Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 23:18:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Alucinado 02.05.08
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Alucinado 02.05.08 (Прочетена 35167 пъти)
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на Alucinado 02.05.08
«
Отговор #90 -:
май 10, 2008, 17:15:48 »
... в общи линии в ресторанта нямаше някакви по-конкретни случки, които да си струва да разказвам, затова преминавам направо към "кумските дарове". Тъй като искахме да отделим достатъчно време на всички гости при обиколката за наздравица, техническия персонал малко се беше поизнервил накрая, защото сме били закъснявали с пилето и тортата. Минахме през последната маса, седнахме и след 5 минути най-много излязоха танцьорите. Кумовете се бяха приготвили с дребни пари, защото и двамата не ги бива хич в ръченицата и категорично отказаха да танцуват, но.... кумата излезе, заби една двулевка в тортата и почна да подрипа в такт, след което грабна тортата и дърпа и не пуска
танцьора и той държи и не пуска. По едно време реших, че ще я изсипят на килима. Но момчето като видя колко ни е упорита кумата се отказа и така срещу 2 лв в първите 5 минути кумата спечели торта
Кума и той подскача, подскача и залъга нещо танцьорката и й прибра пилето... Ама хората си имат програма - не може да излязат за 5 минути и да си тръгнат - та ги помъчиха с още малко ръченици и накрая едно хоро
Изнесоха тортата (абсолютен разкош с крем тирамису) с нашата фигурка отгоре
разрязахме я, сипахме парчето в чинийка, захраних Жоро - всичко ОК, обаче той като посегна с ръка към парчето и на мен ми призля.Успях да налапам тортата без да ме омаже (ама такава снимка имам, че мога да се съревновавам със Стив Тайлър) и после докато се целувахме, той да вземе да бръкне в тортата зад гърба ми и все пак успя да ме омаже (добре, че беше малко, защото после сподели как си е представил да ми лепне цялото парче на носа, но абсолютно правилно е усетил, че това му евентуално действие би допринесло за едно не особено топло начало на съпружеския ни живот).
След това хвърлях букет. Букета ми беше от три по-малки букетчета. Първото се изсипа право в ръцете на кумата (която е голяма мераклийка да се жени, ама не може да си избере за кого), второто се стовари върху нашата мила съфорумка
skylife
, която ще не ще вече трябва да се бракосъчетава август месец, а третото падна на земята между събраните девойки и една дeвойка, чиято сватба трябваше да е на 31-ви май, но поради емоционални и външни влияния няма да се състои, успя да го спаси.
По-късно приятелят и бивш годеник на същата тази девойка успя да се пребори и за жартиера - то не бе радост, то не бе чудо
Потанцувахме още малко и гостите започнаха да се разотиват. Решихме да ходим дружно на дискотека и в 02:00 приключихме купона в ресторанта. До 02:30 прибирахме и пренасяхме
после, докато си почивахме в хотелската стая, успях да разопаковам всички подаръци (без тези, които бяха в пликове)
След това ходихме до хотела, в който бяха настанени моите родители, за да си взема дрехи за следващия ден, после се върнахме отново в стаята в Лайпциг, за да забършем някоя и друга бутилка алкохол и да отидем в хотела, в който бяха настанени нашите приятели (защото се оказало, че заведенията по това време са голяма скръб, а лоби-бара в хотела не работи - по-добре да бяхме останали в лоби-бара на Лайпциг, ама на, не се сетих). Там Жоро ме изостави за около половин час (в последствие разбрах, че е подготвял апартамента, в който трябваше да спим) и като се качихме най-накрая към 05:30 в стаята беше толкова красиво и романтично, а аз бях толкова изморена, че ревнах....
Едвам успях да вляза във ваната, в момента в който си намокрих косата вече съжалявах, но пък за сметка на това сутринта се чувствах много по-добре....
И така свърши нашия хубав ден.
На търпеливите - поздравления, на всички останали - извинения за разточителните писания.
/аз не че нямам още за разказване
/
«
Последна редакция: май 10, 2008, 17:43:10 от Alucinado
»
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #91 -:
май 10, 2008, 17:28:47 »
супееер, четох всичко на един дъх и то по няколко пъти
Честито още веднъж! щастлив семеен живот и пълна къща с деца!
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #92 -:
май 10, 2008, 19:58:52 »
Страхотен албум, Alucinado, много ми харесва
Моето було е почти същото като твоето
Най-много ми хареса снимка номер 7
И номер 16 също.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #93 -:
май 11, 2008, 06:37:40 »
Alucinado
, браво мила, страхотен албум, страхотни младоженци, страхотен разказ!
Честито пак от мен с пожелания за щастлив семеен живот!
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #94 -:
май 11, 2008, 09:16:45 »
благодаря ви момичета, но албума още не е готов - не можах да се ориентирам как да го направя "невидим" докато не го завърша
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #95 -:
май 11, 2008, 10:54:29 »
Alucinado много хубав раказ
и страхотни снимки
хайде добавяй още,че са ми много интересни
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #96 -:
май 12, 2008, 12:00:11 »
Alucinado,
разгледах ти албума!
Невероятни снимки, на които си направила невероятна подредба с невероятни надписи!
Поздравления!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #97 -:
май 12, 2008, 14:45:25 »
Честито! Бъдете много щастливи и влюбени! Много хубави снимки. Безкрайно интересен разказ, който прочетах на един дъх. И много красива булка! Имаш роклята, която аз исках да имам, но накрая се спрях на друг вид! Успев във всичко!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #98 -:
май 14, 2008, 09:53:05 »
Ей сега си отделих специално време да изчета подробно и на спокойствие.
Ауууу колко готино е било !! Нямам думи чак... Само едно такова се радвам отвътре
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #99 -:
май 14, 2008, 10:37:30 »
Страхотен разказ и много хубави снимки! Прекрасна булка си била! Много щастие и любов от мен !
Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #100 -:
май 14, 2008, 11:48:51 »
Alucinado честит брак! Пожелавам ти безкрайно щастие и и наслада от съвместния ви живот!
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #101 -:
май 17, 2008, 13:47:26 »
Майчице ALUCINADO толкова увлекателно разказваш, че прочетох разказа ти два пъти!!! Много се радвам че сте изкарали една незабравима вечер!
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #102 -:
май 19, 2008, 12:52:19 »
благодаря благодаря
за всички комплименти и пожелания.
Ние вече си взехме и видеото, така че много моменти от сватбеното тържество тепърва започват да ни се проясняват
Филма е страхотен.... направо невероятен. Музиката която са подбрали е предимно българска с много подходящ текст и мелодия. Монтирали са материала от двете камери така, че да се получи много разчупен и интересен филм.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg