Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:33:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част  (Прочетена 184062 пъти)

d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 04, 2008, 12:25:52 »

Момичета, в събота ходихме до Сватбения център и си купих почти всички дреболийки (чаши, украсено вино и шампанско, бутониери, украса за кола, свещи). Но нямаше възглавнички за халки..бяха свършили  sad и сините жартиери също.
Мислех да кача снимчици в галерията, но нещо няма галерия. Само при мен ли е проблема?  crazy
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юни 04, 2008, 15:28:53 »

здравейте па,аз преработих бутониерите,вижте как станаха
хубави са.като големина са идеални.Ще ти дам един съвет обаче.Тюла да не обгръща розите и отпред а само отзад като ветрило да е.Защото по начина по който са малко се скрива красотата на розата.Другото е много голям ми се вижда контраста на цветовете пробвай да ги снимаш без светкавица и на дневна светлина за да добием представа за цветовете.Ето че всеки път ставаш по добра.Давай смело и експериментирай.
Активен
silviq-tamara
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 04, 2008, 15:32:36 »

аз също исках да ги обвия така че отпред да е отворено,но не успях :bqsnasym:как ли не пробвах да отрежа тюла,но нещо не ми се получава.а цветовете от снимката нямат нищо общо с оригинала:)но на живо са ок.макар че ми се струва че розите се губят,понеже са същия цвят като тюла.
Активен
silviq-tamara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 04, 2008, 15:37:25 »

silviq-tamara и на мен тези ми харесват мнооооого. По-хубави са от предните  Bravo

Момичета, аз да питам нещо. Ще си правя сама сватбената книга и искам да "облека" кориците в сатен, но искам и да им пробия дупки, за да минава панделка през тях. Та въпроса ми е дали ще мога според вас да пробия сатена с перфоратор? И имате ли по-добра идея за пробиване на дупките. Голямо обяснение дадох, но вие сте ми умници, ще ме разберете  tease
мисля че някой обущар ще ти помогне,иначе с перфоратор ще се надъвче плата,освен ако не е много остър.аз също си направих моята сватбена книга сама,

* DSC00633.jpg (20.3 KB, 640x480 - видяно 392 пъти.)
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юни 04, 2008, 15:42:14 »

мила ето как става.взимаш тюл и го отрязваш на квадрат.Сгъваш го по диогонал но връхчетат да се разминава тоест да стане като на зиг заг горе.Долу ги събираш като поначупваш като на ветрило тюла така че долув основата да получих връхче и с конец връзваш долу.Незнам дали ме разбра.Най лесния начин да го прикрепиш към розите е да го лепнеш зад тях към зръжките с малко каноколит. Ако ти се струва много че се губят розите аз ще ти предложа съчетанието на два тюла червен и злате и стеблото да го обвиеш със златистана а не с червената панделка.Ако искаш довечера мога да ти направя нещо показно като модел.
Активен
silviq-tamara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юни 04, 2008, 18:54:26 »

горе долу разбрах идеята ше пробвам и по този начин,ако се получи ще ги снимам и ще ги покажа,благодаря ти за съветите:)
Активен
tiholina
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #156 -: юни 06, 2008, 13:08:58 »

Ето моите дреболийки купини от сватбен бутик ShuShi във Варна.Много си ги харесвам какво ще кажете.

* IMG_4113.jpg (67.53 KB, 1024x768 - видяно 378 пъти.)
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юни 06, 2008, 13:13:46 »

Стархотни са! Като гледам колко изискано и стилно изглеждат ми се жижда и цената да си е голиама:))Сподели какви са цените там??Мен ми е неудобно да влиаза в такъв магазин майче...
Бихте ли сподели ли с мен колко ботуниери взимате и дали само за най-близките хора или з авсички гости и какви са им цените, аз харесах едни но по 1,50 лв, ако взема за всички май ще ми излезе соленко.....
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юни 06, 2008, 14:06:32 »

Vanilly аз си мисля да взема ботуниери само за семействата,и лели баби, това е,за другите хора е излишно и неприятно за тях. То едно време и кърпички се давата smile като на младоженеца мисля да е друг, най-веротно от живо цвете като някое от букета ми, може и на кумовете живи цветя , но не съм сигурна, а пък може да изненадам кумата с цвете за ръката, или за косата smile
Активен
tiholina
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #159 -: юни 06, 2008, 14:12:15 »

Стархотни са! Като гледам колко изискано и стилно изглеждат ми се жижда и цената да си е голиама:))Сподели какви са цените там??Мен ми е неудобно да влиаза в такъв магазин майче...
Бихте ли сподели ли с мен колко ботуниери взимате и дали само за най-близките хора или з авсички гости и какви са им цените, аз харесах едни но по 1,50 лв, ако взема за всички май ще ми излезе соленко.....
Мисля, че на прекалено добра цена имайки в предвид че свещите са ароматни и некапещи-по 35лв. са свещите и чашите
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 07, 2008, 08:24:34 »

Здравейте момичета  smile Дреболийките ви са страхотни Bravo
Аз все още не мога да реша как да измайсторя първата страница на дватбената ми книга  crazy
мислех си с една наша снимка но искам и още нещо да напиша ...но някакси и идея нямам.
А и се чудя как по добре звучи-СВАТБЕНА КНИГА или КНИГА ЗА ПОЖЕЛАНИЯ  crazy
PLS памагайте
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: юни 07, 2008, 08:56:18 »

Нашата кумата я беше кръсила Дневник за сватбени спомени.
Активен
Gerka
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 07, 2008, 13:03:55 »

Вчера ходих пак до Джъмбо, за да си купя вазите за масите и имаше много сладки морски неща  Girl_hide

Misskapriss. а също и други, които имат морски теми, ето и няколко снимки за вас :

Съжалявам за качеството, но ги снимах с телефона  pardon ..... а и цените им са от 4 до 6 лв., само свещите са по 3 лв.  Wink
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 09, 2008, 05:43:05 »

Vanilly, аз ще имам бутониери само за най-близките, в никакъв случай за всички... Вижда ми се ненужно и на мен, дори за жените не мисля да им слагам, защото ако на мен искат да ми набучат нещо в роклята, аз няма да се съглася. Но аз съм си опърничава....
Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #164 -: юни 09, 2008, 06:55:01 »

Ели,
просто на дамите не слагаш бутониери, ами гривна - Това в момента се прави масово - гривна от цветя, която освен, че е мн красива е и мн удобна / е ако е добре направена де /.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: