Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:36:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбоводеща - за или против  (Прочетена 59245 пъти)

Rali4ka
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #60 -: февруари 19, 2008, 14:31:37 »

А някой да има отзиви от Сватбоводещ Стоян Веселински?
« Последна редакция: февруари 19, 2008, 16:43:20 от maria_lakova » Активен
Baba_Marta
Любопитен
*
Публикации: 44

И моето време дойде:)!

« Отговор #61 -: март 07, 2008, 12:51:01 »

А някой да има отзиви от Сватбоводещ Стоян Веселински?
Аз имам впечатления за него - води сватбата на брат ми. Забавен е, прави купон, но ако не беше ди джея щеше да е само приказки. Той много говори, непрекъснато. По едно време направо имах чувството, че той е главното действащо лице на сватбата, а не младоженците.
Аз също ще имам водещ на сватбата, но няма да е Стоян. Ние си избрахме Емилия, препоръчаха ни я от агенцията, а съм била и на нейни сватби, още повече води едновременно на български и английски, а това е важно за нас, защото ще имаме чужденци. 
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: март 07, 2008, 23:05:15 »

Ей момичета,  sad никой не ми отговори на въпроса, какво правят младоженците на сватбите с водеща Хриси – търсят нещо в саксии, после ги има снимани , намерили биберон
Каква точно е играта, разкажете ми , че ми е много любопитно!  blum
моля ви
Активен
som4eto77
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #63 -: март 08, 2008, 18:33:59 »

Аз имам впечатления за него - води сватбата на брат ми. Забавен е, прави купон, но ако не беше ди джея щеше да е само приказки. Той много говори, непрекъснато. По едно време направо имах чувството, че той е главното действащо лице на сватбата, а не младоженците.
Аз също ще имам водещ на сватбата, но няма да е Стоян. Ние си избрахме Емилия, препоръчаха ни я от агенцията, а съм била и на нейни сватби, още повече води едновременно на български и английски, а това е важно за нас, защото ще имаме чужденци. 

Привет!
Искам да те попитам от къде я наемате тази сватбоводеща? Аз все още се ориентирам, ако можеш ми прати на лични контакти да се свържа с нея. Благодаря ти предварително.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: септември 07, 2008, 11:35:43 »

Аз гласувам с две ръце за сватбоводещ good Жената,която води нашата сватба се справи страхотно :bravo:Имаше вариянт самият оркестър да водят,но аз категорично отказах nea Не си бяха наети да свирят,не да ни водят сватбата. :)Много е важно да се попадне на добър сватбоводещ! blum
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: септември 08, 2008, 08:31:06 »

И аз съм с две ръце ЗА свадбоводеща!!! good
Ние ще имаме такава, защото и аз съм на мниние, че диджея си е само, за да пуска музика, да изпълнява желанието на младоженците и гостите! Диджея има грижата да следи, музиката да не доскучава на гостите! А водещата си следи ритуалите и игрите! А и по мое мнение, една жена би водила по добре една сватба, отколкото един мъж! girl_wink
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: септември 09, 2008, 17:28:42 »

А и по мое мнение, една жена би водила по добре една сватба, отколкото един мъж! girl_wink
Точно така е и напълно те подкрепям! Wink
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #67 -: септември 09, 2008, 19:22:14 »

Аз съм била само на една сватба със сватбоводеща, и дано не се обидят тези, които предпочитат този вариант, но беше (много) досадна. Не спря да приказва - в нито един момент. Почти не помня младоженците, толкова беше концентрирала всичко върху себе си, освен това повечето неща, които организираше, бяха досадни и на всички им втръсна от ритуали, искаха просто да хапнат и потанцуват. Тъкмо започнеха танците, и трябваше да седнем, за да слушаме някакви излияния пак. Според мен добрият диджей е напълно достатъчен, освен това добрите диджеи, които ходят по сватби, са толкова опитни и толкова добре познават ритъма на сватбата, че напълно може да им се довериш.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: септември 09, 2008, 19:41:45 »

Нашият ди джей беше ди джей и сватбоводеща в едно. Абсолютно всички ритуали ги проведе много професионално и интелигентно, не забелязах момент, в който да говореше повече, отколкото трябваше. Каза много хубави неща и на всички им беше много приятно. Хубостта на ритуалите частично идва от това как са представени и е добре дачовек, който да каже няколко премерени и красиви думи.
Аз не съм присъствала на сватба със сватбоводеща и не мога да коментирам, но преди всичко мисля, че зависи от ситуацията - ако ди джеят не е достатъчно опитен, за да води сватбата, има нужда от отделна сватбоводеща. Зависи от младоженците как ще направят своята преценка.
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: септември 10, 2008, 16:37:15 »

Аз си наех и ДЖ и водещ,като мине сватбата ще разказвам,но от това което видях в студиото много ми хареса,как води ритуалите,координацията с Дж-я,ненатрапчив ми се видя,ако искаме игри или някакви други закачки ще има но задължително предварително уточнени,аз още се колебая за игри ,като уточняваме всичко преди сватбата мисля да ги питам какви игри предлагат и как ще води точно ритуалите и да се съобразят с мойте предпочитания предварително,а не в деня ни да ми поднасят изненади.Ще имам забрана за определени музикални желания-от типа на доко доко или радка пиратка,така че и с игрите мисля да изчистим положението до недосадно ако ги има  Wink
Активен
salasar
Ентусиаст
**
Публикации: 67

« Отговор #70 -: декември 04, 2008, 11:36:41 »

на нашата сватба бяхме само с Ди Джей,но отчитам факта,че с водеща нещата хич не са лоши.Присъствах на сватби с водеща-бяха страхотни заради настроението,което тя създаде-гласа й,подхода й,лъчезарността й,беше достатъчно добра,за да не бъде натрапчива
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: декември 06, 2008, 17:16:22 »

Дори най добрия DJ не може да направи чувствено и мило посрещане или другите ритуали както водещата . Това е мое мнение разбира се и то не е миродавно .  Във Пловдив са 3 водещите които направо карат хората да онемеят . Има много водещи но  повечето  дори не могат да говорят ! Винаги искайте  дискове да видите как точно се справя водещата !
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: декември 14, 2008, 14:22:03 »

И аз подкрепям nasi ,за това,че един диджей не може да се справи толково добре,както сватбоводеща! good
Активен
nachinaesht_svatbar
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #73 -: декември 15, 2008, 00:10:17 »

Категорично ЗА сватбоводеща!
Дори вече имам нещо наум. Била съм на сватби, където е бил само ди джей, но не направи такова шоу, каквото, когато е имало сватбоводеща. И да - задължително жена! Все пак една жена има съвсем друго отношение към думата СВАТБА от един мъж, не че мъжете не си вършат работата, но това е мое мнение!
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: декември 15, 2008, 14:05:22 »

Нашият ди джей беше ди джей и сватбоводеща в едно. Абсолютно всички ритуали ги проведе много професионално и интелигентно, не забелязах момент, в който да говореше повече, отколкото трябваше. Каза много хубави неща и на всички им беше много приятно. Хубостта на ритуалите частично идва от това как са представени и е добре дачовек, който да каже няколко премерени и красиви думи.
Аз не мисля, че сватбоводещата е гаранция за весела сватба. Има риск да стане в един момент досадна и да се натрапва присъствието й. Мен лично прекалено мелодраматичните излияния ме дразнят.
Всичко зависи от опитността и професионализма- дали е диджей или специална сватбоводеща -въпрос на личен избор.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: