Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 22:37:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част (Прочетена 184065 пъти)
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Отг: ДРЕБОЛИЙКИ - 3 част
«
Отговор #390 -:
юли 13, 2008, 13:42:40 »
Точно така ще направим и ние - най-близките вкъщи, другите гости - в ресторанта ще бъдат закичени.
А за подаръчетата още се чудя - милото иска да ги оставяме по масите предварително, а аз искам да им ги подаряваме, като минаваме за наздравицата. Още се чудя кой вариант е по-удачен.
Активен
Patita
Ентусиаст
«
Отговор #391 -:
юли 13, 2008, 13:49:05 »
Според мен като минавате е по-добре-хем така като на вас ви дават, давате и вие, плюс това става по-специален подаръка, връчен на ръка.
На една сватба подаръчетата бяха по масите, половината гости там ги и забравиха и върха беше, че персонала като отсервира и почисти масите в края събра и подаръчетата, дори и на тези които не бяхме си тръгнали, трябваше да ги гоним и да искаме да ни изнамерят по едно
Добре, а закичването на останалите гости в ресторанта кога ще се прави? И от кого?
«
Последна редакция: юли 13, 2008, 13:51:03 от Patita
»
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #392 -:
юли 13, 2008, 13:53:53 »
Аз като на всяка манджа мерудията, ама да си кажа.
Скоро бяхме на една сватба и когато минаваха за наздравицата ни подаряваха техния малък подарък. Което за мен е важен жест, не че ще си помисля, че е част от украсата, ако беше предварително оставен на масата, но си е друго да ти го дадат лично младоженците. Усещаш, че са помислила за теб/вас в този момент. Ами това е, а вие си решавате как на вас ви е по-добре. Познавате си гостите все пак.
Активен
Kiksi
«
Отговор #393 -:
юли 13, 2008, 14:17:57 »
Patita
, закичването мисля да го правят шаферките още преди наздравицата с гостите. Едната е сестра ми, а другата е малка на 10 г., но поне ще носи кошничката с бутониерите.
Пламик, мерси за мнението, все повече ми помагаш да се ориентирам.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #394 -:
юли 13, 2008, 16:33:56 »
Винаги си е хубаво да ти го дадат лично подаръчето. Но за съжаление - моите са доста обемни и ще ми е трудно да се разхождам с 2 кашона мечки след мен
А за закичването - ние се спряхме само на най-близките. Защото като си говорихме с повечето - не им харесва като ритуал, а и да не дупчим роклите на дамите (за това се спряхме и на гривни за жените). И така...
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #395 -:
юли 13, 2008, 19:02:55 »
по принцип съм чувала че бутониерките може да минат и като подаръчета за гостите, аз направих бутониерки за всички, но си имаме и подаръчета.хората които ще идват вкъщи ще бъдат закичени от мен, а другите от майка ми и свекървата.който не иска да бъде"окичен"може да си вземе бутониерката за спомен.ние нашите подаръчета ще ги даваме на входа на ресторанта когато посрещаме гостите.и те там ще ни дават подаръците си.
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #396 -:
юли 13, 2008, 21:49:10 »
Цитат на: skylife в юли 13, 2008, 16:33:56
Винаги си е хубаво да ти го дадат лично подаръчето. Но за съжаление - моите са доста обемни и ще ми е трудно да се разхождам с 2 кашона мечки след мен
А за закичването - ние се спряхме само на най-близките. Защото като си говорихме с повечето - не им харесва като ритуал, а и да не дупчим роклите на дамите (за това се спряхме и на гривни за жените). И така...
Ние ще закичваме всички,но това за гривните много ми хареса като идея,защото точно на една такава сватба ми продупчиха роклята и сега вече не мога да я сложа!
Ти нали беше от Бургас от къде намери гривничките?
А пък за закичването най-близките ще ги закичваме вкъщи,а пък в ресторанта сестра ми преди наздравицата ще мине да закичи гостите!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #397 -:
юли 13, 2008, 22:05:35 »
Момичета, да ви питам нещо, че пак имам спор с майка ми. Къде се закичват кумувете и свекърите ми? Аз казвам че всички се закичва у нас, но според майка ми и баба ми, младоженеца и родителите му се закичват у тях, кумувете в тяхната си къща, а моите родители у нас. Аз мисля че всички се закичват у нас. Вие как го предвиждате този момент да се случи?
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #398 -:
юли 13, 2008, 22:08:00 »
Ами аз последно юли месец бях на сватба и съвсем ясно си спомням ,че младоженеца и кумувете ги закичиха в дома на булката!Виж сега за родителите му не видях,но за младоженеца си спомням съвсем ясно!
Аз смятам всички да ги закичваме вкъщи!
«
Последна редакция: юли 13, 2008, 22:10:19 от ameliaa
»
Активен
Patita
Ентусиаст
«
Отговор #399 -:
юли 13, 2008, 22:31:21 »
Аз на две сватби вече виждам, че закичването е само в къщата на булката
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #400 -:
юли 13, 2008, 23:14:15 »
Ами и аз знам, че се закичват всички в дома на булката.
ameliaa
- от Бургас съм, но живея в София и гривните ми ги правиха тук. Иначе - може да ти ги направи флористката, която евентуално ще ти прави букета и украсата за кола (ако имаш), та тя може да ти ги направи от естествени цветя
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #401 -:
юли 14, 2008, 00:28:44 »
моми4етаааааа днес наи накрая си ка4их снимките от фотоапарата и мога да ви покажа приборите ми за тортата
..много си ги харесвам..(прилагам снимка по долу)
ееееее то хубаво ама нещо не ми позволява да я прика4а..ем сорка
«
Последна редакция: юли 14, 2008, 07:12:58 от maria_lakova
»
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #402 -:
юли 14, 2008, 06:34:10 »
може да ти е много голяма снимката затова да не ти дава има програма за "смаляване".аз също бях започнала да си търся прибори, но от ресторанта казаха че имали ...били сребърни и мноого хубави:)
Активен
maria_lakova
«
Отговор #403 -:
юли 14, 2008, 07:17:39 »
Да се включа и аз относно закичването!
В нашия край (аз съм от Хасково) младоженеца и родителите му се закичват преди да тръгнат от тях от свекървата, после пак тя закичва кумовете като отидат да ги вземат и после булката и нейните родители и роднини!
Т.е. булката въобще не се занимава с това и на нашата сватба беше така - казах на майката на милото, че нито ще имам време, нито мисля, че е редно да идват незнакичени при мен и макар че при тях май да не е такава традицията, стана по-добре, защото щяхме много да се забавим вкъщи ако трябваше да закичвам тепърва всички!
Така че всичко зависи и от кой край на България сте и как ще прецените, че е по-добре да се направи!
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #404 -:
юли 14, 2008, 07:40:39 »
при нас ще ги закичвам аз като дойдат вкъщи защото аз съм от варна мъжът ми от стара загора живеем заедно и той ще ме взема от общото ни жилище в софия и няма как да го измислим по друг начин:)
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...