Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 23:39:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Годежен пръстен  (Прочетена 227199 пъти)

team
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #285 -: март 11, 2008, 08:06:29 »

Охх аз още си нямам  cray Все си мислех , че ще е на 8 март , но не  cray.
Момичета дайте съвет , как да постъпя.Не че приятелят ми не иска , няпротив , но явно не се сеща.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #286 -: март 12, 2008, 10:07:35 »

Момичета дайте съвет , как да постъпя.Не че приятелят ми не иска , няпротив , но явно не се сеща.

Защо ти не му предложиш. Пак може да е романтично и незабравимо.
Само се реши и кажи да помагаме с идеи.

Някои мъже никога не се сещат, ако само досещането е причината.
Активен
vanillyz
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #287 -: март 12, 2008, 17:22:21 »

Здравейте от от мен! И аз съм от жените, които си казват какво искат:) Просто един ден му казах, че понякога говорим за това да се оженим, но ми се иска да започнем по-конкретно да мислим затова. Обясних колко е важно това за мен и той се съгласи. Каза че иска да събере пари да ми купи годежен пръстен от бяло злато и така казахме на неговите роднини, аз изчаках малко, 1 месец, защото се очертаваше семейна сбирка и исках да кажа на семейството ми малко по-официално. Всички много се зарадваха:) После направихе и годеж, техните идваха в нас на гости да ме искат с торта и т.н. и накрая си зачаках пръстена...един ден моят годеник кза, че има изненада за мен след работа и бърза да се прибере, аз веднага разбрах какво става, но се прибрах по-рано от очакваното и трябваше да чакам в банята:) После като ме извика беше посипал пода с розови листчета и беше сипал вино. Веше много сладък:) Подари ми пръстена и ме прегърна, но нищо не ме пита, и аз му напомних, че вече може да ме пита, а той: "Ще се омъжиш за мен, нали?" Е това е нашата история... Ако аз бях мъжа и бях направила предложение щеше да е много по-измислено и романтично, но той го направи по единствения начин, който можеше, това беше просто Той!!!
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #288 -: март 12, 2008, 18:20:40 »

при нас пък беше точно обратното. Ние си живеем на семейни начала от 3 години, имаме си и едно сладко момченце. милото искаше да се оженим като забременях, но аз Не и Не-дума да не чуя за сватба! С корем да се женя, не-това си беше. И така си я подкарахме, не сме говорили за сватба, но тази коледа заминахме в англия и рожденния ми ден се падаше да празнумаме там. Милото реши да отидем до лондон тогава и да се разходим. Аз се съгласих и откакто тръгнахме аз си чаакам подаръка и си го чакам. накрая реших че нищо не ми е взел, дори се ядосах, че поне едно букетче можеше да ми подари, замълчах си, но отвътре ми идваше да умра от яд cray. и накрая на разходката той ми казва да седнем в едно паркче да починем малко и тогаваааа, извади кутийката и ми падна на колене! Можете да си представите аз колко бях изумена!!! Планирал го е толкова отдавна, с пръстена, с ходенето ни до лондон-с всичко! Е как да откаже човек. Много мило и ще помня този рожден ден до края на живота си
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: март 12, 2008, 23:17:30 »

при нас пък беше точно обратното. Ние си живеем на семейни начала от 3 години, имаме си и едно сладко момченце. милото искаше да се оженим като забременях, но аз Не и Не-дума да не чуя за сватба! С корем да се женя, не-това си беше. И така си я подкарахме, не сме говорили за сватба, но тази коледа заминахме в англия и рожденния ми ден се падаше да празнумаме там. Милото реши да отидем до лондон тогава и да се разходим. Аз се съгласих и откакто тръгнахме аз си чаакам подаръка и си го чакам. накрая реших че нищо не ми е взел, дори се ядосах, че поне едно букетче можеше да ми подари, замълчах си, но отвътре ми идваше да умра от яд cray. и накрая на разходката той ми казва да седнем в едно паркче да починем малко и тогаваааа, извади кутийката и ми падна на колене! Можете да си представите аз колко бях изумена!!! Планирал го е толкова отдавна, с пръстена, с ходенето ни до лондон-с всичко! Е как да откаже човек. Много мило и ще помня този рожден ден до края на живота си
много готино...... Толкова се радвам че все още има такива мъже, защото в последно време мъжете много ги кефи това на семейни начала ама ако може без женитба, особено вече и с детенце... Абе надявам се да греша и да има все още такива мъже които не се страхуват да се обвържат, разбира се щом сме се събрали в този форум и има толкова много булки, явно има и толкова свястни мъже.. Абе много взех да философствам. Просто това беше много сладко.. heart
Активен
team
Новак
*

« Отговор #290 -: март 13, 2008, 07:33:20 »

KlaraFina май си права good.Ама като се замисля , той много добре знае за какво става въпрос, а и наскоро започна да подпитва разни дребни неща на тая тема.Не знам какво го спира  beating
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: март 13, 2008, 09:45:07 »

Просто му трябва време за да се подготви както трябва явно, споко, така като очакваш нещо и няма да стане точно както ти се иска, спри да мислиш за това и ще видиш че нещата ще се наредат и ще стане както трябва. Мъжете не обичат да им дават зор, той явно очаква подходящия момент за изненада, а не когато ти очакваш ( например както е било за 8 март ) щеше ли да се изненадаш.. не защото си очаквала нещо такова. Така че споко, сигурна съм че и това ще стане. smile
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #292 -: март 13, 2008, 09:48:43 »

И аз съм съгласна с ani4ka-когато чакаш нещо, то не се случва. Може пък да ти подготвя някаква голяма изненада...
Активен
nokaxoHTac
Новак
*

« Отговор #293 -: март 17, 2008, 13:14:06 »

Здрасти миличка! И аз имах(м) твоят проблем. Заедно сме от 6 години-знам,че ще се женим рано или късно, но смятам,че времето е настъпило, живеем заедно,а предложението все не идваше. И аз направо го попитах докога смята,че ще чакаме(разбира се му го споделих и като на приятел,какъвто ми е). Той ми каза,че имало време и закъде бързам,но видя,че неможе все да се протака. Вече пръстена ми е поръчан(имам информацията от надежден източник) и аз си гочаках на 8ми,но поръчката се забави за тази седмица. Та сега съм в очакване:-) Така се случи и с апартамента ни-трябваше малко подбутване от моя страна-но сега той е най-щастливят мъж на земята и едвали не по негова инициятива сме го взели. Така е и за пръстена-може да не е така романтично,както сме с го мислели(изневиделица за нас),но и в това си има своят чар-споделянето на всичко. Моят съвет е да му го кажеш открито на твоят човек-той ще разбере! Пожелавам ти много хубави моменти и скоро да получиш желаното предложение! good
Активен
MayaB
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #294 -: март 20, 2008, 14:20:55 »

Явно това е всеобщ проблем на мъжете от нашето време. Нерешителни ли са, плашат ли се, и аз незнам... crazy Истината е, че при дългите връзки обикновено се стига до моментът, в който жената подпитва, предлага, поставя ултиматум или нещо такова... Така че, май не е страшно да си го поискаме пръстена  girl_wink Какво да правиш, май ние вече сме силния пол...
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: април 15, 2008, 15:32:30 »

Ето го и моят

* engagement ring.jpg (3 KB, 100x100 - видяно 3811 пъти.)
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #296 -: април 15, 2008, 15:36:09 »

Gery79  Bravo Bravo Bravo чудесен е  Bravo Bravo Bravo Понеже не мога да покажа моя, ше се възползвам от твоята снимка  Wink Той е същия, само че е с три камъчета, три малки диамантчета  Wink

Странни са мъжете ... някой чакат дълго време докато се престрашат, а мен ме сюрпризираха на 8-мия ни съвместен месец .... което за мен си беше огромна опулваща ме изненада  shok Винаги съм смятала, че години /поне 2-3/ трябва да минат преди да усетиш, че това е човека за теб, нооооо ..... живота си има други измерители Wink 
« Последна редакция: април 15, 2008, 15:38:58 от Katitka » Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: април 17, 2008, 22:19:05 »

момичета не се отчайвайте и аз почаках доста, никога не съм го притискала , но пък винаги съм намирала начин да му кажа какво искам по индиректен  начин smile ако това е човекът за вас той трябва да ви познава и да знае какво искате и да го направи най важното.мъжете и жените достигат до идеята за брак по различно време.
а за да няма неприятни изненади подскажете му по някакъв начин какъв тип пръстен искате-цвят на злато, големина на диаманта, Доколкото знам Приема се че мъжът трябва да даде около 3 месечни работни заплати за ПРЪСТЕНЪТ, еми така де човек веднъж се сгодява blum, и не заслужаваме ли ние най доброто?
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: април 18, 2008, 12:18:08 »

А аз имам цели 4 годежни пръстена    tease blush    . Понеже Митко ми е предлагал 4 пъти, докато не кажа голямо и твърдо ДААА      girl_impossible Girl_hide
 Намирам снимки из Нет-а на един само + на най-важния пръстен  chee
Ето единият:

* Edin ot tqh.jpg (20.51 KB, 240x240 - видяно 3660 пъти.)
« Последна редакция: април 18, 2008, 13:38:53 от didda » Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: април 18, 2008, 12:19:16 »

А ето го и НЕГО  heart heart heart

* toi.jpg (33.25 KB, 240x240 - видяно 3685 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: