Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 15:36:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените чаши - 2 част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените чаши - 2 част (Прочетена 195487 пъти)
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
Отг: Сватбените чаши - 2 част
«
Отговор #330 -:
юли 03, 2008, 21:00:49 »
Ани
, мерси много, ще си запиша за този магазин и ще ходя там.
Ами да, моите изглеждат много добре на снимка, само че като я хванеш чашата, тя не е кристална и самото стъкло седи едно такова дебело и като се чукнат, изобщо не звънят, абе да те е яд да си кажеш наздраве с тях направо. Пък са $60, не ги е срам
А тези, които съм виждала от България по снимки, са ми много шарени и затова ми трябват кристални изчистени.
Активен
hellen
Ентусиаст
Публикации: 143
«
Отговор #331 -:
юли 04, 2008, 10:07:47 »
Аз тази седмица трябва да си взема чашите, след дълго търсене и аз си намерих чаши с мечки
Иначе и аз съм твърдо за кристал, тези стъклените чаши по сватбените магазини ги купуват по 10 лв, слагат им малко брокат и ги продават за 30, че и повече
Даже си харесах едни чашки на Бохемия, но мисля да си взема направо 6, така ще знам че ще мога да ги ползвам и след това и няма да си стоят наредени в шкафа, а тези с мечките ще си ми останат за спомен.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #332 -:
юли 04, 2008, 10:21:56 »
Цитат на: hellen в юли 04, 2008, 10:07:47
Аз тази седмица трябва да си взема чашите, след дълго търсене и аз си намерих чаши с мечки
Иначе и аз съм твърдо за кристал, тези стъклените чаши по сватбените магазини ги купуват по 10 лв, слагат им малко брокат и ги продават за 30, че и повече
Даже си харесах едни чашки на Бохемия, но мисля да си взема направо 6, така ще знам че ще мога да ги ползвам и след това и няма да си стоят наредени в шкафа, а тези с мечките ще си ми останат за спомен.
Ей, много са сладурски! И в каква хубава кутия.
Аз имах спор с продавачката, която ми каза, че никъде не давали чашите в кутии. А пък на майка ми и баща ми чашите са в една страхотна кутия... Сега какво, съвременните булки чашите във вестник ли да ги увиваме...
«
Последна редакция: юли 07, 2008, 11:57:36 от gucci
»
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #333 -:
юли 04, 2008, 10:41:25 »
Цитат на: snezhito в юли 04, 2008, 10:21:56
Ей, много са сладурски! И в каква хубава кутия.
Аз имах спор с продавачката, която ми каза, че никъде не давали чашите в кутии. А пък на майка ми и баща ми чашите са в една страхотна кутия... Сега какво, съвременните булки чашите във вестник ли да ги увиваме...
Това ми хареса. Проблема е, че явно само в България е така. Защото ако не се лъжа, тези чаши не са български (не знам де). Нашите също не са от Бг и също са в много готина кутия, подобна та тази на hellen. А тези чаши, които купихме за кумовете от ЦУМ ни ги дадоха в кутия от обувки...а вторият комплект (за половинките на кумовете) даже в кутия не ни ги сложиха...
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #334 -:
юли 04, 2008, 11:16:04 »
хубавите чаши ги дават в кутия и в България, не знам няйкъде да продават кристал и да ти го дадат ей так без кутия, а относно чашите за сватби-изрисувано стълко, просто това са чаши,които струват 1 лев, някой ги е украсил и ги продава за 40, ок но поне малко вида да им предадат, ще им струва още 1 лева кутията, абсурдно е наистина
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #335 -:
юли 04, 2008, 11:21:43 »
Значи аз се бъркам.
Защото нашите определено са кристални и определено ни ги дадоха в кутия от обувки (до колкото си спомням 40-ти номер), а другият комплект, който беше от същият магазин и също кристални, ни ги дадоха увити в хартия. Това разбира се може да се дължи на факта, че по принцип ги продават по 6, но от някои модели (подходящи за сватба) ги продават по 2 бр. и нямат кутия.
Не искам да обидя никой, просто много пъти констатирам, че в нашата държава (която много обичам и за това съм тук) доста неща не се правят както трябва
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #336 -:
юли 04, 2008, 11:30:06 »
Цитат на: roumyana в юли 04, 2008, 11:16:04
хубавите чаши ги дават в кутия и в България, не знам няйкъде да продават кристал и да ти го дадат ей так без кутия, а относно чашите за сватби-изрисувано стълко, просто това са чаши,които струват 1 лев, някой ги е украсил и ги продава за 40, ок но поне малко вида да им предадат, ще им струва още 1 лева кутията, абсурдно е наистина
Абе даде ни ги в кутия - ама такава от 6 чаши, картонена, която даже не пасваше на размера на чашите. Не е като тази хубавата.
Макар че като се замисля в Германия сме купували чаши в Karstadt и лелчето ни ги зави дебело в амбалажна хартия... Ще дегизирам и аз някоя кутия за обувки сигурно хе-хе
Активен
hellen
Ентусиаст
Публикации: 143
«
Отговор #337 -:
юли 04, 2008, 12:19:54 »
skylife не бъркаш, тези чаши са от Англия, една приятелка ги откри и ми ги купи и то за 10 GBP
А тук на моменти имам чувството че сме се върнали през комунизма. Обикаляш като шантав по магазините и навсякъде ти предлагат едни и същи стоки, които не могат да те впечатлят с нищо друго освен с цените си. "Богатият" избот на чаши мисля че е доста добър пример за това.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #338 -:
юли 06, 2008, 18:00:47 »
Аз съм много щастлива, купихме си чашите.Кристални са, две са и са семплички.На мен си ми харесват, а и мъжа ги одобри
, така че едно нещо отметнато от списъка
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #339 -:
юли 07, 2008, 11:18:18 »
Маги, браво за чашите, но къде са снимките??? Аз понеже съм от лщбопитните и аз всички като мен съм сложила снимки в галерията на чашите, и нашите с семпли, изчистени и кристални, не от чешкия кристал, някакъв друг! Много си ги харесвам! И си ги надписахме! дано да ви харесат!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #340 -:
юли 07, 2008, 11:47:45 »
Ами снимки довечера ще пусна, че да се прибера и да ги наснимам.Ние също ги гравирахме и станаха много красиви.
Ванили аз видях твойте и настина са много красиви.
Активен
silviq-tamara
Сватбар
«
Отговор #341 -:
юли 10, 2008, 20:23:20 »
Цитат на: skylife в юли 04, 2008, 10:41:25
Това ми хареса. Проблема е, че явно само в България е така. Защото ако не се лъжа, тези чаши не са български (не знам де). Нашите също не са от Бг и също са в много готина кутия, подобна та тази на hellen. А тези чаши, които купихме за кумовете от ЦУМ ни ги дадоха в кутия от обувки...а вторият комплект (за половинките на кумовете) даже в кутия не ни ги сложиха...
само да попитам..и на кумувете ли се купуват чаши?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #342 -:
юли 11, 2008, 07:49:02 »
Ето ги най-накрая
chashi_m.jpg
(32.48 KB, 250x333 - видяно 3046 пъти.)
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #343 -:
юли 11, 2008, 08:31:12 »
маги,
много са красиви, честито!!!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
http://vanily.multiply.com/
«
Отговор #344 -:
юли 11, 2008, 08:35:23 »
Маги, стахотни са! И аз исках такива, но не намерих!!
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...