Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 05:03:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 2 част
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част (Прочетена 151944 пъти)
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 2 част
«
Отговор #405 -:
юли 04, 2008, 15:01:02 »
Момичета кажете къде в Пловдив има свястна педикюристка, моята , от която бях супер доволна-2-3 часа ти отделя и ти прави краката съвършени, вече не работи в салона, а нямам и координати
вчера обиколих 10 места и никъде няма педикюр. най накрая намерих един салон и днес бях. Взеха ми 20 лева и резултата е нулев, краката ми изглеждат зле, все едно аз съм си правила педикюр сама, а и 20 лева малко множко ми се вижда.
така че споделете моля ви, става дума за центъра на Пловдив
Активен
didipidi
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #406 -:
юли 04, 2008, 20:09:18 »
roumyana не мога да ти помогна за педикюра.Някой може ли да каже нещо за ресторант Глобус на 6ти септември.Мерси
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #407 -:
юли 04, 2008, 20:27:53 »
За р-т Глобус мога да кажа че е хубав ресторант, но мисля че зависи от броя на гостите които предвиждате, ако са по малко ресторанат е подходящ. Приятелка скоро ходи там на сватба, каза че е хубаво но са били много нагъчкани, но те са били до колкото разбрах над 100 човека.
Активен
didipidi
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #408 -:
юли 04, 2008, 20:54:53 »
имам още малко време до август но до края на месеца ще трябва да реша.Ще сме 20-тина човека,но явно ще чакам още отзиви и да отида да видя как е.Мерси за отговора ani4ka1710
Активен
Bisunka
Любопитен
ЧОВЕК НЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ, АКО НЕ ОБИЧА ВЕчНО!
«
Отговор #409 -:
юли 05, 2008, 11:55:40 »
За педикюр си спомням, че съм ходила някъде зад Централни хали, но като име на салона не си спомням точно. Останах доволна тогава, но аз по принцип вече съм против педикюра, защото се стимулира образуването на мазоли и избщо втвърдяването по ходилата.Поне майка ми така ме посъветва, а тя е лекар и повече знае при всияки случаи.
тези дни проверявах салоните, които предлагат грим и прическа комплексно и да ви кажа, май ще си отида до нас- салонът се казва Стлиссимо и много хора са доволни от него.По принцип като оферти най-изгодно е в Рилон Центъра- там работя и "Вайълет Перфекшън", и "Фабио салса", като във вторият дори ми казаха, че не взимат пари за пробен грим.....но са ми малко далечко.Иначе в "Принцеса" и "Харем" цените са двойни, но пък може би качеството си струва.
дано съм била на някой полезна, аз продължавам да се оглеждам
.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #410 -:
юли 07, 2008, 22:50:37 »
Момичета, моля ви, кажете дали някоя е ходила или има отзиви за салон Харем (мисля, че така ми каза майка) - бившия Дом за красота до пешеходния мост. По-специално се интересувам за фризьор на име Петко.
Активен
23
Професор
«
Отговор #411 -:
юли 08, 2008, 08:48:43 »
:new-user:Привет на всички пловдивски булки!
Аз съм бъдеща булка.
Сватбата ни е далече още, мислим за другата година, но това не пречи да разузнавам рани нещица, че то далече, далече, ама ще си дойде като утре! ..и като гледам колко старници са се изписали...
започвам да чета, та да влезна в ритъм и да не питам за неща, за които е писано.
Това е засега от мен и до скоро!
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #412 -:
юли 08, 2008, 09:00:15 »
paralax
момичета, а на мен ми трябва маникюристка и фризьор в Тракия, защото вечерта преди сдватбата ще съм там, а изобщо нямам представа къде мога да отида
Активен
Галюша
Ентусиаст
в живота няма щастие само щастливи мигове
«
Отговор #413 -:
юли 08, 2008, 09:54:15 »
моята фризьорка е в тракия и е много добра ако искаш мога да ти дам координати на лични но по принцип те си ходят и по домовете така че даже и да не е от тракия може да дойде да те направи където и кажеш
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #414 -:
юли 08, 2008, 13:13:57 »
Ехооо, здравейте мацки. Как сте?
на
paralax
Аз отдавна не съм се отчитала в темата, но то все не остава време. А и сега нали си имам моя тема, пиша повече там. Ако може изобщо да се нарече повече
В галерията съм качила снимки на костюма на младоженеца, на дантелата на роклята, на късметите, халките и не знам още на какво. Можете да видите, ако искате. Аз много си се радвам на нещата
За педикюр нищо не мога да препоръчам за съжаление, както и за фризьор в Тракия. Това е за сега от мен. Целувчици
Активен
23
Професор
«
Отговор #415 -:
юли 08, 2008, 13:36:32 »
Millenium
, видях, че сватбата ви е била в руския клуб! Ако е възможно би ли ми казала колко беше куверта и дали в искаха допълнително пари за часовте след 12 или всичко приключва в 12 - искаш не искаш!
Благодаря ти преварително!
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #416 -:
юли 08, 2008, 13:57:05 »
Цитат на: paralax в юли 08, 2008, 13:36:32
Millenium
, видях, че сватбата ви е била в руския клуб! Ако е възможно би ли ми казала колко беше куверта и дали в искаха допълнително пари за часовте след 12 или всичко приключва в 12 - искаш не искаш!
Благодаря ти преварително!
paralax
добре дошла при нас
Куверта в Руски клуб ни излезе 26 лв., като ние го направихме изцяло храна. договорихме се алкохола и безалкохолното да си ги вкараме само ние, нямаше никакви проблеми с това. горещо ти го препоръчвам ресторанта, справиха се страхотно, всички гости бяха очаровани от храната а за обслужването, нямам думи, ненатрапчиво си вършеха работата сервитьорите, като ги гледам на снимките и те доста са се повеселили с нас
по принцип до 12.30 е ресторанта, а за всеки час плащаш по 60лв, ние останахме час отгоре, но можеш да останеш колкото си искаш, щом си плащаш, няма да те изгонят тактично/защото го има в някои ресторанти това нещо/. Ако имаш други въпроси питай, успех с подготовката
Активен
23
Професор
«
Отговор #417 -:
юли 08, 2008, 14:18:13 »
Millenium, много ти благодаря за информацията!
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #418 -:
юли 08, 2008, 18:59:51 »
Цитат на: ellie_bellie в юли 07, 2008, 22:50:37
Момичета, моля ви, кажете дали някоя е ходила или има отзиви за салон Харем (мисля, че така ми каза майка) - бившия Дом за красота до пешеходния мост. По-специално се интересувам за фризьор на име Петко.
Ели миличка какво да ти кажа, Петко е най-спряганото име в Пловдив последните 2-3 години и всички "гъзари" ходят при него, взима много скъпо и според мен безпри4инно, познавам поне 5 човека дето ходят при него и съм ги виждала като излязат от салона и не им личи, просто досега не съм видяла резултат, а и има един друг момент, знам че много пъти лъже, смисъл записваш си час при него, не си редовен клиент, и после някой друг от неговите фризьори ти прави прическата и се предсатвя за него. но ти си преценяваш
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #419 -:
юли 08, 2008, 20:03:45 »
roumyana,
точно този Петко ми направи пробната прическа, макар да не съм му редовна клиентка,
казват, че бил много добър, бяха много любезни в салона, но няма как да го сбъркаш, той е единственият мъж, поне в тази смяна;
направи ми впечатление, обаче, че подсригването е 10 лв., даже в София не е толкова;
е, чаках 1 час, заради клиентката преди мен, но за сватбата мисля да съм първа, рано- рано, още към 9-10, като ще предвидя 1 час отгоре, за всеки случай;
моята коса е доста опърничава, трудна за изправяне, подреждане и т.н., но той се справи много добре, виж в галерията ми, ако не си гледала;
ще мога да кажа с точност впечатленията си след датата;
не отричам, че може да си предпочита редовните клиенти, но не мога да кажа, че не работи добре, наистина.
мисля, че салонът се казваше ню вижън, дали е същият Петко??????
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
31