Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:37:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбоводеща - за или против
Страници: [
1
]
2
3
...
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбоводеща - за или против (Прочетена 59246 пъти)
desito07
Ентусиаст
Сватбоводеща - за или против
«
-:
март 24, 2007, 00:01:56 »
Какво ви е мнението за тази фигура, част от сватбеното тържесто, която в последно време все повече придобива популярност????
Дали сватбоводещата е допълнителен разход, екстра или прищявка на младоженците или е възможност, която може да "освежи" тържеството??
Активен
desito07
Ентусиаст
Отг: Сватбоводеща - за или против
«
Отговор #1 -:
март 24, 2007, 00:08:12 »
Моля модераторите да ме извинят ако има дублиране и да преместят темичката, където преценят за най-удачно
Една моя приятелка ми сподели, че е била на сватба, където е имало и сватбоводеща и същата е допринесла за доброто настроение на гостите с игри с балони, със томбола и игра с въпроси!!
От агенцията ми предлагат и вариант със сватбоводеща, но ми обясниха, че нейната роля ще се сведе до това да въведе гостите и да ги настани по масите
А пък от друга страна си мисля, че истинско прахосване на цял куверт само за едно настаняване на гостите, което може да се извърши и от някоя по-добра приятелка, особено когато става въпрос за тържество от 35 човека както е в моя случай
Разбира се за сватби с гости от порядъка на над 100 човека нещата биха изглеждали по по-различен начин
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #2 -:
март 24, 2007, 07:03:44 »
При нас сватбоводещата беше само в началото за посрещането и това е.Останалите неща ги свърши ди джея.Хубаво е обаче,защото е жена и внася наистина свежест.Може да остане и през цялото време,но чак толкова според мен няма смисъл.И ние бяхме предвидили куверт за нея,но не й го севираха,защото си тръгна рано и съответно не сме го плащали!
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #3 -:
март 24, 2007, 11:17:27 »
Когато кумувахме имаше сватбоводеща и се получи много хубаво! Те я наеха, защото бяха с оркестър, който каза, че не се знимава с воденето на сватбата и трябваше някой друг да свърши тази работа
Тя стоя през цялото време, водеше наистина прекрасно, просто си има глас и излъчване жената
Тя посрещна младоженците и нас със страхотни думи, после за тоста, горчивото, първия танц, рязането на тортата, ръченицата пред кумовете, имаше и игра с балони. Ние бяхме направили изненада за младоженците и тя също измисли начин как да я представи, викна родителите пред всички да отправят пожелания за младото семейство и може да имаше и още неща, в които се включваше не помня
В крайна сметка обаче всички останаха доволни от нея и от това как и какво говореше
Сватбата беше около 100 човека и наистина имаше нужда от водеща според мен, но за малко хора, особено ако DJ-я си води сватбата - не! При нас (около 70 човека) той водеше и посрещането и другите обичаи, но аз съм доволна от това с какви думи ни посрещна най-вече, имаше малко
от страна на двете майки
Активен
iskritsa
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #4 -:
март 25, 2007, 22:31:26 »
Присъствала съм на сватба с водеща и беше страхотно!!!
Нейните ритуали и игри, и изобщо цялото й присъствие, създадоха до голяма степен атмосферата на празника. И иначе щеше да е весело и радостно, но така се получи просто невероятно. Ние също сме я наели за нашата сватба. Така че - твърдо ЗА. Пък и е хубаво някой да има грижа за нещата.
Активен
a
Професор
вече съм мама на принцеса голяма
«
Отговор #5 -:
март 25, 2007, 22:34:35 »
а колко пари трябва да си приготви човек за тази сватбоводеща
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #6 -:
март 26, 2007, 08:30:03 »
ние също ще имаме водеща, гледах няколко сватби само с диджей, но не ми харесаха !!
ние сме си налеи водеща, която посреща гостите, да не ви казвам с какви думи !! постояннно обяснява какво следва, подготвя речта на кума, ако той запецне !!! спазва всички обичай и казва кое слеед кое следва, и стои до край !!!! много ми харесва така !!!
иначе цената не знам още, но предполагам към 100 лв.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #7 -:
март 26, 2007, 09:13:09 »
Когато ние кумувахме имаше сватбоводеща и трябва да ви кажа че беше страхотно.Разбрах че Ели ще бъде със същата сватбоводеща.Много помага и на кумовете и на младоженците.Така че съм "ЗА" водеща на сватбата.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #8 -:
март 26, 2007, 11:19:41 »
От агенцията ни предложиха сватбоводещ/а,по принцип съм ЗА,определено внася доста настроение в тържеството,но така,без да съм виждала работата му/й малко се притеснявам...но още сме съвсем в началото на уговорките,предполагам,че с времето ще придобия представа и съм почти на 100%,че ще имаме водещ на сватбата,че много-много да не бърбори диджея неговите си заучени дискотечни фрази,че ужасно ме дразнят такива
Активен
maria_lakova
«
Отговор #9 -:
март 26, 2007, 11:26:14 »
Цитат на: Rossistela в март 26, 2007, 11:19:41
От агенцията ни предложиха сватбоводещ/а,по принцип съм ЗА,определено внася доста настроение в тържеството,но така,без да съм виждала работата му/й малко се притеснявам...но още сме съвсем в началото на уговорките,предполагам,че с времето ще придобия представа и съм почти на 100%,че ще имаме водещ на сватбата,че много-много да не бърбори диджея неговите си заучени дискотечни фрази,че ужасно ме дразнят такива
Щом са ви предложили от агенцията, поискайте да видите запис на сватба, която е водила, за да видите дали ще ви хареса на вас! Много е важно водещата да има излъчване и хубав глас
Активен
Luthien111
Ентусиаст
«
Отговор #10 -:
март 26, 2007, 13:45:23 »
и аз съм силно ЗА!!
даже не бих я нарекла точно водеща, а истинска организаторка на сватбата ми! Помогна ми с всичко, от което имах нужда.Чак ме е яд,че късно я "открих". Препоръчвам Хриси на всички, които са още в началото на организациите(а и не само:). А ритуалите й са просто незабравими!. Съвсем искрено ви казвам,че не мога да си представя сватбата ни без НЕЯ!:)
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #11 -:
март 26, 2007, 13:50:23 »
Цитат на: Luthien111 в март 26, 2007, 13:45:23
и аз съм силно ЗА!!
даже не бих я нарекла точно водеща, а истинска организаторка на сватбата ми! Помогна ми с всичко, от което имах нужда.Чак ме е яд,че късно я "открих". Препоръчвам Хриси на всички, които са още в началото на организациите(а и не само:). А ритуалите й са просто незабравими!. Съвсем искрено ви казвам,че не мога да си представя сватбата ни без НЕЯ!:)
за кой град става въпрос !!!
Активен
cherry
Сватбар
«
Отговор #12 -:
март 26, 2007, 16:45:13 »
И ние ще имаме отделно водещ и отделнo dj. Даже като започвах с подготовката това ми се стори едно от най-важните неща! Все пак голяма част от сватбата протича именно в ресторанта и от настроението там зависи и цялостното впечатление. Затова още в началото като нямах представа от къде и с какво да започна - в едно нещо бях сигурна - водещ в ресторанта трябва да има!!!
Той/тя помага при настаняването на гостите, води ритуалите, игричките, знае кое след кое следва.... и нямаш грижи. А иначе си мисля , че ще се притеснявам през цялото време дали на гостите им е весело, какво трябва да се направи и няма да мога да се насладя на собствения си празник. ..
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #13 -:
март 26, 2007, 16:50:04 »
при нас dj ще има грижата за музиката и воденето на оби4айте
надявам се 4е ще се справи отли4но
Активен
Luthien111
Ентусиаст
«
Отговор #14 -:
март 27, 2007, 13:39:57 »
Цитат на: Ели Атанасова в март 26, 2007, 13:50:23
Цитат на: Luthien111 в март 26, 2007, 13:45:23
и аз съм силно ЗА!!
за кой град става въпрос !!!
София:)
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
10
Нагоре
Изпечатай