека да е в бяло.
Дано не съм засегнала някой, който няма финасови възможности да има пръстена,който иска. Но аз наистина смятам, че това е нещо по -специално. И че ако мъжът ,който ме иска трябва да покаже наистина отношение, каквото заслужавам. Както казват "Диамантите са най-добрия прител на момичетата"
Ние имаме еидн уникален пръстен с диаманти,който е от прабаба ми и който слагам на сепциални поводи и е много хубаво чувството.
Сега вече си имам мой диаментен пръстен и наитина се надявам и моите внуци да го носят някога.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #313 -:
май 13, 2008, 07:29:17 »
златен годежен пръстен-това си е класика,не си представям сребърен годежен пръстен,моя е от бяло злато с три камъчета и си е типично годежен ,обожавам си го
Активен
daya
Любопитен
Бойна котка :)
«
Отговор #314 -:
май 13, 2008, 07:55:22 »
Благодаря ви за мненията и съветите, в крайна сметка сребърен пръстен не можах да си харесам, от бяло злато е, на мен си ми хареса
Това че не било хубаво да се жениш през високосна година скоро го чух от една позната, но смятам да не се поддавам
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...