Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:56:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 2 част  (Прочетена 151938 пъти)

kremena91
Регистриран

Публикации: 2

Усмихни се на света, за да ти се усмихне и той!

« Отговор #15 -: април 21, 2008, 17:00:28 »

благодаря за балзите отговори  Bravo не аз няма да се женя, но просто питам за да мога да съм полезна в организациата на една предстояща сватба. Искам да ви помоля да ми дадете идеи за оригинална и забавна кумова реч / ако може по кратичка/? Също искам да ви попитам на каква цена варвят калафите за столове и каде дават под наем? И последно ще съм ви много благодарна ако ми дадете идеи за украсенита бутилки за различните празници /раждането на детето,сребарна сватба,златна сватба/. Предварително ви благодаря за отговора smile smile Wink
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: април 21, 2008, 18:19:21 »

Здравейте на всички нови булки. Добре дошли при нас. Аз да ви се оплача ходих в Раковски в събота и познайте какво, всички халки били на изложение в София, е това ако е късмет, нямаше нито една cray , е няма нищо другата седмица пак ще се разходим, казаха че във вторник вечерта ще са си там, ама аз най вероятно пак към събота ще отида, инъче работят до 08.00 вечерта всеки ден, само за неделя незнам дали работят.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: април 24, 2008, 10:48:14 »

Много кофти Ани4ка , напразно да се разкарвате. То да ти кажа аз като обиколих всички магазини за халки в Пловдив и установих че всичките ги правят в Раковски и аз мисля да идем там поне да мерим на воля.Обаче понеже постоянно си променям мнението ще изчакам да наближи сватбата, че да не си купя някакви ипосле да харесам други и да съжалявам.
Лесно ли намерихте магазина? Ако можеш дай някакви насоки от къде се минава.
И като ходиш моля те виж какво е работното време и дали работи събота и неделя?
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #18 -: април 24, 2008, 11:55:36 »

roumyana доста трудно е да се обесни къде е магазина на Сара Трейд, но като пристигнете в Раковски който и да питате ще ви ориентира. Wink
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: април 24, 2008, 12:37:31 »

Магазина не е на трудно място, просто ме няма хич по обясненията, като стигнета там ще ви насочат, то инъче раковски са три села обединени, и всъщност май в последниото беше ама не съмсигурна, инъче магазина ми казаха чеработи до 20,00часа всеки ден включително и събота, за неделя не попитах, аз мисля в понеделник да отида, въпреки че е Великден, те там нали са католици и техния Великден мина, така че едва ли ще почиват.
Инъче и аз обиколих в Пловдив магазините, мисля да отида там да пробвам да видя какво имат изложени, защото аз съм харесала един модел който не е техен и ако не харесам нищо мисля от него да поръчвам, но по скоро се надявам на живо да си харесам нещо повече.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: април 24, 2008, 18:39:03 »

Хей, сладурани, аз от доста време не съм писала в тази темичка, но не е имало и за какво  pardon.
При нас нещата са в застой. Аз съм почти решена за роклята ми, но мисля да действам следващия уикенд. Засега чакаме потвърждение от гостите, които поканихме ние. Българските покани все още не са готови, нашите много яко се мотат там.  ncnvnk
dafni85, много се радвам, че се присъедини към нас!  Offtopic Моята майка е от Пещера и аз там си изкарах голяма част от деството и много ми е мил този град.
А на всички нови булки добре дошли  Party time
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #21 -: април 24, 2008, 19:39:01 »

Момичета какво става с гримъорите в Пловдив? Някой вече да е бил на пробен грим и да сподели? Ако искате ми вярвайте, но това ми е най-големия проблем засега, всичко друго се нарежда, но с грима зациклих. Незнам при кой да отида. Още има време до сватбата, но аз дори и представа си нямам кой е добър. ММариана, нали щеше да дадеш едно рамо? sad
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: април 24, 2008, 19:48:36 »

milenium80, моята кума се прибира през юни в България и ми е обещала да прави сондажни проучвания. По принцип една приятелка ни препоръча някакъв салон, в който да ми направят и косата,  и грима. Не знам как му е името, но се намира някъде или на улицата от Новотела към панаира, или в този район и бил доста известен салон. Имат и козметични услуги също. Ако някой  е чувал, да каже. Та идеята беше всичко да си правим там двете и на това разчитам. Май не съм кой знае каква помощ откъм информация.  scratch one-s head
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #23 -: април 24, 2008, 19:54:03 »

ellie_bellie благодаря, все пак си е някаква информация.хайде някоя пловдивска булка, която има опит с това да сподели, ние ще чаакаме отговор smile
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: април 25, 2008, 08:18:13 »

хахахаах и мойта майка е от Пещера, вижте колко много съвпадения  Bravo
дааа гримът е голям проблем, и аз не съм избрала още, искам на едно място да ида и за двете, да не се разкарвам насочила съм се към едно две места,които мисля да пробвам, но 1 месец преди сватбата, то е рано още за мен поне, Има много места вече  , в които предлагат комплексни услуги, но вече съм си патила от такива бляскави салони, така че понякога външния вид на мястото лъже. за сега се колебая между Гаро, Арлет и мойта фризьорка, но пък там ще ми трябва отделен гримьор.
Аз не знам Алусинадо нещо се загуби, тя също имаше проблем с грима, а нейната сватба е след няколко дни, така че да видим какво ще сподели тя.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: април 25, 2008, 08:21:12 »

Цитат
dafni85, много се радвам, че се присъедини към нас!  Offtopic Моята майка е от Пещера и аз там си изкарах голяма част от деството и много ми е мил този град.

Мила и аз се радвам да видя че има някой свързан с Пещера yahoo yahoo а пък кой знае може да излезнем и познати  girl_wink Girl_hide
Момичета относно грима мога да ви кажа един салон мен там и прическа и грим ще ми правят,така значи магазина Eurolend на центара та преди този магазин в ляво има една уличка и там е салона /забравих му името на салона blush blush/ на мен не са ми правили пробна все още,но миналата година на моя приятелка те я правиха и беше супер *THUMBS*ако искате мога да пусна нейни снимки само че на лични girl_wink е надявам се да съм била полезна give_rose
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: април 25, 2008, 09:54:59 »

Здравейте, аз си реших проблема с грим и прическа.  yahoo
Избрах си салон Каризма - намира се на "Митрополит Панарет" (почти в Стария Град, до Понеделник Пазара).
Салончето е мъничко, но на мен ми е супер близо, а и останах очарована от гримьорката (най-вече). Направи ми пробен грим - без пудра (защото нямаше подходящия нюанс за мен), основа и запечатка и без червило - издържа много време (накрая трябваше да го изтрия), взе ми 15лв за пробен грим.
И фризьорката е много готина. Изтества ми косата обстойно (за да знае в деня на сватбата какво може и какво не може да се прави на моята глава), след като се осведоми за роклята, воала, бижутата и др. необходими неща ми предложи няколко варианта на прическа (е и мен ме пита какво искам, де), избрахме един, направихме "скица" - харесах се, и това ми струваше 10лв. Обема който ми направи пробно, за да се видя издържа цяла вечер.
И в общи линии - това е. Ще видим какво ще направят след една седмица smile
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: април 25, 2008, 11:58:19 »

milenium80  рамо винаги давам и инфо за каквото трябва. Тези седмици ми бяха натоварени защото бяха последните ми работни във фирмата и не съм мн активна, но честно да ти кажа смятам за грим да се доверя на Арлет имам в предвид и едно не чак до там известно салонче, но засега не съм ходила на пробен и не съм се ориентирала. Като отида ще пусна инфо, засега толкова girl_wink
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #28 -: април 25, 2008, 13:28:49 »

Браво момичета, много ми помагате give_roseMMariana и аз чух добри отзиви за Арлет. Може би ще направя един пробен там и ще видим какво ще излезе. ALUCINADO чакаме с нетърпение вече да те видим булка!!!А за това салонче за което сподели, направо си работят без пари Bravo
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: април 29, 2008, 13:36:17 »

момичета, аз първоначално не смятах да има подаръчета за гостите. но сега обмилсям идеята да подаря малки бонбониери, в луксозни кутийки.
има ли някой от вас идеи къде в Пловдив може да се намерят такива?
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: