Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:41:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбоводеща - за или против
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбоводеща - за или против (Прочетена 59252 пъти)
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
Отг: Сватбоводеща - за или против
«
Отговор #90 -:
март 30, 2009, 20:56:53 »
аз съм с двете ръце за водеща...сувсем друго е с нея
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #91 -:
март 30, 2009, 22:14:24 »
:yes:ДА!
Не ми трябваше много време да взема решение!
Признавам се че се обаддих и на още 1 DJ-той пък не се спря да се хвали, къде ходил, какво правил...дъра -бъра, парите му същите като за водещата и DJ-я общо. Обадих и се, потвърдих, тя благодари за гласуваното доверие и си уговорихме 2-ра среща!
И така, каза в удобно място и време за мен :bouncinggirl:ми СУПЕР!
Ако искате ще разказвам!
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #92 -:
април 01, 2009, 05:21:09 »
Моля
Булки, които имат зад гърба си сватба с водеща, споделете.
Какво е усещането, едно е да го видиш на диск, друго е на живо, кажете, доволни ли сте!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #93 -:
април 01, 2009, 09:36:38 »
Аз съм много доволна
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #94 -:
април 01, 2009, 13:53:34 »
Цитат на: skylife в април 01, 2009, 09:36:38
Аз съм много доволна
Моля, разкажи повече,кои моменти оставан запомнени благодарение на водещия...Разкажи де, кое ти хареса най-много!
Активен
Slyn4o
Сватбар
Голямааа усмивка:)
«
Отговор #95 -:
април 01, 2009, 22:29:25 »
grazia
и аз съм ЗА сватбоводеща!
Аз харесвам едно младо момиче от Стара Загора - много готина, забавлява гостите, ритуалите ги прави страхотно, има игри , интересни неща за всички!
Невероятен купон, ама и те са млади - с момчето с което работят- и много готино настроение създават. Според мен е много по-добре когато има и водеща и DJ на една сватба.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #96 -:
април 02, 2009, 09:49:13 »
Ами аз вече съм разказвала, ама - първо е самото начало на сватбата, когато влизате...Там има ритуал със захранването и със предаването на семейният огън от майката на булката на булката. Много емоционален момент - всички ревяха в залата
. После като цяло имаше 1-2 игри, които са стандартни, но е голям смях. Аз съм доволна най- вече за това, защото винаги когато имаше спад на настроението тя се намесваше с някой кратичък ритуал (ритането на менчето) или малко по- дълга игра. И така хем настроението пак се оправяше, хем хората си почиваха за няколко минути от танците
Пък и през цялото време дискретно идва и обяснява - сега следва това, еди кое си кога искаш да го направим, от еди кое си май няма смисъл и така
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #97 -:
април 02, 2009, 09:53:06 »
Това е едно от най-правилните ми решения за сватбата.Бях толкова спокойна в самия ден, защото някой друг се занимава с всичко.Просто съм и много благодарна.Както Скайлайф е писала, тя си правеше всичко, само идваше и ни казваше, сега предстои еди кое си, вие ще правите еди какво си и т.н.А и тя е много готина, направи всичко страхтно и аз съм много доволна.
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #98 -:
април 15, 2009, 08:02:12 »
Искам да разкажа на всички бъдещи булки какво огромно облекчение и щастие изпитвам след поредния разговор със сватбоводещата.
Тя посади спокоиствие и увереност че всичко ще бъде ок!
Обясни подробно как протича цялата сватба, от ритуалите, през музиката, през гостите - ВСИЧКО и то така интересно че чак на моето мило магаренце( :bravo:мъжът де) му стана интересно, представяте ли си! =]И дори някъде към средата на срещата самия той започна да пита за това и онова...
Предложи ни супер интересни ритуали и за посрещането и за после,обясни че много от тях са взаимствани от едно-времешните сватби и че ние нямаме грижа за нищо, всичко си влизало в цената, просто трябва да решим кое ни допада и кое не! Отделихме време на първия брачен танц...
..На кумската мъченица.... :danceg:После за тортата, жартиера и букета... *db*И ще ги направим нещата по толкова различен и интересен начин..
Ще има много специални моменти за всички, тоест и гостите ще участват...
Ми това е, от тук нататък ще мисля са всичко останало, защото самото протичане на сватбата е ок!
Много искам да си намеря от някъде красива шапка...дано успея
И така...Водещата пожела да види и родителите и те също останаха доволни...
Така че горещо препоръчвам на сестрите-булки, ако не искате водеща, то поне се посъветвайте с нея...Много неща ми станаха ясни...Сега ще се опитам да разбера, някъде из форума редно ли е кумът да има роднидска връзка със младото семейство...Дано си намеря темата, че хич не се ориентирам
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #99 -:
април 15, 2009, 21:21:50 »
Grazia за кумовете аз знам , че няма проблем да има роднинска връзка, но най - добре попитай в църквата , в която ще се венчаеете.
«
Последна редакция: април 15, 2009, 21:23:33 от anellly
»
Активен
Evridika_
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #100 -:
май 29, 2009, 21:11:09 »
Дано питанката ми да е за тази тема:
Имам нужда от актьор/актриса или човек с опит да говори пред публика и харизма, за да ми води изнесения ритуал. Сама си пиша сценария и ми трябва само "говорител"
Моля, ако имате контакти на подходящ човек, посъветвайте ме, може и на лични!
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #101 -:
май 31, 2009, 19:52:16 »
Момичета имам въпрос????
По принцип си мислих,че DJ-я изпълнява ролята на водещ.Така ли е или има нужда да се наеме отделен човек който изпълнява ролята тази роля??
Ами тогава не се ли получава малко,незнам как да го кажа-единия да си мисли,че другия ще сварши еди коя си работа,а пък другия да си мисли че е задължение или че друя ще я свърши и така да стане една каша че свят да ти се завие......Даъте съвет моля ви!
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #102 -:
юни 01, 2009, 07:51:43 »
Цитат на: telesfora в май 31, 2009, 19:52:16
Момичета имам въпрос????
По принцип си мислих,че DJ-я изпълнява ролята на водещ.Така ли е или има нужда да се наеме отделен човек който изпълнява ролята тази роля??
Ами тогава не се ли получава малко,незнам как да го кажа-единия да си мисли,че другия ще сварши еди коя си работа,а пък другия да си мисли че е задължение или че друя ще я свърши и така да стане една каша че свят да ти се завие......Даъте съвет моля ви!
Здравей,
Само да ти поясня, че специално екипът който ще се погрижи заедно, знаят кой какво ще трябва да направи. Имат опит и точно на това разчитам. Водещата и диджеят си знаят работата- т.е. всичко свързано със самото протичане на сватбата - ритуали, изненади, музика. Те няма как да следят дали всички порции са изнесени.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #103 -:
юни 01, 2009, 08:13:26 »
Телесфора всичко си зависи и от DJ-я.Има места където той изпълнява двете длъжности има такива където си има и сватбоводещ.По принцип като говорите с него трябва да го питате дали той може да изпълнява и двете функции.Аз лично съм за сватбоводеща, ние имахме и аз съм много доволна от нея.Нашите специално си работят в екип и се познаваха доста добре и нямаше никакви издънки.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #104 -:
юни 01, 2009, 11:13:02 »
Цитат на: goldi в май 09, 2007, 09:20:06
Аз съм категорично ЗА водеща, нашата даже си върви с DJ, който само пуска музиката, а тя си води всичко
и ние бяхме така!!!!
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9