Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:47:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част  (Прочетена 151967 пъти)

ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: май 04, 2008, 19:51:46 »

Веси, мога ли да те помоля като ходиш пак, ако не забравиш, да питаш за цветовете, които имат. Много ще съм ти благодарна. Прикачвам снимка с косата ми, като може би ще имам малко повече тъмно в нея, отколкото е сега.
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: май 05, 2008, 11:52:45 »

ellie_bellie няма проблем да попитам, но ако нямат, мога да ти кажа, за един салон в Тракия в който могат да ти осигурят всякакви коси и може да не ти ги слагат при тях и да ти правят прическата там, но е по-скъпо-капарото за косата е 350, а наема 30 на ден.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 05, 2008, 23:11:53 »

ellie_bellie малко извън темата, но страхотна снимка  Bravo good
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 05, 2008, 23:14:34 »

даааа ellie_bellie много си хубава ! give_rose
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: май 06, 2008, 02:50:58 »

момичета, засрамихте ме...  Ashamed
Благодаря ви!
Веси, мерси много за инфото. Като доиде време, ще говорим пак.
И аз малко  Offtopic, но сега се връщам от много тежък изпит и да се похваля, че съм доволна. Нямам резултат веднага, но се справих  yahoo
Между другото, майка е ходила в Меджик Парти да гледа покани и те естествено, са я питали и за всичко друго, но не са били много нахални, може би защото жената се познавала с леля ми...  crazy. Аз гледах уеб сайта им, но няма почти никаква съществена информация. Аз тотално съм се отказала да ползвам услугите на агенции, има само 2 неща, които бих искала - много ми се ще да имаме някакво изпълнение с гайда в ресторанта.... на мен ми се пълни душата от такова нещо, пък и на няколкото чужденци, които присъстват, ще им е интересно. И сега проувам откаде може да се наеме гайдар. И другото е - за масите в ресторанта - искам да разбера дали някой не дава под наем вази (може да са най-обикновени).... Ако имате идеи, споделяйте.  biggrin
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 06, 2008, 10:33:17 »

ели, има много магазини за 1 лев, и в тях се предлагат хубави изчистени стъклени вази в различни форми -топки, цилидри и др. и са евтини по 2-3 лева и можеш сама да си направиш украса, иначе жарданиерите за маси са 10 лева поне, а ако наемеш вази с изкуствени цветя пак няма да е евтино. едно момиче от форума ми беше пратило сайта на една борса за цветя и бяха мн евтини цветятат там, така че можеш да поръчаш по интернет цветя, тази фирма даже предлага и големи вази с цветя направо, и мисля че можеш да се договориш, какво точно искаш.
ето го сайта: http://www.fedraaura.com
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #51 -: май 06, 2008, 11:20:36 »

ellie_bellie наистина си прекрасна! Аз също клоня към вариант без агенции, защото украсата на която съм се спряла е доста семпла и по мое мнение ще се справя и без тях. На мен също ми трябват вази каквито и да са, защото по масите смятам да сложа букети с цветя, може и да са различни. Знам че в цветарските магазини имат цветя брак и ги продават доста евтино, но и сайта който  е пратила е доста полезен, благодаря give_rose само не съм измислила кой ще поставя вазите в деня на сватбата sad
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #52 -: май 06, 2008, 11:23:05 »

И едно допълнение, утре или другиден ще се срещаме с ркестъра за извеждане на булка, ние също много идкахме да има гайда, така че ellie_bellie ако искаш ще ги попитам за гайдар за ресторанта Wink
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: май 06, 2008, 12:25:44 »

И едно допълнение, утре или другиден ще се срещаме с ркестъра за извеждане на булка, ние също много идкахме да има гайда, така че ellie_bellie ако искаш ще ги попитам за гайдар за ресторанта Wink

Можеш ли да дадеш някакви координати на този оркестър и като се видите да дадеш повече инфо за тях. И да ви питам нещо, обаче да не ми се смеете  blush Оркестъра обикновено цигански ли е и ако да не ви ли е страх че няма да откраднат нещо? Сигурно ми е тъп въпроса  crazy , но просто много се притеснявам да не изчезне нещо от нас. Нали знаете поговорката: За един сватба, за друг брадва. Да не отнесем и сватбата и брадвата  angry

ellie_bellie  Bravo за изпита. После да се похвалиш с резултата.

А за косите, аз мисля да си купя треса(ако така се казваше де). MMariana ми каза за един магазин където струва 250лв и още един за около 200лв до колкото си спомням. За съжаление тъй като бях болна с нея не можахме да се видим сега докато бях в Пловдив и да ми каже повече, но другия път със сигурност  Wink
« Последна редакция: май 06, 2008, 12:29:01 от misskapriss » Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #54 -: май 06, 2008, 14:37:54 »

misskapriss оркестъра го наехме чрез дома на младоженците-платихме 20лв. капаро, остатъка в деня на сватбата. Трима музиканти са, инструментите са гайда, тъпан и акордеон. по принцип от дома предлагат флейта, тъпан и акордеон, но ние държахме на гайдата и затова те ни свързаха с тези музиканти, но доколкото разбрах отдавна не работели вече с тях. довечера като се прибере милото от работа ще ти пратя на лични телефона им, защото той им звъня и го нямам записан. А като се срещнем с тях ще дам повече инфо, обещавам Wink незнам дали е цигански оркестъра, но доколкото си спомням по сватбите на които съм ходила, все е имало по някой от тях. Ако се страхуваш, помоли някой от гостите ти да ги наблюдава, все пак те не си обикалят свободно из къщите на хората, мисля че няма да има проблем.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: май 06, 2008, 15:04:21 »

Момичета, вече на много места слагат коса, но скоро гледах сайта на Дима стил и там е обяснено много хубаво, какви са видовете коси, типове на слагане, колко издържат , има и цени, което си е добре , за да може да се ориентира човек и да знае. Аз си мисля да съм на кок, че тая жега с , пусната коса не ми се иска, така че изкусвената коса е  излишна за мен, но пък и по принцип обмислям варианта да си сложа, че не ми е много гъста косата.. Имам няколко приятелки с пришити коси, маи е най добрия вариант, обаче на едната се оказа че е къдрава косата, макар че я купи за права и сега е ужас, трябва постоянноп да изправя.
Относно оркестъра, вече има много добре изглеждащи музиканти, с носии и нецигани.
ellie_bellie на теб ти беше Венци Воща той предлагаше оркестър с българи и носии, сигурна съм че ще ти намери гайдар, той работи и като агенция.
misskapriss не мисля че ще ти откраднат нещо, но чесно казано съм била на 3 сватби с оркестър и колкото да бяха се облекли хората на мен ми стояха потни и гнусни , стоят там в дома ми някакви хора,които не познавам и са неприятни и някак си не си представям сватбата си с присъствието на такива хора, затова и няма да имаме оркестър. Но разбиора се това е само мое мнение и моля другите да не се обиждат. А misskapriss аз мисля че жечка подсигурява хора за всичко , така че ако я питаш съм сигурна че ще помогне.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 06, 2008, 15:29:38 »

Сладурани, вие сте направо убийствени! Колко много информация сте ми дали!  Oh my ... Благодаря ви за всички идеи. Аз трябва да също да се интересувам от тресите, защото тук са много скъпи, 200 лв е поносимо (моя мъж и за толкова ще ми каже, че съм луда, де), за пришиването наистина изглеждало много по-естествено, но поддръжката е много по-скъпа и това трябва да го правя тук.
Руми, и аз си мислех, че не може да няма такива евтини вази. Това ще направя сигурно. Само този уеб сайт, който даваш ме притеснява, че за почти всичко дава "изчерпана наличност". Ще го проверявам.
А за Венци съм малко ядосана, защото майка ми го търсила и той никакъв не се обажда обратно, как може такова нещо!!!!   beating ... Аз имам доста неща да уточнявам с него, но май няма да е преди да се прибера в Б-я, защото той е под дърво и камък.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: май 06, 2008, 15:41:06 »

Ами Ели Бели съжалявам наистина, аз имам един домашен телефон на Воща, ако искаш ще ти го дам, тя и жена му и сина му се занимават с това, така че те ще те насочат сигурно. аз лично не останах очарована от срещата си с него,  не е това , което търся, малко нахален ми се стори и е от хората,които се опитват да те убедят в тяхното мнение, но пък е професионалист, така че няма защо да се притесняваш.
За цветя си мисля, че около Пловдив има няколко борси и ще намериш нещо по-евтино, а в този сайт, мисля че се актуализира информацията, аз не съм ползвала услугите им, но момичето ,което е ходило е останало с добри впечатления и каза че собственичката била от Пловдив.
Активен
soksi77
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #58 -: май 06, 2008, 16:49:26 »

здравейте момичета,
може ли да ми помогнете къде има хубав вертикален солариум в Пловдив-по възможност в тракия
Активен
Bisunka
Любопитен
*
Публикации: 39

ЧОВЕК НЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ, АКО НЕ ОБИЧА ВЕчНО!

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: май 07, 2008, 14:40:34 »

Аз супер се зарибих със солариуми и, не знам конкретно за Тракия, но срещу Фламингото-киното, има едно студио с няколко солариуми- и вертикален имат, на много изгодна цена-50 ст/мин. и изобщо е много готино там, а като се вземеш карта-за 70 мин-30 лв, няма как да не ходиш! tease
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: