Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:52:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част  (Прочетена 151936 пъти)

vanq777
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #30 -: април 29, 2008, 18:28:27 »

В ТЦ Гранд мисля че има магазин долу само за бонбони и такива сладички неща?
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 29, 2008, 20:19:56 »

Христос Воскресе! Желая ви много здраве, щастие и любов.

Аз съм болна, 2 дни с температура и  bad Голяма гадост! Празниците ги искарвам в леглото. Но както и да е. Дайте идея къде в Пловдив мога да намеря такава мрежа като на снимката. Магазина от който я купих в София не работеше в събота и не можах да взема още, а ми трябва за поканите и тейбълките и още сумати неща.А пък аз ще съм в Пловдив до 5 май и ми се искаше да направя по-голяма част от поканите тези почивни дни. 10x милички  give_rose

Активен
sheli
Любопитен
*
Публикации: 36

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 30, 2008, 18:10:36 »

misskapriss,кажи къде се намира магазина в София.Аз ще ходя в Пловдив в петък и ще мога да ти донеса мрежата.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 30, 2008, 20:10:29 »

misskapriss,кажи къде се намира магазина в София.Аз ще ходя в Пловдив в петък и ще мога да ти донеса мрежата.

sheli мерси много миличка. Магазина е Слънчоглед. Ще ти пиша на лични повече инфо, но не се чувствай ангажирана ако нямаш възможност да отидеш.  give_rose give_rose give_rose
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: май 03, 2008, 19:50:06 »

Здравейте момичета!
Първо честито на нашата нова пловдивска г-жа. Alucinado честито!
И второ искам да ви питам в Пловдив от къде бих могла да си купя оризова хартия, ама не такава обикновенна едноцветна а примерно нещо нарисувана или озобщо от къде се пазаруват тези работи тук, защото почти се навих и азда си правя поканите, защото харесахме едни но те ми се сториха толкова елементарни за изработка, нежни са нищо особено но пък са по 1.89 не че е скъпо ама... ако намеря хубави материали и аз бих могла да се справя. Помагайте ...
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 04, 2008, 16:23:35 »

Здравейте на всички-отдавна не съм писала, защото сме в ремонт, а не остава много до сватбата и нещо започна да ме обзема паниката-намерих си фризьорка-много свястно момиче, но сигурно др.седм.ще си правя пробна прическа и грим-Салона се намира на бул.Руски е, малко е скъпичко, но е пълен и работят много добре.Иначе с повечето неща съм готова на 17.05 ще взема всичко-и роклята и обувките и чантата.Ще ги снимам и ще ги пусна да си кажете мнението.
Пожелавам на всички-успешна подготовка.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: май 04, 2008, 16:28:42 »

Веси ти направо се беше изгубила! sad
много се радвам че всичко е наред при теб и чакаме снимки разбира се, ти в кой магазин си правеше роклята и доволна ли си?
Ако не е тайна кажи цените за гримм и прическа, че аз чувам цени за грим 70 лева и някакси не ми се дават толкова пари.
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #37 -: май 04, 2008, 17:07:11 »

Е Веси ти направо ни забрави, ама айде, нали си в предсватбена треска-простено ти е smile Пиши моля те за този салон на Руски, да не е "Дива"? Доколкото знам той е нов и предлагат всякакви услуги
Активен
vesi1983
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: май 04, 2008, 17:15:38 »

Да за Дива става въпрос-предлагат всичко и козметичката им е много добра-моята  кума ходи там и е много доволна и аз останах само от едно посещение има и ноктопластика и солариум, абе почти всичко. Bravo
Активен
vesi1983
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 04, 2008, 17:18:00 »

За грима ми казаха,че към 35-40 лв, а прическата около 60, но аз ще си взимам и коса под наем от там-плащам 200 лв.капаро за косата и 20лв.наем и на др.ден ми връщат капарото-разбира се ако им върна косата Wink.а на др.места ми казаха 350-500лв. beating
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #40 -: май 04, 2008, 17:23:25 »

А солариума знаеш ли дали е вертикален и колко парички е? защото салона е много близо до нас give_rose
Активен
vesi1983
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: май 04, 2008, 17:41:42 »

Не съм много сигурна, но май има и двата, но тази седмица, ще ходя при козметичката и ще видя и ще пиша.А роклята и всичко др.съм го поръчала от Милена в Асеновград-бяха много любезни.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: май 04, 2008, 18:27:30 »

Ей Веси, какви интересни работи си разучила!!!. И аз искам косааааа  Girl_hide и 20 лв за наем е страхотно просто. А можеш ли да си я вземеш от тях под наем и да не си правиш булчинката прическа там? Т.е. те там ли ти я инсталират? Много съм невежа... И имат ли различни цветове - да кажем моята коса е на руси и тъмни кичури, не е един цвят като твоята.... Много ми е интересно да споделиш  smile
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 04, 2008, 18:42:45 »

Здравейте момичета!
Първо честито на нашата нова пловдивска г-жа. Alucinado честито!
И второ искам да ви питам в Пловдив от къде бих могла да си купя оризова хартия, ама не такава обикновенна едноцветна а примерно нещо нарисувана или озобщо от къде се пазаруват тези работи тук, защото почти се навих и азда си правя поканите, защото харесахме едни но те ми се сториха толкова елементарни за изработка, нежни са нищо особено но пък са по 1.89 не че е скъпо ама... ако намеря хубави материали и аз бих могла да се справя. Помагайте ...

Аз не знам в Пловдив къде се продават такива неща, но ако ми покажеш на снимка какво точно ти трябва мога да отида до Слънчоглед в София и ако имат нещо такова да ти взема от там и да ти изпратя  pardon
Активен
vesi1983
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: май 04, 2008, 19:26:23 »

ellie_bellie не се притеснявай-не си невежа и аз незнаех как стоят нещата, но като мина покрай някой салон влизам и питам-за това пари не ми вземат.Но немога да ти кажа дали имат и др.цветове, но знам че едва ли биха ти я дали поднаем без да ти я сложат, а ако случайно ти я дадат няма да е на тази цена-аз съм руса и моята фризьорка имала очно такава като моята, но пък и аз ще съм с тъмни кичури-тя ми предложи и не съм много наясно как ще стане всичко. crazy crazy *crazy*което искам.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: