Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:35:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на zvezdiche - 10.05.2008г.
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на zvezdiche - 10.05.2008г. (Прочетена 32791 пъти)
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214
Отг: Сватбата на zvezdiche - 10.05.2008г.
«
Отговор #45 -:
май 14, 2008, 11:36:23 »
Честито
Активен
Pavlinka
Сватбар
Щастлива мама!
«
Отговор #46 -:
май 16, 2008, 12:24:05 »
Честито zvezdiche !
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271
«
Отговор #47 -:
май 16, 2008, 12:37:43 »
Честито! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #48 -:
май 19, 2008, 07:36:41 »
благодаря ви за прекрасните пожелания
ние изкарахме чудесна медена седмичка в трявна и околността
сватбата мина много хубаво. от сутринта се бях засилила да помагам, обаче изпаднах съвсем естествено в пълен блокаж и оставих близките да се оправят. отидох на фризьор, грим, някои хора доста се изненадаха колко съм спокойна. прическата май се получи, но не се размина без екстеншъни. начално се шашнах, защото не съм свикнала да имам толкова коса (а даже не беше и много), но всички много ме харесаха и се поуспокоих. на връщане към вкъщи имаше малко емоции - центърът отцепен заради мача левски-цска, за малко да се замотаем страшно. обаче се почувствах адски специална - ами тя сватбата без мен няма да започне. за пръв път бях спокойна закъснявайки
за луд късмет избрахме път към вкъщи, по който точно до нас минаваше президентския конвой и ни пуснаха зелена вълна. в друг ден да ми се случи, нямаше да се впечатля толкова
вкъщи започна едно шеметно обличане на фусти, всичко беше готово наоколо, суматоха, в този момент направих и последния си телефонен разговор за деня
самото взимане на булката си беше доста забавно, а вратата на стаята е доста огъната, но се затваря
е, дадоха ме, но не съвсем лесно, шаферката и кумата се престараха малко, защото по едно време се усетих да подскачам от крак на крак и да мърморя: "е айде пускайте ми го вече.."
после всичко мина доста бързо в моите кадри - прегръдки, целувки, снимки, бутониери, наздравици, айде в колата. младоженецът ми беше много много много хубав и много щастлив. щракнахме няколко снимки пред президенството - за спомен за гостите (от други подаръчета в крайна сметка се отказахме) и бързо - към ритуалната. а там - документи, разни изцепки от рода на "имате още време да си помислите" и т.н.
в ритуалната си казахме нашето тежко "да", аз си го настъпих милия толкова хубаво и неочаквано. венчавката беше много хубава, в св. Неделя, както и да го описвам, чувството беше невероятно. а времето през целия ден беше слънчево, въпреки изгледите за дъжд. направихме няколко снимки с гостите. исках повече снимки на открито с тях, но заради едни облачета в небето бързахме да си направим фотосесията на младото семейство
е, дъжд не заваля, но пък очакваме страхотни снимки. в ресторанта също беше чудесно всичко - украса, обслужване.. малко се разочаровах, защото едни роднини не се бяха обадили, че няма да дойдат (по някакви много много завъртени причини, които не искам и да знам, много тъпо ми стана) - и се получи голяма дупка във великото ми подреждане на гости, защото бяха настанени на масата на моите родители. как да е, живи здрави
от тук нататък почна неофициалната част, голям купон се получи и всеки се забавляваше според силите си. ритнах менчето с точността на централен нападател (няма пострадали), а то отсече - близнаци
с чупенето на питката също се представих на ниво, макар че парчето ми беше по-малкото бяха почти равностойни
тортата изглеждаше прекрасно и се надявам да е била вкусна колкото пробната торта
аз лично почти нищо не хапнах. много съм горда и от хорото си
защото наистина почти не умея хора, но гордо и упорито си го водех както си знам. с ниските обувки беше по-трудно, защото всички почнаха да настъпват роклята от всички страни и за да ми се получи хорото, трябваше да съм последна и да си държа фустите
имаше танци-манци, и всички като че ли се забавляваха. да ви кажа, и аз с нетърпение чакам снимките, защото доста моменти ми се губят.
и така, следсватбено - прибрахме си се вкъщи с младоженеца. посрещнаха ме страшно много букети, които и в момента са зад мен и вече изглеждат доста тъжно. разглеждахме подаръците, четохме поздравителните картички. беше твърде хубаво всичко.
а колкото до медената седмичка - беше просто прекрасна. успяхме да се отърсим от сватбения стрес чак на третия ден (защото дори в деня преди сватбата тичахме за разни спешни неща). трявна е прекрасно саможиво място с чудесни хора. ходихме до габрово, етъра, боженци, дряновския манастир, търново.. ех, много хубаво беше всичко.
това е засега от мен, днес трябва да се настроя към нормалния си ритъм. успешна седмица на всички
«
Последна редакция: май 19, 2008, 08:18:27 от zvezdiche
»
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #49 -:
май 19, 2008, 07:41:55 »
Честито!!! Бъдете много щастливо и влюбено семейство! Много хубав разказ, радвам се, че изкарали страхотно!
Активен
deni1709
Професор
Сладката Габи
«
Отговор #50 -:
май 19, 2008, 09:25:57 »
Сладичка Звезди, виждам че сте имали прелестна сватба и многооо емоции
!
Бъдете винаги влюбени, щастливи и много всеотдайни един на друг
Активен
borislavaa
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #51 -:
май 20, 2008, 16:00:56 »
честито и от мен. чакаме с нетърпение да видим прелестната булка. попътен вятър в семейния живот. обичайте се и се уважавайте и не забравяйте скоро да зарадвате всички - бебе да има и да сте трима.
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #52 -:
юни 01, 2008, 11:47:09 »
получихме си филма и не спираме да си го гледкаме, брей че притеснена булка съм била, но във важните моменти не си личи чак толкова. ама пък и убава съм била пупу, ама на снимки все едно не съм аз
иначе е доста трудно да се изгледа всичко наведнъж - 6 часа! но пък виждам толкова неща, които са се случвали, видях каква борба е била за мене на вратата вън, а после и на моята стая, едвам са го пуснали момчето ми, направо почти отчаян изглежда на 1-2 момента
и след цялата тази какафония от нетърпение забравихме да пълним обувка и всичките подобни неща, обаче виждам как кумата все пак е сложила паричките в обувчето ми. освен това, каквато съм шматка, на наздравицата с гостите ми предлагат чаша мартини и аз уверено отговарям: "не, мерси"
после булката се оплита в обръчите си при сядането в колата и гледа кисело, защото няма никой наоколо, младоженеца гледа безпомощно, а операторът си снима
иначе гордо и тържествено влизаме в залата да се бракуваме, ама в един момент трябва да спрем при кумовете, но не, булката продължава уверено напред към заветния подпис. все такива моменти, ама как го настъпах никой не снима
и пак, разплакахме се и на кадрите в църквата (много силни моменти за мен), и на първия танц, посмяхме се и на менчето, което отлитна далече, и как свекървата ме излъга със залъка, и на речта на кума се посмяхме пък и порадвахме, защото си беше от сърце (куме, трогна ни
и десетки други неща - всичките гости, които бяха с нас, детайлите, за които само ние си знаем, моментите на изненада - няколко караоке изпълнения от един приятел и изобщо цялата веселба.
още си чакаме снимките, но професионалните снимки ще са готови чак след 3 седмици
както и да е, ще почакаме колкото е нужно
сватбата беше много хубава, много бяхме щастливи, но от ден на ден сме все по-щастливи, въпреки че не очаквахме някаква промяна в живота ни, просто нещата не са същите, а са много по-хубави
ами това се сетих да допълня в тази темичка, а като имам снимки ще кача и тях
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #53 -:
юни 03, 2008, 00:18:35 »
И още по-хубаво да става всичко ви пожелавам! И чакаме да видим снимки!
Активен
cveteto
Сватбар
«
Отговор #54 -:
юни 03, 2008, 14:36:11 »
zvezdiche
това са емоции,който си остоват за цял живот,а най хабавото е да са документирани за да видиш от страни как е минало всичко,като четях така ме зарази
.Желая ви винаги да сте си толкова щастливи,и да си се обичате
Активен
fidelia
Сватбар
«
Отговор #55 -:
юни 09, 2008, 14:08:00 »
Мила Звезди,
Едно супер закъсняло, но страшно искрено и пожелаващо най-хубави неща и силни влюбени години занапред: ЧЕСТИТО!
Прочетох разказчето за сватбата, а после и първите емоции от гледането на филма - звучи много вълнуващо и красиво, и удивително ми прилича на нашето първо виждане на филмчето от сватбата
Трогателно, с по някоя друга сълзичка на обръщението от майка ми (бяха ми направили такава изненада), и супер смешно на много от моментите, които знаехме, че са се случили, но така и не бяхме успели да видим
Желая ви да си бъдете опора, да бъдете все така влюбени и да имате страхотни дечица и всичко, за което си мечтаете!
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #56 -:
юли 01, 2008, 08:03:35 »
след дълго очакване си получихме и снимките! отново се потопихме в сватбените емоции! разлистваме албума и не можем да му се наситим! а с какво удоволствие подреждахме снимките... е, това беше моята чудна и неповторима сватба. оттук насетне остават само спомените за нея и прекрасният, интересен, непредвидим семеен живот. семейният механизъм е съвсем различен от живота ни преди, отговорностите са повече - все нови и нови. изобщо не се заблуждавам, че животът е само мед, но пък това е нашата приказка и съм нетърпелива да надникна отвъд. пожелавам на всички ви щастливо редене на семейния пъзел!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #57 -:
юли 01, 2008, 08:09:23 »
Звезди, сега видях снимките, които си качила - толкова красива си!!!! Такова ефирно създание. Личи си, че и двамата сте много щастливи!
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #58 -:
юли 01, 2008, 08:11:44 »
Мила страхотна булка ти била
-невероятни снимки просто
Пожеравам ти много години на лиубов и щастие
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #59 -:
юли 03, 2008, 21:56:12 »
И аз мисля, че снимките са страхотни, а вие сте много красиви и излъчвате любов и щастие!
Пожелавам ви винаги да се чувствате така!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
Всички
Нагоре