Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 23:24:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Годежен пръстен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Годежен пръстен (Прочетена 227176 пъти)
team
Новак
Отг: Годежен пръстен
«
Отговор #285 -:
март 11, 2008, 08:06:29 »
Охх аз още си нямам
Все си мислех , че ще е на 8 март , но не
.
Момичета дайте съвет , как да постъпя.Не че приятелят ми не иска , няпротив , но явно не се сеща.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #286 -:
март 12, 2008, 10:07:35 »
Цитат на: team в март 11, 2008, 08:06:29
Охх аз още си нямам
.
Момичета дайте съвет , как да постъпя.Не че приятелят ми не иска , няпротив , но явно не се сеща.
Защо ти не му предложиш. Пак може да е романтично и незабравимо.
Само се реши и кажи да помагаме с идеи.
Някои мъже никога не се сещат, ако само досещането е причината.
Активен
vanillyz
Ентусиаст
«
Отговор #287 -:
март 12, 2008, 17:22:21 »
Здравейте от от мен! И аз съм от жените, които си казват какво искат:) Просто един ден му казах, че понякога говорим за това да се оженим, но ми се иска да започнем по-конкретно да мислим затова. Обясних колко е важно това за мен и той се съгласи. Каза че иска да събере пари да ми купи годежен пръстен от бяло злато и така казахме на неговите роднини, аз изчаках малко, 1 месец, защото се очертаваше семейна сбирка и исках да кажа на семейството ми малко по-официално. Всички много се зарадваха:) После направихе и годеж, техните идваха в нас на гости да ме искат с торта и т.н. и накрая си зачаках пръстена...един ден моят годеник кза, че има изненада за мен след работа и бърза да се прибере, аз веднага разбрах какво става, но се прибрах по-рано от очакваното и трябваше да чакам в банята:) После като ме извика беше посипал пода с розови листчета и беше сипал вино. Веше много сладък:) Подари ми пръстена и ме прегърна, но нищо не ме пита, и аз му напомних, че вече може да ме пита, а той: "Ще се омъжиш за мен, нали?" Е това е нашата история... Ако аз бях мъжа и бях направила предложение щеше да е много по-измислено и романтично, но той го направи по единствения начин, който можеше, това беше просто Той!!!
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #288 -:
март 12, 2008, 18:20:40 »
при нас пък беше точно обратното. Ние си живеем на семейни начала от 3 години, имаме си и едно сладко момченце. милото искаше да се оженим като забременях, но аз Не и Не-дума да не чуя за сватба! С корем да се женя, не-това си беше. И така си я подкарахме, не сме говорили за сватба, но тази коледа заминахме в англия и рожденния ми ден се падаше да празнумаме там. Милото реши да отидем до лондон тогава и да се разходим. Аз се съгласих и откакто тръгнахме аз си чаакам подаръка и си го чакам. накрая реших че нищо не ми е взел, дори се ядосах, че поне едно букетче можеше да ми подари, замълчах си, но отвътре ми идваше да умра от яд
. и накрая на разходката той ми казва да седнем в едно паркче да починем малко и тогаваааа, извади кутийката и ми падна на колене! Можете да си представите аз колко бях изумена!!! Планирал го е толкова отдавна, с пръстена, с ходенето ни до лондон-с всичко! Е как да откаже човек. Много мило и ще помня този рожден ден до края на живота си
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #289 -:
март 12, 2008, 23:17:30 »
Цитат на: milenium80 в март 12, 2008, 18:20:40
при нас пък беше точно обратното. Ние си живеем на семейни начала от 3 години, имаме си и едно сладко момченце. милото искаше да се оженим като забременях, но аз Не и Не-дума да не чуя за сватба! С корем да се женя, не-това си беше. И така си я подкарахме, не сме говорили за сватба, но тази коледа заминахме в англия и рожденния ми ден се падаше да празнумаме там. Милото реши да отидем до лондон тогава и да се разходим. Аз се съгласих и откакто тръгнахме аз си чаакам подаръка и си го чакам. накрая реших че нищо не ми е взел, дори се ядосах, че поне едно букетче можеше да ми подари, замълчах си, но отвътре ми идваше да умра от яд
. и накрая на разходката той ми казва да седнем в едно паркче да починем малко и тогаваааа, извади кутийката и ми падна на колене! Можете да си представите аз колко бях изумена!!! Планирал го е толкова отдавна, с пръстена, с ходенето ни до лондон-с всичко! Е как да откаже човек. Много мило и ще помня този рожден ден до края на живота си
много готино...... Толкова се радвам че все още има такива мъже, защото в последно време мъжете много ги кефи това на семейни начала ама ако може без женитба, особено вече и с детенце... Абе надявам се да греша и да има все още такива мъже които не се страхуват да се обвържат, разбира се щом сме се събрали в този форум и има толкова много булки, явно има и толкова свястни мъже.. Абе много взех да философствам. Просто това беше много сладко..
Активен
team
Новак
«
Отговор #290 -:
март 13, 2008, 07:33:20 »
KlaraFina
май си права
.Ама като се замисля , той много добре знае за какво става въпрос, а и наскоро започна да подпитва разни дребни неща на тая тема.Не знам какво го спира
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #291 -:
март 13, 2008, 09:45:07 »
Просто му трябва време за да се подготви както трябва явно, споко, така като очакваш нещо и няма да стане точно както ти се иска, спри да мислиш за това и ще видиш че нещата ще се наредат и ще стане както трябва. Мъжете не обичат да им дават зор, той явно очаква подходящия момент за изненада, а не когато ти очакваш ( например както е било за 8 март ) щеше ли да се изненадаш.. не защото си очаквала нещо такова. Така че споко, сигурна съм че и това ще стане.
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #292 -:
март 13, 2008, 09:48:43 »
И аз съм съгласна с
ani4ka
-когато чакаш нещо, то не се случва. Може пък да ти подготвя някаква голяма изненада...
Активен
nokaxoHTac
Новак
«
Отговор #293 -:
март 17, 2008, 13:14:06 »
Цитат на: team в март 11, 2008, 08:06:29
Охх аз още си нямам
.
Здрасти миличка! И аз имах(м) твоят проблем. Заедно сме от 6 години-знам,че ще се женим рано или късно, но смятам,че времето е настъпило, живеем заедно,а предложението все не идваше. И аз направо го попитах докога смята,че ще чакаме(разбира се му го споделих и като на приятел,какъвто ми е). Той ми каза,че имало време и закъде бързам,но видя,че неможе все да се протака. Вече пръстена ми е поръчан(имам информацията от надежден източник) и аз си гочаках на 8ми,но поръчката се забави за тази седмица. Та сега съм в очакване:-) Така се случи и с апартамента ни-трябваше малко подбутване от моя страна-но сега той е най-щастливят мъж на земята и едвали не по негова инициятива сме го взели. Така е и за пръстена-може да не е така романтично,както сме с го мислели(изневиделица за нас),но и в това си има своят чар-споделянето на всичко. Моят съвет е да му го кажеш открито на твоят човек-той ще разбере! Пожелавам ти много хубави моменти и скоро да получиш желаното предложение!
Активен
MayaB
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #294 -:
март 20, 2008, 14:20:55 »
Явно това е всеобщ проблем на мъжете от нашето време. Нерешителни ли са, плашат ли се, и аз незнам...
Истината е, че при дългите връзки обикновено се стига до моментът, в който жената подпитва, предлага, поставя ултиматум или нещо такова... Така че, май не е страшно да си го поискаме пръстена
Какво да правиш, май ние вече сме силния пол...
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #295 -:
април 15, 2008, 15:32:30 »
Ето го и моят
engagement ring.jpg
(3 KB, 100x100 - видяно 3801 пъти.)
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #296 -:
април 15, 2008, 15:36:09 »
Gery79
чудесен е
Понеже не мога да покажа моя, ше се възползвам от твоята снимка
Той е същия, само че е с три камъчета, три малки диамантчета
Странни са мъжете ... някой чакат дълго време докато се престрашат, а мен ме сюрпризираха на 8-мия ни съвместен месец .... което за мен си беше огромна опулваща ме изненада
Винаги съм смятала, че години /поне 2-3/ трябва да минат преди да усетиш, че това е човека за теб, нооооо ..... живота си има други измерители
«
Последна редакция: април 15, 2008, 15:38:58 от Katitka
»
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #297 -:
април 17, 2008, 22:19:05 »
момичета не се отчайвайте и аз почаках доста, никога не съм го притискала , но пък винаги съм намирала начин да му кажа какво искам по индиректен начин
ако това е човекът за вас той трябва да ви познава и да знае какво искате и да го направи най важното.мъжете и жените достигат до идеята за брак по различно време.
а за да няма неприятни изненади подскажете му по някакъв начин какъв тип пръстен искате-цвят на злато, големина на диаманта, Доколкото знам Приема се че мъжът трябва да даде около 3 месечни работни заплати за ПРЪСТЕНЪТ, еми така де човек веднъж се сгодява
, и не заслужаваме ли ние най доброто?
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #298 -:
април 18, 2008, 12:18:08 »
А аз имам цели 4 годежни пръстена
. Понеже Митко ми е предлагал 4 пъти, докато не кажа голямо и твърдо ДААА
Намирам снимки из Нет-а на един само + на най-важния пръстен