Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 22:41:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част  (Прочетена 184073 пъти)

Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: април 22, 2008, 09:20:20 »

Здравейте, момичета! Искам да ви попитам дали случайно знаете къде мога да намеря бели перца, като от птица, като тези, които се слагат във възглавниците? Но да са хубави и по-големи, защото поканите ни са такива, ще ги поръчам от Арт, но пък ми трябват подобни и за подаръците за гости. Е ако не мога да намеря ще мина и без тях, но понеже вие сте на ТИ с всичко се чудех дали не сте виждали някъде нещо такова. Предварително ви благодаря!
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 22, 2008, 10:17:23 »

Здравейте, момичета! Искам да ви попитам дали случайно знаете къде мога да намеря бели перца, като от птица, като тези, които се слагат във възглавниците? Но да са хубави и по-големи, защото поканите ни са такива, ще ги поръчам от Арт, но пък ми трябват подобни и за подаръците за гости. Е ако не мога да намеря ще мина и без тях, но понеже вие сте на ТИ с всичко се чудех дали не сте виждали някъде нещо такова. Предварително ви благодаря!

Доколкото си спомням по магазините за сувенири и декорации се продават едни шалове от пера - можеш да си вземеш един такъв и да го " оскубеш "  за да ползваш перата за подаръците .
Преди време търсех и аз пера и това се оказа най- изгодният вариант , а  иначе съм въждала и само пера но доколкото помня цената беше фрапираща.
Успех !
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 22, 2008, 10:20:50 »

за такива шалове от пера за които говори selvet съм виждала че има в магазин рая на ул.Симеон.........
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 22, 2008, 10:59:08 »

Много ви благодаря! Само не разбрах кояе улица симеон, но ще потърся от тези шалове! То не е фатално, но ще видя, ако пасват и ми харесат ще взема, другата ми идея е за панделка и пеперуда, но трябва да е всичко в бяло, екрю или златисто...
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #34 -: април 22, 2008, 11:14:45 »

В магазините за платове също ще намерищ от тези перати шалове. Има на ул. Алабин няколко, както и до Централна поща има едно ателие и магазин, там също съм виждала. Мисля че Кинкалерия се казва, но не съм сигурна  pleasantry
Активен
squirral
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #35 -: април 22, 2008, 14:13:01 »

Момичета може ли да ми кажете къде се намира магазин Джъмбо? Там явно има много неща за сватбата, а аз не разбрах къде да отида.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #36 -: април 22, 2008, 14:21:00 »

На бул. България преди BILLA в ляво се намира. Този ориентир е ако идваш от центъра по бул. България. Ако си виждала магазин Sprider, заедно с него са разположени. JUMBO е до Sprider-а.
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: април 22, 2008, 14:35:38 »

Момичета, аз в събота бях в Джъмбо..Накупих си един куп джунджурии, на първия етаж има страхотни плаващи свещи, разни камъчета и още хиляди неща, които могат да се използват за декорация, само въображение да имаш girl_wink
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 22, 2008, 20:06:48 »

за белите пера-в мол София в Пикадилито точно влизаш и от ляво има великденски неща и има пера-бели и жълти като венец направени,но може да се 'оскубят'
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: април 22, 2008, 22:07:30 »

http://forum.svatbata.bg/index.php/v/gucci/ukrasi/PIC_4136.JPG.html?action=gallery
ето тук е обещаната калия.има розови син и лилави.снимката не е много добро качество.

Gery79 магазина се намира до ЖП Гарата в уличката зад ОМВ накрая на улицата в дясно.Трудно ми е да ти го обясня къде се намира.Но мога да те заведа като решиш да идваш за това и да си ги видиш на място.Пиши ми на лични ако искаш за повече обяснения.
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 22, 2008, 22:15:59 »

give_rose много ти благодаря Гери! аз утре ще се видя с майка в Австрия и тя ще носи калия купена от Бургас, надявам се да е същата като твоята, защото от нейната снимка не можах да се ориентирам, но твоята е много хубава, мъничка и нежна  Bravo
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 23, 2008, 14:59:41 »

Slyn4o съвсем случайно попаднах на нещо по твоятя тема smile

* gdf.JPG (28.8 KB, 500x377 - видяно 432 пъти.)
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: април 24, 2008, 13:56:48 »

момичета ето едно много полезно сайтче    www.bridalpeople.com
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 24, 2008, 14:07:11 »

Момичета поръчах си камерите за еднократна употреба които сиакм да сложа на всяка маса за гостите и те да си снимат каквото мислят че им харесва а после ние ще си ги проявим.Мисля че така могат да се уловят много повече и весели моменти- такива които може би фотографа няма да улови защото просто не може да е навсякъде. Прилагам и снимчица.Аз тази опаковка ще я сменя с такава която сама си направих за да е в тон с цвета на сватбата.Ох ама много добре се чуствам като вече и това е отметнато.целувчици

* l090783.jpg (17.32 KB, 295x240 - видяно 4573 пъти.)
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 24, 2008, 14:30:47 »

Хей Gery, браво на теб  Bravo
и аз ще имам такива камери  good, намирам ги за много забавна идея и вече си ги получих, много съм доволна, аз ще им лепна само отзад един весел текст ( има си отделено място ) че може всеки да снима каквото иска и после да ни ги даде ние да се ги проявим... yahoo
ето как изглеждат мойте...пасват ни супер на розите навсякъде girl_wink

Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: