Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:44:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част  (Прочетена 184080 пъти)

KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #420 -: юли 14, 2008, 21:58:43 »

Мислите ли, че едно такова нещо, което по принцип се използва за слдкиши, може да послужи за късмети? Това, което аз си купих днес е на два етажа и чиниите са стъклени, а тръбата метална.

* 1061-kakfat.jpg (10.31 KB, 146x139 - видяно 3336 пъти.)
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #421 -: юли 14, 2008, 22:00:25 »

Или пък това, в съчетание с металната кофа за шампанско?

* Kakfat_med_handtag.jpg (12 KB, 300x225 - видяно 3299 пъти.)
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: юли 14, 2008, 22:11:27 »

на мен второто, което си показала много повече ми харесва
Активен
smiling rain
Сватбар
Публикации: 175

Magic everywhere

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: юли 14, 2008, 23:31:22 »

Мислите ли, че едно такова нещо, което по принцип се използва за слдкиши, може да послужи за късмети? Това, което аз си купих днес е на два етажа и чиниите са стъклени, а тръбата метална.
KlaraFina това ще е трудно да се опази на ритуала, щом има стъклени подноси, пък и ще е неудобно за този, който отговаря за него да го държи и да хвърля късметите едновременно. Но пък е красиво и можеш да си подредиш дребни сладки да се черпят гостите след като ви честитят. На мен кошничката ми харесва много, но ако си решила освен късмети да има жито и стотинки ще трябва да и сложиш някаква салфетка за подложка, може и бродирана...
Активен
silviq-tamara
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: юли 15, 2008, 07:10:08 »

на мен второто ми харесва мноого но наистина трябва да се сложи отдолу нещо да не ти се надраска
Активен
vasilisa
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #425 -: юли 15, 2008, 11:37:52 »

Здравейте,момичета smile
Днес се порових в това,което сте писали тук,и докато четях,ми хрумна,че моята тема може да е четирилистната детелинка.Сетих се,че това беше първото,което подарих на бъдещия ми съпруг,а и двете с майка ми сме събрали повече от 200 от тях Wink Чувала съм,че те носят късмет ако се подарят,и си мисля,дали мога да подаря на гостите ни по една детелинка?
И,няма да повярвате!!!Реших да се разходя до един от магазините,за който говорите,за да видя какво имат там.Не го намерих,но това е друг въпрос.На връщане към нас се спрях до едно магазинче за цветя.Там продаваха декоративни четирилистни детелинки в саксия yahoo Веднага си купих една,дано да ми е на късмет!Само не се сетих да питам,след като са луковични цветя,дали мога да си купя достатъчно луковички,и така гостите ми да получат по една хербаризирана и по една в саксия...
Как мислите,дали е осъществимо всичко?
Активен
stefanneli
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: юли 15, 2008, 12:08:29 »

предполагам писало се е вече, но какъв плат купувате за късметчетата? какви материали ми трябват? пшеницата вътре ли е? вътре освен паричка, пшеница, ориз и бонбони друго слага ли се? предварително се извинявам за въпросите, но наистина нямам време да изчета всичко  star
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: юли 15, 2008, 12:13:07 »

Нещо ми се побърка нета и ми изчезна поста
бях написала на василиса че идеята със саксийките и детелините ми се струва добра. Мисля, че като цена няма да излезе скъпо, но някой трябва да се потруди да ги посее всичките саксийки и не знам кога е сватбата, но по-рано по-добре, че да порасне нещо до тогава.
Активен
vasilisa
Ентусиаст
**
Публикации: 60

« Отговор #428 -: юли 15, 2008, 12:39:24 »

Имам достатъчно време smile Сватбата ще е през април,а и няма да е проблем да ги засея сама,мисля,че е по-уместно саксийките да са по една за семейство,така че ще ми трябват не повече от 25 Clover.Сега вече мога да започна да избирам и правя и дребните нещица,които отнемат повече време.Май ще се наложи да наблегна на зеленото в различните му нюанси...Дали ще мога да намеря във Варна всичко, необходимо за късметчетата?Къде мога да потърся?Дали е много рано да ги направя сега,защото като наближи деня,ще има много други неща,за които да се мисли?
Помагайте с идеи,моляяя! help
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: юли 15, 2008, 13:10:08 »

KlaraFina , кошницата на втората снимка повече ми харесва.  good good good
Активен
branny
Любопитен
*
Публикации: 31

Най-доброто ми слънчице!

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: юли 15, 2008, 13:13:40 »

Здравейте момичета. Мойта сага свърши вече - взеха ме  yahoo. Сега вече съм за другите теми - след сватбата...Но ще продължа да помагам и тук с каквото мога, така че който има въпроси да пита. Снимки на по-късен етап, че и аз още ги чакам  sad
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: юли 15, 2008, 13:20:23 »

Честито,branny! Bravo Bravo Bravo
Пожелавам ти от днес нататък дните ти като госпожа да са 100 пъти по-щастливи от тези когато си била госпожица!
P.S.И ще чакаме снимки! yahoo
Активен
branny
Любопитен
*
Публикации: 31

Най-доброто ми слънчице!

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: юли 15, 2008, 13:40:36 »

Благодаря, благодаря! Пожелавам успех на всички предстоящи булки. И не забравяйте да се усмихвате мноооогооо мноооогооо в сватбения ви ден и ще бъдете най-красивите - сигурна съм. Аз искам да благодаря на ужасно много хора, но ще го направя когато излязат снимките, за да видите защо всъщност им благодаря. Иначе би било само суперлативи.
Активен
tiholina
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #433 -: юли 15, 2008, 14:02:38 »

Здравейте момичета. Мойта сага свърши вече - взеха ме  yahoo. Сега вече съм за другите теми - след сватбата...Но ще продължа да помагам и тук с каквото мога, така че който има въпроси да пита. Снимки на по-късен етап, че и аз още ги чакам  sad
Честито и от мен, много обич, щастие и късмет. Bravo wedding :partytime:и много,много дечица.
Чакаме снимки.
Активен
smiling rain
Сватбар
Публикации: 175

Magic everywhere

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: юли 15, 2008, 15:11:37 »

vasilisa, идеята ти е прекрасна, но доста трудоемка. не знам колко са ти гостите, но как смяташ да транспотираш примерно 60 саксийки? А и после гостите трябва да съумеят да си ги приберат читави до вкъщи. някъде из форума едно момиче беше споделило, че ще подари луковици или май семенца бяха в тюлени торбички, за да си ги засадят после госите като спомен от сватбата. можеш да сложиш луковичка в торбичка с малко листче с послание, че това е луковичка на четирилистна детелина и представлява вашето пожелание за късмет и щастие. Може да вържеш торбичката със златна корда и към нея четирилистна детелина, изрязана от текстилна хартия.
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: