Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:29:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Wienerin - 05.05.2008  (Прочетена 47595 пъти)

eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: април 21, 2008, 13:20:25 »

Wienerin, кутийките за гостите са страхотни!  @}->--Поздравления Bravo
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 21, 2008, 18:12:37 »

digita, стискай палци и при нас да е хубаво времето, че ми е голям дерт  huhhuh.gif
eli_m  give_rose благодаря ти! мама днес ги е поръчала на тази жена и почват да ги правят  yahoo yahoo
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 22, 2008, 12:23:20 »

help help help

моля за помощ за тъпите медицински!!! на милото вчера са му казали цифрата 56 лв. на калпак на медицинско  shok Oh my ..., къде да проверим на друго място  huhhuh.gif за една чиста формалност толкова пари не ми се вижда оправдано  huhhuh.gif
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 22, 2008, 12:35:31 »

Wienerin - какво влиза в тези 56лв? На мен в една клиника ми искаха 30лв за медицинско, но без кръвните изследвания(на тях не им знам цената, но не са от най-евтините). А доколкото разбрах в "психото" на свекърва ми са й взели по 10лв такса, за да ни сложат печати (там нали само проверяват дали се водиш на отчет).
Така че, ако нямаш личен лекар в БГ, 56лв може да бъде и оптимална цена.
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 22, 2008, 12:43:25 »

всичко влизало (васерман и невролог също) ако дадем кръв в събота (26.04) във вторник (29.04) ще можем да ги вземем, защото невролога им тогава щял да дойде на работа след Великден  angry diablo
и не правят разлика дали си здравноосигурен или не  beating аз не съм и за мен 56 лв, милото е здравноосигурен, отделно от работата му имат "абонамент" за тази клиника и за него същите пари  crazy

ама ти като казваш 30 без кръвните изследвания..може би не е чак толкова висока цената им, уфф не мога да преценя  huhhuh.gif

къде другаде да се обадим да питаме имаш ли идея  huhhuh.gif
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: април 22, 2008, 12:54:17 »

ами аз бих проверила по частните клиники, защото така и така ще плащате - там поне шанса да се случат по-бързо и по-пълно нещата е по-голям
- Торакс
- Вита
- Токуда
за това се сещам така на изуст... има и други. Не съм проверявала за условия и за цени.
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 22, 2008, 12:57:55 »

give_rose благодаря, сега ще им видя сайтовете и изровя координати да ги сондираме набързо за цени и условия

уффф хваща ме треската вече, утре тръгвам към Бг с една междинна спирка по пътя  pardon и ми е едно такова свито на стомахчето  blush
Активен
fidelia
Сватбар
Публикации: 171

« Отговор #37 -: април 24, 2008, 21:40:50 »

give_rose благодаря, сега ще им видя сайтовете и изровя координати да ги сондираме набързо за цени и условия

уффф хваща ме треската вече, утре тръгвам към Бг с една междинна спирка по пътя  pardon и ми е едно такова свито на стомахчето  blush

Мила Wienerin,
Ние днес се занимавахме точно с медицинските! pardon Взехме си от книжарница бланки (общо 2 листчета за 10 стотинки) и успяхме да минем през психодиспансера - там платихме по 10 лв. на човек, а се ходи по местоживеене. Утре смятаме да звъним на личната лекарка за останалата част. По принцип идеята е във всяко ДКЦ да можеш да минеш през нужните лекари и накрая да си излезеш с готово медицинско и то не на безбожна цена. Провери непременно! good
И много силни палци за всичко!!! Сигурна съм, че всичко ще е перфектно!!! Bravo
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 26, 2008, 20:34:30 »

момичета, аз съм пак на линия  tease

имам рокляяяяяя  Bravo yahoo Bravo на мон амур е и е само 690 лв! а е разкошна  girl_in_love ходих първоначално в скъпите бутици и се хванах за главата  angry мерих рокли за над 2000 лв. но въобще не се харесвах в тях  nea и вече бях вдигнала ръце преди да влезем в магазина на мон амур  yahoo в сряда ще си я взема след лека корекция на дължината и горната част
не мога да опиша цвета какъв е,защото е леко нестандартна  pardon екрю основа и със златисти и сребристи цветя  crazy и тафта отгоре малко  crazy Oh my ...
мисля да си взема обувки от Bridal Fashion, скъпи са, но пък страшно удобни!
днес поръчахме и тортата от Тея  yahoo ще е с калии и панделки  blush
видяхме се и с управителката на ресторанта, много красиви букети за масите ми показа и съм доволна от срещата ни  good
дадохме сутринта и кръв за васерман, а във вторник като отидем да ги вземем ще минем и на психолог и на кожен лекар..цялото удоволствие ще ни излезе по 28 лв. на калпак, което беше и най-евтиното, което намерихме (клиника Вита)
ами това е за сега, никак не е малко де  yahoo
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #39 -: април 26, 2008, 21:14:41 »

Браво Wienerin, колко работа си свършила за кратко време  Bravo
Ти ще поставиш рекорда за най-бързо организирана сватба и то от чужбина.

Сега ще чакаме да покажеш роклята като стане готова.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 27, 2008, 17:58:15 »

Wienerin, доста неща сте свършили!

Искам да те попитам всички нужни излседваня и прегледи ли ви правят във Вита (включително при психолог)? Аз изобщо не съм наясно какво е необходимо, за да се извадят медцински, но чета във форума как се обикалят конкретни психодиспансери и ми се струва досадно. Предпочитам да дадем по 30 лв. във Вита, от колкото да обикаляме, въпреки че сме здравноосигурени и сигурно ще стане по-евтино чрез личният лекар.
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 27, 2008, 19:11:27 »

Арлина, в тази цена влизат целите медицински т.е. и психолог и всичко е събрано на едно място, не се налага нищо да обикаляш. Аз не съм здравноосигурена, но и да бях, цената е същата.

КлараФина сигурно си права, че трябва да кандидатсвам в рекордите на гинес  tease но и в момента съм толкова спокойна, все едно няма да се женя аз след една седмица ами някоя приятелка и аз съм дошла да и помогна  crazy
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: април 27, 2008, 21:46:31 »

Wienerin роклята има ли я в сайта на Мон амур?
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 27, 2008, 22:14:02 »

за съжаление я няма и аз гледах, но не..казаха ми, че не е от моделите, които често шият заради материята и huhhuh.gif защото аз исках да взема плат от нейния (светло екрю и тези везани цветя) за да се ушие на младоженеца елек, но дизайнерката каза, че е била взела плат само за две рокли  pardon

сега не знам на половинчо какъв точно елек да му се измисли, че роклята всъщност няма основен цвят ами е преливна една такава  blush а той милия много иска да има! успях да го убедя костюма да е в тъмно кафяво или мокка цвят, защото ще ходи на роклята много  good дано да имаме успех и да намерим бързо. Той по принцип иска костюм, с който после да ходи и на работа така че поне неговия тоалет няма да стои в гардероба  pardon

сега имаме друг проблем, крайния списък са 62 човека (вкл. 8 деца под 10 години), а ресторанта не е от най-големите и леко ми е притеснено как ще се нагъчкаме и танцуваме, ама вече е късно да променяме каквото и да било и ще е такова каквото е  huhhuh.gif

малко майка му ме ядосва, че иска на масата на родителите да седи една нейна приятелка  beating crazy аз съм страшно против и накрая родителите просто ще стоят на различни маси  nea  crazy
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 28, 2008, 07:04:19 »

Wienerin, честита рокля !!  give_rose какво ти остава още?
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: