Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:30:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбоводеща - за или против  (Прочетена 59242 пъти)

allinka
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #75 -: януари 21, 2009, 16:33:27 »

аз определено съм ЗА
Активен
Elena_Hristova
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #76 -: януари 21, 2009, 17:27:40 »

Всичко е много относително за водещата на сватбата,има някои случай в които много оттекчават
         гостите на тържеството,в друг случай ги подканват към танци,но това зависи от самия водещ.
         Аз мисля че и самите хора на тържеството оказват влиание,ако всички са много весели в 
         повечето случай водешата дори не може да си каже всичките ритуали или игри.
         Скоро присъствах на една сватба на която имаше само игри и рутуали и  DJ не можеше да пусне
         една песен докрая,водещата все го прекъсваше.

Но пак казвам всичко зависи от водещия,това трябва да е човек които да разбира от работата
          си и ако сватбата не е весела да направи всичо възможно да я развесели и обратно да се
         съобазява с това да не се натрапва на хората

УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Активен
mechta
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #77 -: януари 22, 2009, 02:08:36 »

Много си права elenа_hristova..така е  smile
« Последна редакция: януари 22, 2009, 02:15:23 от mechta » Активен
tera4
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #78 -: януари 30, 2009, 11:24:28 »

Определено съм За сватбоводеща.
Като се има предвид, че повечето DJ се опитват да се правят на водещи, но нищо не се разбира от това, което говорят. Ние наехме водеща, с която вече се срещнахме и уточнихме повечето подробности. Много е мила. Пита за всички наши изсквания.
Според мен само водеща може да направи топло и мило посрещане.
Ще разказвам след сватбата.
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #79 -: януари 30, 2009, 11:34:00 »

Ако DJ си разбира от работата, няма никакъв смисъл от допълнителен човек, който да води. Защото на него за това му се плаща в крайна сметка, да води и да забавлява гостите с хубава музика.
Ходих преди 1 година на сватба с известна водеща на сватби, ами имах чувство, че се намирам на детско парти, все пак няма нужда от някой, който да се прави на клоун през цялото време и да наставлява гостите, те са дошли да ядат, пият и танцуват и след като не желаят да участват в тъпи игри, няма защо някой да ги принуждава.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: януари 30, 2009, 11:48:22 »

Ами аз не разбирам, защо трябва да ги принуждава.

Сега - ние бяхме с водеща и си мисля (независимо, че и DJ-ят си разбираше от работата), че се получи добре, защото понякога в една сватба (по- скоро, когато е вечерна, защото продължава повече време) има спадове и тогава тя вмъкна някой и друг ритуал, и игра, където гостите не участваха. И стана супер - и хората се похилиха на наш гръб, и си починаха от танците, и пак им се дотанцува...и така pardon
Активен
trix
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 25, 2009, 22:53:54 »

Здравейте,
имам нужда от препоръка за водеща. Нашата сватба ще бъде с изнесен ритуал (т.е. предварително ще се подпишем в гражданското) и искаме да разиграем всичко втори път по време на сватбата с водеща. Много ще съм благодарна, ако някой може да ми помогне с идеи!  give_rose

Най-добре ми пишете на лични, за да няма санкции за "реклама"  Wink

Забравих да пиша: става въпрос за град София.
« Последна редакция: февруари 26, 2009, 01:18:06 от trix » Активен
Влади Балевски
Сватбар
Публикации: 158

« Отговор #82 -: февруари 26, 2009, 09:16:55 »

Здравейте,
имам нужда от препоръка за водеща. Нашата сватба ще бъде с изнесен ритуал (т.е. предварително ще се подпишем в гражданското) и искаме да разиграем всичко втори път по време на сватбата с водеща. Много ще съм благодарна, ако някой може да ми помогне с идеи!  give_rose

Най-добре ми пишете на лични, за да няма санкции за "реклама"  Wink

Забравих да пиша: става въпрос за град София.

Привет!
(пиша ти тук, защото на лични не може да получиш - излиза съобщение PM could not be sent to 'trix' due to the max. PM limit.)
Видях включването ти в темата - бил съм на сватби с водещи, които не са от гражданското. Мога да ти дам координатите на двама добри - една жена, както и на един популярен ТВ водещ от близкото минало с много опит и голяма харизма. Ако проявяваш интерес - пиши ми довечера на скайпа.
Иначе, как върви подготовката? Кога си идваш в България - да се видим?
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #83 -: февруари 28, 2009, 18:43:13 »

един глас ЗА и от мен
Активен
grazia
Ентусиаст
**
Публикации: 120

« Отговор #84 -: март 26, 2009, 22:12:25 »

Асолютно съм за, всигам си и двете ръце.
Останах очарована ,от това което видях на последната сватба на която присъствах. Не само че през цялото време се усмихваше и успокояваше гостите и най-вече младоженци, кумове и т.н. а и постоянно им обясняваше сега...това,после другото. Никой не се притесняваше за нищо.
А какво шоу само. Водещата направи супер интересни ритуали е началото, направо ми се насълзиха очите - от майката на булката към булката, там едни хубави словаи т.н. Друго си е жена да води(знам ли може и мъже да има водещи).
А после, тази водеща как съумя да впрегне всички да денсят...а какви игри и изненади към младоженеца :bravo:и към булката Bravo.
Върха бяха няколко обръщения към бабите и дядовците...Ей как им става густо на по-възрастните! Един от дядовците с два бастуна, обаче стана да води хоро, направо...беше страхотно! judges
И така...само да и намеря координатите...Определено тържеството става по-инересно с водещ! good
« Последна редакция: март 26, 2009, 22:18:15 от grazia » Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: март 27, 2009, 01:54:06 »

Асолютно съм за, всигам си и двете ръце.
Останах очарована ,от това което видях на последната сватба на която присъствах. Не само че през цялото време се усмихваше и успокояваше гостите и най-вече младоженци, кумове и т.н. а и постоянно им обясняваше сега...това,после другото. Никой не се притесняваше за нищо.
А какво шоу само. Водещата направи супер интересни ритуали е началото, направо ми се насълзиха очите - от майката на булката към булката, там едни хубави словаи т.н. Друго си е жена да води(знам ли може и мъже да има водещи).
А после, тази водеща как съумя да впрегне всички да денсят...а какви игри и изненади към младоженеца :bravo:и към булката Bravo.
Върха бяха няколко обръщения към бабите и дядовците...Ей как им става густо на по-възрастните! Един от дядовците с два бастуна, обаче стана да води хоро, направо...беше страхотно! judges
И така...само да и намеря координатите...Определено тържеството става по-инересно с водещ! good
Подкрепям това мнение ! Нещата са коренно различни с водеща ! Всичко е много по подредено и много по чувствено поднесено ! Стига и водещата да е добра разбира се !
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #86 -: март 29, 2009, 20:15:59 »

Ето го и моето продължение...Няма да обяснявам как намерих контакт, но се свързах с нея и направихме една среща вече. За сега всичко е доста обещаващо!
Много внимателно ни изслуша, посъветва ни, за толкова хора  кои ресторанти биха били подходящи, дали да се обърнем въобще към сватбена агениция и знаете ли какво каза тя: Към която и да се обърнете тук са професионалисти и си вършат работата както трябва!!!- ми...хм...дали гарван- гарвана око не вади - знам ли pleasantry. Много тактично ни разпитва за всичко, смяхме се, разказва ни интересни случки и най-важното! Показа ни много нейни сватби - какво представлява всичко! Мама се оцъкли като видя как протича сватба с водещ, смяхме се, видяхме такива готини изпълнения - браво на операторите! И най важното - каза: Дори и да не ни се обадите, от все сърце ви желая късмет, който и от колегите да ви направи сватбата, ще останете доволни" Ха сега де!
Направо незнам какво да си мисля ,едни противоречия в мен nea crazy crazy.
Да разчитам ли? Спечели ни доверието...Ма много хубаво, уф и аз съм все подозрителна, има ли възможност точно в последния момент нещата да се променят? sad
Активен
maya88
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #87 -: март 29, 2009, 20:24:04 »

Представям си някакъв сценарий все пак и това е човек който не задължава но  следи  за настроението  Струва ми се че е забавно
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: март 29, 2009, 20:53:32 »

Grazia хубаво е че си гледала нейни сватби ! И моя съвет е ако ти е допаднала като човек и като работа или начин на водене просто я наеми ! Щом си изгледала сватби с нея и ти е харесало какво те кара да се съмняваш ? Как се казва ако не е тайна и за кой град става въпрос ?
Активен
grazia
Ентусиаст
**

« Отговор #89 -: март 30, 2009, 09:13:09 »

Grazia хубаво е че си гледала нейни сватби ! И моя съвет е ако ти е допаднала като човек и като работа или начин на водене просто я наеми ! Щом си изгледала сватби с нея и ти е харесало какво те кара да се съмняваш ? Как се казва ако не е тайна и за кой град става въпрос ?
Ами да, и аз незнам защо се съмнявам. Но просто всичко звучи перфектно, а нали ни е заложено да се съмняваме pleasantry
Става въпрос за Казанлък.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: