Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:14:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част  (Прочетена 151956 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« -: април 16, 2008, 10:41:09 »

СТАРА ТЕМА
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: април 16, 2008, 12:25:53 »

Здравейте пловдивски булки  give_rose give_rose може ли да се присъединя към вашата темичка blush blush аз не съм от Пловдив/от Пещера съм и сватбата ще там/ но повечето неща ще се взимат от Пловдив и ще ми е приятно да обменяме информация за нещицата и организацията за сватбите ни.Мисля че вие които сте от Пловдив може да  ми помогнете с инфо кое къде че аз като незнам blush blush
Благодаря предварително give_rose give_rose
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #2 -: април 16, 2008, 13:47:46 »

dafni85 само питай и ние ще те залеем с информация Wink
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: април 16, 2008, 14:20:45 »

Благодаря ти give_rose ами да питам тогава blush blush В събота ще ходя в Пловдив имам среща с агентката,видеото и фотото та ми се ще след това да пообиколя да видя за покани бихте ли ми казали къде мога да проверя girl_wink  give_rose
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #4 -: април 16, 2008, 15:43:25 »

В Централния дом на младоженците има покани, срущу него има няколко магазина за булчински рокли-там също предлагат покани. Наблизо е и "Меджик парти", има много голям избор на покани. Срещу църквата Св. Марина има малко магазинче за покани, нашите са оттам. Успех good
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: април 18, 2008, 10:13:33 »

Къде е това Меджик парти?
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: април 19, 2008, 19:49:47 »

В меджик парти са просто ужасно нахални, научили са си едни реплики наизуст и ги повтарят.
аз просто влязах да видя роклите и попитах за фотограф какви са условията, почнах да водя разговор с мениджърката,която кактоказах си говорише по сценарий, аз и обясявам каква е визията ми а тя, каквото си знае, което очевидно беше в противоречие с това което аз исках.
казах и към кой Ди джей сме се насочили и че ще му се обадя в близките дни. Тя ми казва ама дайте да му сео обадя аз, аз и казах не , не искам, след малко пак : ама нека да му се обадя, аз категорично и отказах. и в следващия момент както си говорихме тя без да ми каже му се обади на Ди джея от мое име, бях втрештена просто.
разглейдайки албума със сватбени снимки питах кой ги е правил тя каза фотографа, а после ми каза не снимките съм ги правила аз, аз съвместявам 2 длъжности, имаше и разни други неща,които ми направиха лошо впечатление, но както и да е.
никой не искам да ангажирам с моето мнение, просто мразя нахлни хора, аз и затова мисля да не ангажиртам агенция, а всичко да си права сама. а и ми доставя огромно удоволствие.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: април 19, 2008, 20:21:04 »

Руми, това е просто ужасно! Аз съм възмутена!  beating
И аз съм на твоето мнение и също няма да наемам агенция. Цветарката и ние ще си свършим работата. Ще имам доста хора около себе си, които да помогнат и така ще съм най-спокойна и няма да трябва да си играем на полиция.
Активен
sposabella
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #8 -: април 20, 2008, 12:39:01 »

Срещу църквата Св. Марина има магазин за покани. Разгледах навсякаде , там има най -много избор. girl_wink
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #9 -: април 20, 2008, 13:30:04 »

roumyana и аз съм на същото мнение за Меджик парти. Когато влязохме да разгледаме за покани те ме съсипаха просто. То не беше за Ди Джей, за оркестър, за какво ли не. Аз им обеснявам че вече всичко сме си намерили, но те продължават. Разглеждаме поканите и те ни обесняват тази колко била хубава, онази също, не тази третата си вземете,...накрая побеснях и просто си тръгнахме, въпреки че имаше голям избор на покани, реших че няма оттам да ги вземем, защото мразя такива досадни хора! beating
Активен
kremena91
Регистриран

Публикации: 2

Усмихни се на света, за да ти се усмихне и той!

« Отговор #10 -: април 20, 2008, 14:00:05 »

здравейте аз съм кремена от пловдив. Ще можете ли да ми дадете идеи за ресторанти за сватба и да не е много скъпо? smile Wink
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #11 -: април 20, 2008, 14:58:19 »

kremena91 добре дошла при нас smile За ресторанти,ако прочетеш назад в темичката доста идеи можеш да намериш. За тези ресторанти, за които аз се сещам са: Копчето, Джия Бийч, Интелкооп, Руски клуб, Лайпциг-за тези знам че куверта е в диапазона 25-30лв.Резиденцията също е много хубав ресторант на много прилични цени, но е за по-малко хора.Успех good
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: април 20, 2008, 19:28:32 »

Момичета,

кажете мненеие за сватба в новотела????

Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: април 20, 2008, 22:27:40 »

kremena91 здравей при пловдивските булки!!!
има много ресторанти, от които да избираш и между тях има такива с по-евтини куверти, но първо е важно да знаеш колко човека ще е сватбата ви, така ще стесниш кръга на ресторантите.
после в какъв стил искаш да е сватбата-има по изискани, има в битов стил, на мен в дома ми дадаха спидък на 25 ресторанта , в които се прави инесена церемония-по него можеш да се ориентираш, но ако нямаш много претенции има толкова много хубави заведение в Пловдив.
а ние с каквото можем ще помагаме.
gostenka_82 аз съм за сватба в новотела, -всико е много хубаво, обслужването е на ниво, кувертът е 35 минимум, но няма такси за алкохол, а в тази цена се включва и торта.
единствено залите са малко обикновени и са просто като зали, но това е мое мнение,
ина4е всичко друго е на ниво в новотела
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: април 21, 2008, 09:41:37 »

Момичета благодаря Ви много сте експедитивни  give_rose @}->--аз си харесах покани  yahoo
В събота бях в Пловдив уговрих си видеото и фотото yahoo yahoo с агентката ходихме до фризиора и ще може да ми направи мечтаната прическа danceg danceg незнам но тази жена е съкровище за което много и благодаря че незнам ак щях да се оправя сам сама give_rose give_rose
Вие как я карате с организацията момичета  give_rose
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: