Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:14:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на zvezdiche - 10.05.2008г.  (Прочетена 32698 пъти)

deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« -: април 21, 2008, 15:57:50 »

миличка Звезди, време е и ти да имаш своя сватбена темичка... give_rose
очакваме да ни информираш с последните приготовления и предсватбени трепети heart
желая ти от сърце весела, незабравима  yahoo, изпълнена с много емоции СВАТБА  weddingday
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: април 22, 2008, 08:01:50 »

Много благодаря за темичката!!  give_rose give_rose give_rose  Love girl големите вълнения започват да се усещат Eeager предстои окончателен избор на менюто, окончателното потвърждение за присъствие на някои от гостите, както и разпределение но гостите по масите (а това изобщо не изглежда лесно...). остава последна среща с детайли по украсата, също и тичане по магазини за резервни овувчици за танците... всичко основно е налице, но постоянно изникват нови и нови неща  star оглеждам се и за местенце за моминско парти. това е засега, надявам се тези дни да реша повечето неща.
успех на всички наближаващи булки  Clover heart give_rose
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: април 22, 2008, 08:45:54 »

Честита темичка, Zvezdiche!
Като чета, ти си почти готова с подготовката, така че  Bravo !
Имаш достатъчно време за детайлите!
Активен
блясъчко
Професор

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: април 22, 2008, 09:50:47 »

благодаря ти, Ели, дано да е така! като гледам календара с тези празнични дни, дано приключим преди тях. важното е, че документите са в нас, големи емоции бяха - особено с печата от психото, който личната ми лекарка съвсем ненадейно изиска  shok (задължителен ли е??? мъжът ми мина без него??) - и айде пак тичане и разправии  biggrin
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: април 22, 2008, 13:31:07 »

give_rose честита темичка!

желая ти всичко да върви по вода не само по самата подготовка, но и след това  girl_wink

и аз съм така  Eeager insane така че не се плаши  blum
Активен
блясъчко
Професор

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: април 23, 2008, 15:31:53 »

благодаря ти, и при теб да върви всичко прекрасно smile днес е много ползотворен ден за организацията, защото имаме отговори от всички дали ще присъстват или не, и в какъв семеен състав. така че от тук нататък почваме да редим и въртим маси и гости  yahoo
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: април 24, 2008, 11:46:12 »

zvezdiche и при теб не остана.........още малко и ще си госпожа,как вървят нещата да споделиш с нас че и ние сме по този път........... smile
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: април 24, 2008, 15:47:51 »

zvezdiche, като мине голямото и много щастливо (сигурна съм) събитие и ти остане време, можеш ли да спретнеш едно списъче с нещата, които изникват в последния момент?
Аз лично ще съм много благодарна!
Активен
блясъчко
Професор

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: април 24, 2008, 15:59:30 »

със сигурност ще имам списък с тези неща blum иначе не знам какво ще правя без него!! самата аз не знам със сигурност какво предстои smile
Активен
fidelia
Сватбар
Публикации: 171

« Отговор #9 -: април 24, 2008, 22:05:53 »

Хееей, честита темичка, мила зведиче!!  yahoo
Един съвет от мен за разпределението на гостите по масите, ние вчера точно това правихме. След като имате идея кой на коя маса ще седне, отидете в ресторанта да видите реално как би се получило. Ние съвсем случайно го направихме и слава Богу, защото по план бяхме разположили най-близките ни роднини точно до нашата младоженска маса, но се оказа, че точно там има чупки и че всъщност те няма да виждат половината от събитието... Което е кофти, но пък може да се избегне. Wink
За менюто - сподели какви са възможностите за избор, ами тортата? Ice_cream
Успехи с всичко от сърце и... до писане !! give_rose
Активен
блясъчко
Професор

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: април 25, 2008, 06:10:59 »

добро утро!! уф това меню, ами то е почти уточнено - почва се с любимата  blum овчарска салата, предястие - пилешко бон филе, основно - свинско бонфиле с гарнитура - задушени зеленчуци. ще внесем и допълнително ядки. тортата също я мислим, но ще я доверим на един познат, който е сладкар.
относно менюто - иска ми се в цялата тази работа да има плата с мезета - сирена и филета някакви, но съвсем нямам идея дали е подходящо и за колко човека да предвидя едно плато (може би по две на маса за 8-10 човека е добре). имам и вегетарианци - е там вече изобщо нямам идея какво да им предложа като предястие и като основно  pardon
това се засега, надявам се като приключи и тази работна седмица да ми олекне от някои деови ангажименти и да си действам на воля по събитието girl_wink
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: април 25, 2008, 08:19:50 »

За вегетарианците може кашкавал пане (ако ядат млечени продукти) или картофи някакви, които могат да се приготвят по най-различни начини. Или някаква по-голяма порция с много видове задушени зеленчуци или ризото, само че без месо smile Поне аз като съм била на сватби, такива варианти съм виждала за вегетарианците. Успех, все ще измислиш нещо.

За платата - и аз смятам, че по 2 на маса за 8-10 човека са достатъчни.

П.С. За списъка с нещата, които изникват в последния момент, имах предвид, като ти мине сватбата, да споделиш какво може да ни "изненада" последните дни, как да сме подготвени, нещо като съвети да ни дадеш после. give_rose
Лек и ползотворен ден!
Активен
блясъчко
Професор

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: април 29, 2008, 11:20:30 »

ето ме отново. и така, насред тумбата празници отново съм в действие - понеже изкарахме Великден на природа и съвсем се отплеснах от "организацията". обаче днес ще подаваме декларациите за граждански брак, ще дегустираме пробната тортичка, ще доуточним менюто на моите сладки немесоядни, ще тичам на 1-2 места за моминското парти, ще си купя лещи, защото трябва да ги понося преди сватбата иииии може би това е за днес. а, не, ще нося фотоапарата на сервиз, защото не ми се иска да купувам нов, а ще ни трябва за медената седмичка smile това е, пазете се, иде булка blum
Активен
deni1709
Професор
Публикации: 334

Сладката Габи

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: май 06, 2008, 09:25:31 »

Здравей сладурка  Wink, не остана времеееее heart, уточни ли окончателното менюто за вегетарианците и договорихте ли окончателно украсата? danceg
разкаже какво ви остана за довършване? yahoo
От все сърце ви желая прекрасни последни приготовления и незабравима СВАТБА  weddingday
Активен
блясъчко
Професор

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: май 06, 2008, 09:51:06 »

Здравей сладурка  Wink, не остана времеееее heart, уточни ли окончателното менюто за вегетарианците и договорихте ли окончателно украсата? danceg
разкаже какво ви остана за довършване? yahoo
От все сърце ви желая прекрасни последни приготовления и незабравима СВАТБА  weddingday

heart еуфорията ни обзема с пълни сили, време не остана наистина, а има неща за довършване.
в ресторанта почти всичко е изяснено, имаме си схема на гостите и само ще изберем вегетарианското меню, украсата е уточнена
тортата е поръчана, опитахме пробната тортичка и е много много много вкусна  Torte
остава ми да приготвя украсата за колата и да дадем задачи на близките ни, за да е наред всичко в деня. трябва да се пазарува алкохол, ядки, да се поръчват погачите, кумова ракия, отделно на това тичаме по мебелни магазини за спалнята, защото кумовете напират за подаръка - матрак  yahoo
момчетата направиха събиране преди няколко дена, а моето моминско парти е на 7 май. искаше ми се тогава да приключим с организационните работи, ама ще има тичане до последно biggrin
от оставащите дни ще прекарам поне 10 часа по разни салони, така че не разполагам напълно с времето си. но е много много хубаво цялото това вълнение
остава също да стегнем багажа за сватбеното пътешествие heart heart heart
до скоро от мен, ще пиша пак
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: