Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:44:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част  (Прочетена 184079 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: май 28, 2008, 18:56:58 »

И другия ми фаворит:

* gb460.jpg (10.05 KB, 285x285 - видяно 4164 пъти.)
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: май 28, 2008, 19:16:55 »

На ме нми харесва повече първата книга и си мисля че ще стана супер ако в сърцето е ваша снимчица която е украсена на фотошопа с някакви цветя.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: май 28, 2008, 20:28:10 »

На ме нми харесва повече първата книга и си мисля че ще стана супер ако в сърцето е ваша снимчица която е украсена на фотошопа с някакви цветя.

И на мен първата ми е любима girl_in_love И точно с наша снимка си го представям, просто още ми е трудно да си представя как да я направя тази книга  crazy
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 28, 2008, 21:00:01 »

ето ти идея как да я направиш
взиаш от тези тетрадкис много твърдите листа ако не можеш да намериш ще ти пратя от варна знам къде ги има.и взимаш един картон идрязваш сърцето по шаблон.този картон ги обличаш съ сатен който залепваш на картона.след което облечения лист залепваш снимката на корицата така че акто сложиш картона със сърцето снимката да се вижда както ти искаш.отгоре залепваш мидички рапанчета и разни морски звезди(ако нямаш ще ти пратя аз имам събрани от морето ако трябва ще ти събера и други те няма да ти трябват много.а самата тетрадка също я обличаш в сатен и го залепваш.и си готова.дано да си ме разбрала правилно.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: май 28, 2008, 21:08:04 »

ето ти идея как да я направиш
взиаш от тези тетрадкис много твърдите листа ако не можеш да намериш ще ти пратя от варна знам къде ги има.и взимаш един картон идрязваш сърцето по шаблон.този картон ги обличаш съ сатен който залепваш на картона.след което облечения лист залепваш снимката на корицата така че акто сложиш картона със сърцето снимката да се вижда както ти искаш.отгоре залепваш мидички рапанчета и разни морски звезди(ако нямаш ще ти пратя аз имам събрани от морето ако трябва ще ти събера и други те няма да ти трябват много.а самата тетрадка също я обличаш в сатен и го залепваш.и си готова.дано да си ме разбрала правилно.

Леле, иде ми да те разцелувам виртуално и реално  kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 Страхотна идея и много лесно ще стане. Имам и мидички и рапанчета и звездички, само идея ми липсваше. Идея си нямаш колко съм ти благодарна!!!!!!!!  give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #110 -: май 30, 2008, 10:26:12 »

Момичета бях поръчала и го получих днес, печат за червен восък с нашите инициали.

Много ми беше харесала идеята и реших, че все ще му намеря някакво приложение. Засега съм измислила, като ще подаряваме бутилки ракия, да са опаковани отвън с копринена хартия и да са запечатни с нашия печат и една червена лентичка.

Дайте ми и други идеи за приложение на печата, благодаря ви !
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: май 30, 2008, 10:29:09 »

Ами може на поканите на тейбълкартичките на кутийките за подаръчета.Навсякъде където се сетиш.Мила за колко пари го получи и восъка в комплекта ли е .
Активен
Kleo
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #112 -: май 30, 2008, 10:35:56 »

inaxastra, ако не си раздала поканите запечатай пликовете им с него.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: май 30, 2008, 11:02:49 »

Това е страхотно.. Има ли някой идея дали може да се поръча някъде в България и колко ще струва?  smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #114 -: май 30, 2008, 11:07:37 »

За поканите не ставаше-бяха по пощата, а печата не минав апрез машините  sad иначе тов ами беше основната идея. На тейбъл картичките и на куийките ще слагам едни малки панделчета, и ако има и печат ще стане претрупано, но пък се сетих като каза gucci "навсякъде" за таблото с разположението на масите.
Иначе восъка можеш да си купиш в комплект или отделно. Аз поръчах комплекта с пистолет, в който се слага восъка (по-лесно отколкото да го топиш в лъжичка, на огъня на свещ), две пакетчета с по 6 пръчки восък и самия печат.
Стойността на печата е 25е. Целият комплект ми излезе 58е плюс 6 доставка.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: май 30, 2008, 11:11:35 »

Inaxastra, ние ползвахме нашия печат за поканите, и за етикетите на бутилките
Имахме идея да го ползваме и за програмите и за благодарствените картички, но едните ги раздадохме мого набързо,а другите още не сме започнали smile

Ние по принцип можем лесно да му намерим предназначение - покани за рожден ден (рождените ни дни са с един ден разлика, така че пак ни е общо празненство), покани за Новогодишно парти и т.н.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #116 -: май 30, 2008, 11:15:50 »

Ааа това за благодарствените картички е идея  good

Благодарско ! Ще го лепна непременно  Wink

А за после не му се кося, затова и си го поръчах - става за навсякъде.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: май 30, 2008, 12:08:48 »

^А от къде го поръча blush
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #118 -: май 30, 2008, 12:27:03 »

Ей от този сайт :

http://www.gravure-marseille.com/sceau.html
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #119 -: май 30, 2008, 13:03:23 »

наденцето™ току що открих друг сайт, който ги продава и разбрах, че съм се излъгала двойно в цената (при Доминик Шен пистолетът е 11е, а тук - 6, но пък самият печат при Шен е 25, а тук-30). Доставят и за България (с доставката доста се оскъпява обаче) :

http://www.art-du-papier.fr/cachet-de-cire.html#

Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: