Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:27:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част  (Прочетена 151959 пъти)

soksi77
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #60 -: май 07, 2008, 18:07:58 »

благодаря ти за информацията Bisunka ще се възползвам от нея
Активен
Katy
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #61 -: май 07, 2008, 20:17:47 »

Здравей,
има едно студио за красота, което се намира на кръстовището на Източен с Мария Луиза ( от страната на Каменица, до Еврофутбол) дано добре да съм го обяснила   huhhuh.gif   та там имат вертикални солариуми(няколко са), днес ходих и съм много доволна. Работят до 21.00 през делничните дни и до 19.00 събота и неделя.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 08, 2008, 10:17:15 »

Момичета, някой от вас знае ли къде в Пловдив има готови табелки за маса, на които да пишем имената на гостите. Едно момиче от София си е купило по 5 стотинки едната от книжарница, но тази книжарница няма сайт, а  и тя не можа да ми обясни къде се намира.
Аз първо мислих да си правя сама, ама при положение че се продават и имало всякакви теми и цветове.
Сигурно и в Пловдив трябва да има готови. Ако някой от вас знае или пък си е поръчвал някъде мола да сподели.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 08, 2008, 10:22:21 »

мисля че там където продават покани има такива и тейбълки ама тези които аз съмгледала определено не са по 5ст, а над 0,30 така че едва ли мога да помогна много.
Активен
bobby
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: май 08, 2008, 13:44:30 »

Здравейте.От два дни чета форума/много е интересен и полезен/и реших и аз да се впиша.Моята сватба ще е на 08.08.2008г в Санкт Петербург. girl_wink Girl_hide
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: май 08, 2008, 13:53:17 »

Ее супер Боби добре дошла при нас, колкото повече булки, толкова по-добре, кажи ти докъде си с подготовката?
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 08, 2008, 13:58:08 »

Добре дошла bobby! Bravo Пожелавам ти много приятни емоции около подготовката на сватбата ти, а ние ще помагаме с каквото можем! good
Активен
bobby
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 08, 2008, 14:28:42 »

до къде съм с подготовката ли? горе долу съм добре-ресторант,час в дома,фото и видео,диджей са вече запазени.Само имам проблем с поканите-нищо не мога да харесам.И още не сме решили да каним ли някой певец и ако да кой да е.
Активен
miminka
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 08, 2008, 21:17:11 »

здравейте дами,аз също скоро се омъжвам,на 17.05,почти съм готова,остават някои неща,можете ли да ми кажете някой правил ли е сватба или да е бил на сватба в малкия бунарджик,как протичат там сватбите?някой поръчвал ли е торта с крем брюле?сега това ме терзае,от два дни обикалям сладкарници,но повечето не правят и не искат?вашите торти с какъв пълнеж са?не искам сметана:)
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 08, 2008, 23:51:12 »

miminka не съм сигурна че съм яла торта с крем брюле, но съм проучила въпроса с тортите.Ето Моите наблюдения:
Неделя: ако поръчаш пететажна излиза 400 лева за 100 4овека, обаче може триетажна за 55 + квадратна за 36 човека за 70 лева.
Там можеш да си избираш точно каква да е тортата от всички налични, иначе стандартно предлагат млечен крем,което май се доближава до твоята идея. Ако искаш друга торта -бяла неделя например се доплаща 6 лева на торта.
Скалата-обясниха ми че има 2 вида торти-сметанова и с мле4ен крем ,цените са 1,50 1,70 на пар4е, питах за торта по избор, да кажем любимата ми Контеса, но не можело, била мн тежка и на повече от два етажа не ставало.
Бътерфлай-казаха ми че може да си занесеш картинка и ти праваят тортата същата, избираш какват о искаш. може тирамису, била най лека, защото там се плаща ан килограм, не можаха да ми кажат колко излиза едно пар4е, но 5-етажна торта излизала между 100 и 200 лева.
проверих и две други  сладкарници Амели (до дома на младоженците) и Светлана(иам 2-3 сладкарници), но и там пар4ето е 1,80, просто не си струва и ако се колебаеш просто Неделя или Скалата.
Бях ходила на сватба, където тортата била от някакъв цех в Тракия до гарата, не се ориентирам добре в този комплекс, но беше мн хубава тортата, не беше сметанова.
Едни познати ми хвалеха Попи мони на шосето за  Коматево май е цеха, били като каталога на скалата и можело пълнеж по избор-не съм, ги опитвала.
Май аз ще се спра на варианта неделя 55-триетажна + 36 квадратна ,еднакви са на външе вид и пар4ето идва 3 лева, ина4е ако е пететажна е 4 лева, което си е малко множко, ако трябва и да доплащаш за специална торта.
Еми дано съм била полезна:)
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: май 09, 2008, 04:01:05 »

здравейте дами,аз също скоро се омъжвам,на 17.05,почти съм готова,остават някои неща,можете ли да ми кажете някой правил ли е сватба или да е бил на сватба в малкия бунарджик,как протичат там сватбите?някой поръчвал ли е торта с крем брюле?сега това ме терзае,от два дни обикалям сладкарници,но повечето не правят и не искат?вашите торти с какъв пълнеж са?не искам сметана:)
Зная една сладкарница, където може би ще ти направят тортата с крем брюле, понеже там са съгласни да правят каквито поискаме торти,дори по снимка, но не съм 100 % сигурна дали ще се съгласят. Не съм поръчвала торти от там, но една приятелка ми я препоръча, каза че са много вкусни. Ако те интересува мога да ти изпратя телефона на лични.
Активен
Katy
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #71 -: май 09, 2008, 11:05:25 »

Здравейте,

сватбата ни е на 07.06.2008 и единственото, което остана е сватбената торта. Из Интернет намерих много оригинални идеи и тази с малките тортички много ми допадна. Как ви се струва идеята сватбената торта да е от малки тортички за гостите( нашите ще са около 120, т.е.120 парчета) и най-отгоре да е една цяла по малка торта за разрязване.

Били ли сте на сватба с подобна торта и знаете ли дали в Неделя или Скалата предлагат? smile
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: май 09, 2008, 11:10:52 »

Katyне съм проверявала за такива тортички , но идеята е супер, поне си сигурна,колко ще получи всеки гост. В бътрефай правят много хубави тортички, а и ми казаха че можеш да си занесеш модел и ти правят на външен вид каквото искаш.
Един единствен път съм яла на коктейл такива тортички и въобще ни еми харесаха, не знам обаче кой е производителят, но по принцип кетъринг фирмата беше перфектна във всички други отношения.
Забелязах наскоро една малка бутикова сладкарница, в която има уникални петифурки, тортичкии, бонбони, не съм опитвала само на външен вид говоря. Намира се срещу бившото кино Космос, то е магазин за сладолед, обаче има една витрина с уникални на външен вид неща, но са и скъпички май.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 09, 2008, 13:25:20 »

Момичета много полезно инфо сте събрали за тортите  Bravo Аз мога да кажа, че баща ми случайно разбрал, че в магазин Лекси предлагат такива торти и ние ходихме с Даниел да видим какво предлагат. Имаха симпатични модели и върхове за торти. Сладкарите ги нямаше точно тогава и не можах да говоря с тях за повече подробности, но на баща ми се казали че торта за 120 души излиза около 180лв.

Да ви питам и аз нещо: от къде ще купувате бутилки за допълнителния алкохол? В нашия ресторант имало, но не знам дали са еднакви, а ми се иска да са еднакви бутилките на всички маси.
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 09, 2008, 13:48:21 »

Здравей miminka! Какво по-точно те интересува за сватбите в Малкия Бунарджик? Била съм на две сватби там: като гост и като кума, така че ако мога с нещо да ти помогна ще се радвам.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: