Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:34:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част (Прочетена 184063 пъти)
skylife
Сватбен ШАМАН
Отг: ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
«
Отговор #285 -:
юни 24, 2008, 14:05:29 »
Мили дами
имам нужда от малко съдействие. Малко по- нагоре пуснах снимки на гривните за жени. Тъй като се притеднявам дали ще са удобни, дали не са ТВЪРДЕ големи и т.н. може ли някоя от вас, която е имала гривни от естествени цветя да ми каже на какво се слагат цветята?
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #286 -:
юни 24, 2008, 18:22:05 »
момичета гледам че поечето от вас са си купили комплект за рязане на торта и се чудя защо ви е? да не би да няма в ресторантите, направо ме карате да се замисля, трябва ли и аз да си купувам?
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #287 -:
юни 24, 2008, 18:24:15 »
Руми
, сигурно има в ресторантите, не мисля, че е задължително да си купуваш. Аз лично ще си купя, защото искам да ми остане за спомен и след това ще има приложение така или иначе.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #288 -:
юни 24, 2008, 19:54:51 »
руми,
първо, че остава за спомен и второ - не всички ресторанти дават такъв комплект, а повечето само един най-обикновен нож;
скоро гледах една сватба по ТВ, за ок. 20-15 секунди, едни известни бяхя, просто забравих имената, жената с рокля за 15 000лв. с камъни сваровски и т.н. и репортажът беше точно как те режаттортата с ... един най-обикновен нож с черна дръжка;
ееееемммииии....., пък и винаги, когато сервираш торта, ще можеш да ги ползвам;
аз лично, нямах такива прибори и скоро, когато родителите ми ни дойдоха на гости, аз бях взела торта от 100гр. сладки, една бяла ...., ммм вкусна, но тежка - рафаело беше и .... рязах с нож за хляб, е нищо не стана, обърнах пърчетата и ....
за мен - ще си е от полза и всеки път ще си спомням този момент от сватбата
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #289 -:
юни 24, 2008, 22:12:23 »
Цитат на: skylife в юни 24, 2008, 10:25:03
200 мини панделки си е жив героизъм. За всички с морска тема:
Това са ми любимите прибори. Много ги харесвам, обаче не знам дали в Бг ще ги има
Още не съм търсила де
Ако някой види такива да свирка
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #290 -:
юни 24, 2008, 22:21:30 »
Днес поръчах в нета тази златна тел, с която ще украся салфетките точно както е на снимката. Споделям я с вас, защото я намирам за много красива
deco-mariage-dore.jpg
(12.84 KB, 270x257 - видяно 2810 пъти.)
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #291 -:
юни 25, 2008, 08:08:17 »
Inaxastra, това с телта страшно много ми хареса! Чакам с нетърпение да видя всичко...когато му дойде времето!
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #292 -:
юни 25, 2008, 08:52:20 »
Цитат на: misskapriss в юни 24, 2008, 22:12:23
Това са ми любимите прибори. Много ги харесвам, обаче не знам дали в Бг ще ги има
Още не съм търсила де
Ако някой види такива да свирка
Мила, аз също си мисля, че няма да е много трудно да се украсят, ако си купиш просто бели или каквито и да е прибори.
Поне така си мисля
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #293 -:
юни 25, 2008, 09:09:53 »
Ами не знам дали ще е трудно, но нещо изобщо не ми се занимава със сватбата на последък. Предпочитам готови да ги купя. Толкова много неща не са както аз си ги представям, че за приборите ми е все тая и без това на никой не му пука...Както и да е, това е друга тема.
inaxastra
идеята с тела е страхотна. Много ми харесва, както и всичко което си показала до сега
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #294 -:
юни 25, 2008, 09:24:37 »
Цитат на: misskapriss в юни 25, 2008, 09:09:53
Ами не знам дали ще е трудно, но нещо изобщо не ми се занимава със сватбата на последък. Предпочитам готови да ги купя. Толкова много неща не са както аз си ги представям, че за приборите ми е все тая и без това на никой не му пука...Както и да е, това е друга тема.
inaxastra
идеята с тела е страхотна. Много ми харесва, както и всичко което си показала до сега
Разбитам те напълно, но не се отказвай. И на мен малко почна да ми писва, но като взема нещичко да се занимавам - и пак ми идва музата. Хич не се отказвай. Те точно дребните нещица правят сватбата - иначе си е един голям банкет
Активен
smiling rain
Сватбар
Magic everywhere
«
Отговор #295 -:
юни 25, 2008, 21:38:46 »
Цитат на: misskapriss в юни 25, 2008, 09:09:53
inaxastra
Всеки се изкушава да се откаже накрая, съвсем накрая. Не забравяй само, че това е празник на вашата любов. Всичко може да се купи, само твоята радост, вдъхновяваща и искряща е огън, който само ти можеш да палиш и поддържаш, за да бъде ритуалът и празникът Истински. Преживявай приказката, не се огочавай, давай всичко от себе си и всичко ще се нареди. Успех!
Активен
smiling rain
Сватбар
Magic everywhere
«
Отговор #296 -:
юни 25, 2008, 21:44:31 »
Цитат на: d_petrovska в май 30, 2008, 11:02:49
Това е страхотно.. Има ли някой идея дали може да се поръча някъде в България и колко ще струва?
Печат може да се поръча и в БГ. Проверих, във Варна има едно студио "Драски", които правят печати в т.ч. и за червен восък. Проектът за печата се дава на *.cdr файл и срещу 10лв. за 24 часа, печатът е готов. Червен восък - естествено от "Слънчогледите".
На всички дами, в треската на организацията желая успех и вдъхновение, каквото вие ми давате!
Активен
suny_girl_bg
Ентусиаст
«
Отговор #297 -:
юни 26, 2008, 13:28:41 »
Момичета от къде в София мога да си купя оризова хартия с орнаменти и розови пликчета???
Може би съм
Съжалявам ако е така!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #298 -:
юни 26, 2008, 13:30:35 »
Пробвай първо Офис 1 и Офис Експрес. Те са най-големи и имат огромен асортимент. КОнсултантите на Офис 1 са много учтиви и внимателни, ще ти дадат нужната информация и ще те насочат
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #299 -:
юни 26, 2008, 13:36:42 »
Цитат на: suny_girl_bg в юни 26, 2008, 13:28:41
Момичета от къде в София мога да си купя оризова хартия с орнаменти и розови пликчета???
Може би съм
Съжалявам ако е така!
Щях да те насоча към Слънчоглед, ако не ми бяха негативните впечатления от там. Оризовата хартия с орнаменти ми звучи като митичния фигурален паус, който нямало вече и никога повече нямало да има там.
Розови пликове аз във Слънчоглед не видях, в Офис 1 и Офис експрес не съм ходила. Една от фирмите за покани май имаше всевъзможни цветове пликове. Не помня коя обаче. Такрида, Арт Карт, нещо такова...
Ако са жизнено важни розовите пликове - могат да се направят от розова хартия - имаше шаблони за пликове в темата за поканите. Но си е играчка. Аз сега лепя покани и се бия в главата защо изобщо се захванах сама да ги правя.
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...