Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:35:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част  (Прочетена 184064 пъти)

silviq-tamara
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 31, 2008, 19:42:10 »

аз ще ги преработя и ще видя ако не станат имам време да си поръчам:)аз приемам критика,ако не я бях търсила нямаше да ги кача:)аз имам и червен тюл със златисто, но с този май беше по добре.ще направя пак с другия цвят и ще ги снимам да кажете с кое е най добре.а ще погледна снимките за идейки.а иначе относно роклите-тези бутониери не се ли закачват с безопасна игличка(тя ме притеснява,да не остават дупки)днес гледах в магазина за опъковачни материали на борсата за цветя,там имаше специално-за закачане на бутониерки и то също беше с безопасна игла.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юни 02, 2008, 17:37:52 »

Не съм сигурна, че  тук е мястото на въпросът ми, затова, ако модераторите преценят, моля да го преместят give_rose

Тъй като ние сме с изнесен ритуал и ще подпишем денят преди тържеството, мислех на церемонията да пропуснем момента с подписване на бели листи. Напоследък ми се върти в главата идеята да отпечатам някакъв текст, който да залепя в сватбената книга, на първите страници и да се подпишем под него. Но се чудя какво да бъде? Някакви обещания... дали да е романтично или закачливо? Попадали ли сте на нещо подобно като текст? И какво мислите за идеята?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 02, 2008, 20:44:32 »

Като бяхме кумове подарихме на младоженците акт за предавяне на булката и младоженеца.Доста са забавни.Отпечатахме ги на красива хартия.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #138 -: юни 02, 2008, 21:07:35 »

Идеята е супер и ние нямаме "подписване за пред хората", но виж не се бях сетила да се подпишем в сватбената книга   Hmmm  Ние нямаме и сватбена книга, но идеята изключително ми допада, винаги ще си гледате подписите и ще се сещате за този тържествен момент  good
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юни 03, 2008, 11:19:18 »

Едно въпросче - ако сте ходили в Сватбен център София, може би сте забелязали едни хипер миниатюрни кошнички - от ракита са плетени - с бонбон вътре като подаръци за гостите. По 1.50 май бяха, нещо такова. Някой случайно да знае къде мога да си купя само малките кошнички, за да ги използвам за подаръци за гостите като си ги украся сама?
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юни 03, 2008, 11:50:38 »

Ами във Флора Комерс продават. Едни такива миниатюрни. На първия етаж.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юни 03, 2008, 21:58:14 »

Едно въпросче - ако сте ходили в Сватбен център София, може би сте забелязали едни хипер миниатюрни кошнички - от ракита са плетени - с бонбон вътре като подаръци за гостите. По 1.50 май бяха, нещо такова. Някой случайно да знае къде мога да си купя само малките кошнички, за да ги използвам за подаръци за гостите като си ги украся сама?

Аз съм ги виждала на Илиенци, но не в самия пазар, ами отпред. Не знам как да го обясня, но е на улицата и мисля че бяха доста по евтини...
Активен
silviq-tamara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юни 04, 2008, 05:42:33 »

здравейте па,аз преработих бутониерите,вижте как станаха

* DSC00636.jpg (38.91 KB, 1024x768 - видяно 375 пъти.)
Активен
silviq-tamara
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юни 04, 2008, 05:45:01 »

понеже цветовете се променят от снимката:този път това,с което са увтити е в бордо и златно, а панделката е със златисти нюанси,но тук е излязла бяла!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юни 04, 2008, 07:54:34 »

На мен тези много ми харесват good
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юни 04, 2008, 07:58:56 »

silviq-tamara, получаваш  judges от мен!
Този път си се справила невероятно!!!
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: юни 04, 2008, 10:56:27 »

silviq-tamara и на мен тези ми харесват мнооооого. По-хубави са от предните  Bravo

Момичета, аз да питам нещо. Ще си правя сама сватбената книга и искам да "облека" кориците в сатен, но искам и да им пробия дупки, за да минава панделка през тях. Та въпроса ми е дали ще мога според вас да пробия сатена с перфоратор? И имате ли по-добра идея за пробиване на дупките. Голямо обяснение дадох, но вие сте ми умници, ще ме разберете  tease
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #147 -: юни 04, 2008, 11:02:37 »

Според мен с пефоратор няма да стане  Hmmm Не виждам как ще пререже плата..
Защо не намериш една шевна машина и да му направиш илици ? Или има едни такива метални, дето са като капси, но с дупка, в магазините за шивашки материали ги слагат на място.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юни 04, 2008, 11:04:40 »

Според мен с пефоратор няма да стане  Hmmm Не виждам как ще пререже плата..
Защо не намериш една шевна машина и да му направиш илици ? Или има едни такива метални, дето са като капси, но с дупка, в магазините за шивашки материали ги слагат на място.

Благодаря give_rose, ще пробвам с тези металните, дано в нашия магазин за шивашки материали я предлагат тази услуга.
Активен
tsvetenden
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Най-истинските неща са невидими, те се чувстват

« Отговор #149 -: юни 04, 2008, 11:39:10 »

misskapriss, можеш да провериш и в ателиета за поправка или изработка на обувки по поръчка. Аз мисля, че там правят и допълнителни дупки на колани и им слагат от тези металните кръгчета. А и за обувките са нужни такива дупки за връзките,например. Там даже могат да ти пробият и корицата заедно с плата.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: