Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 13:41:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените чаши - 2 част
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените чаши - 2 част (Прочетена 195453 пъти)
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбените чаши - 2 част
«
Отговор #360 -:
юли 19, 2008, 05:41:26 »
kikolina, и нашите чаши бяха същите,може да ги видиш в галерията ми, ние сме много доволни.Аз ги купих от магазин в Лондон миналата година,даже имат гаранция,ако ги счупим при пренасяне,веднага възтановяват с нов комплект.Купих си и рамката за снимка.Много са стилни и на живо са много по-хубави:)
аз парво ги видях в този сайт:
http://www.hsamuel.co.uk/webstore/weddings.do
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #361 -:
юли 19, 2008, 11:58:23 »
на мен ми ги донесоха така се случи че за доставка не съм плащала
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #362 -:
август 12, 2008, 08:12:16 »
Чаши за шампанско няма да имаме. Нашите ще са от шоколад и пълни с "Бейлис".
Обаче се съсипах да търся метална чаша за черквата, която да е абсолютно изчистена и на прилична цена, за да мога да си я украся както ми се ще. По магазините за сувенири все имат по нещо украсено. Някой да е попадал на такава при обиколките си из магазините?
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #363 -:
август 12, 2008, 10:18:07 »
да аз си взех,тя не е метална оцветена е като метал но всъщност е стъкло,тук в Варна е 19 лева без украсата,аз си сложих украсата според останалите ни неща
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #364 -:
август 12, 2008, 11:24:59 »
Благодаря ти за инфото!
Значи ще продължавам да търся. Щом има стъклени може и метални да има. Трябва ми метална, за да не се чупи.
Активен
hellen
Ентусиаст
Публикации: 143
«
Отговор #365 -:
август 12, 2008, 12:19:19 »
И аз първо исках метална, за да не се чупи. На Пиротска имаше в един от магазините метална чаша, класическа форма, но цената беше около 38-39 лева и изобщо не ми хареса - беше цялата на петна. После в един друг магазин продавачката ме светна че по принцип тези металните чаши много бързо се окислявали и не изглеждали добре и затова тази която съм видяла е била на петна, да не говорим че са два пъти по-скъпи. И в крайна сметка си купих от стъклените за 18 лева. Определено изглежда много по-добре от металната, само дето ще трябва да внимаваме да не я счупим
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #366 -:
август 12, 2008, 21:31:38 »
Милички, и аз най-после днес купих чаши
много са нежни....доста са височки и теснички..Едната (мъжката) е много бледо синя, а другата (женската) също толкова бледо, но розова. Имат и други неща по тях, но сега е тъмно да ги снимам и няма да се видят добре, но утреее....ще ви ги покажа.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #367 -:
август 12, 2008, 22:53:50 »
Цитат на: Su_to в август 12, 2008, 08:12:16
Чаши за шампанско няма да имаме. Нашите ще са от шоколад и пълни с "Бейлис".
Много екстравагантно, харесва ми, макар и да не бих го направила. А Бейлиса, тази божествена напитка... добро начало на съвместния живот.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #368 -:
август 13, 2008, 07:42:50 »
Agent T
Розово и синьо звучи много нежно и романтично! Ще чакам с нетърпение да ги видя!
KlaraFina
Ами, с тези чаши е дълга и широка. И аз при други обстоятелства не бих ги избрала, но ето трите неща, които ми повлияха:
Историята
... С милото се видяхме на живо за първи път миналата година ноември месец и решихме, че ще празнуваме Нова година в къщи, защото аз още не можех да се движа.
Веднъж си говорим по скайпа за моята страст към безалкохолното и аз споделих, че само веднъж съм опитвала алкохол и това беше като веднъж близнах от един "Бейлис". Но ми се видя толкова вкусно и ароматно, че сигурно бих изпила цяла бутилка, ако ми падне.
На Нова година си отварям подаръка от магаренцето и какво да видя
... между другите неща се мъдри една голяма кутия "Бейлис"!!! Аз се засмях, нагушках си го, цунках си го! То милото повярвало, че аз наистина съм говорила това за бутилката. Хихихи!!! Седим ние, обсъждаме, минава сигурно около половин час и милото ми казва..."Подаръците ти са пет, ти досега отвори само четири, няма ли да отвориш и кутията "Бейлис"?" Аз, нищо неподозираща, отварям кутията и какво да видя вътре голяма бутилка с "Бейлис", а върху нея прозрачна кутийка с шоколадови чашки...аааааа....Накефих се страшно!!! Естествено като един любопитен съсел, отворих кутийката с чашките и ....
в едната
пръстеееен
!!!! На мен ми се зави свят, изчервих се и ми се разтрепера всичко. Той, милия само казва, " ...ама успокой се сега. Този пръстен е да ти покажа колко много държа на теб. Все още не е годежен, защото годежният е с камъче." Както и да е, но това беше най - хубавата Нова година в живота ми!!! Почувствах се като някоя принцеса направо!!!
Сетивата
Както и в една друга тема казвах искаме да направим подписването на круизен кораб по Дунав и да ни ожени капитанът на изгрев слънце. Магаренцето ми е от Русе и за мен това е много специална река.
Представете си лекото щипкане на сутрешния хлад и настръхналата кожа, затваряш очи и усещаш как ги галят първите слънчеви лъчи...отпиваш от "Бейлиса" и той разнася леко драскащия си и много сладък и топъл вкус...след това взимаш чашката и бавно я разтапяш в устата си, после целуваш любимия, чиито устни са също толкова шоколадови, колкото и твоите...мммммм. Ей с такова усещане искам да станем семейство!!!
Практичната страна
Не ми се ще да мисля чупливи кристални чаши по гладката палуба и в натъпкания багаж. Не искам да се затормозявам с нещо от типа...ама олеле, едната се счупи, какво ли значи това...ама олеле дали да развържа панделката...ама мият ли се първата година...ама... Изобщо, спестявам си куп неща.
Ето така си избрах "чашите за шампанско".
«
Последна редакция: август 13, 2008, 12:11:02 от Su_to
»
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #369 -:
август 13, 2008, 20:43:18 »
Su_to страхотна идея!
В България продават ли се такива комплекти: Бейлис и шоколадови чашки и къде?
А описанието ти за това как искаш да станете семейство - много романтично!
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #370 -:
август 14, 2008, 06:56:03 »
Ами той го е купил от МЕТРО в комплект. Беше кутия с бутилка и върху нея чашките. Не знам къде продават чашки и затова си пазя тези, понеже са с трайност до 2010 някъде. То милото само им се облизва, обаче аз ...
и не ги давам.
Може би в магазините за алкохол да има също. Щом е имало покрай Нова година ще се продават и сега. Но на мен тези магазини не са ми силната страна, та ако някой знае къде има добре заредени, нека сподели?
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #371 -:
август 14, 2008, 09:41:24 »
Цитат на: hellen в август 12, 2008, 12:19:19
И аз първо исках метална, за да не се чупи. На Пиротска имаше в един от магазините метална чаша, класическа форма, но цената беше около 38-39 лева и изобщо не ми хареса - беше цялата на петна. После в един друг магазин продавачката ме светна че по принцип тези металните чаши много бързо се окислявали и не изглеждали добре и затова тази която съм видяла е била на петна, да не говорим че са два пъти по-скъпи. И в крайна сметка си купих от стъклените за 18 лева. Определено изглежда много по-добре от металната, само дето ще трябва да внимаваме да не я счупим
Тъкмо сутринта минах през подлеза на ЦУМ, там в магазините за сувенири има метални чаши, може да разгледаш все пак
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #372 -:
август 15, 2008, 18:49:53 »
Малко се забавих, но ето показвам нашите чаши.
Столчетата са спираловидни, но на снимката не си личи.
IMG0dg13 (1).JPG
(27.34 KB, 320x240 - видяно 4953 пъти.)
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #373 -:
август 15, 2008, 20:06:24 »
Оооо, колко са ефирни!!! Много ми харесват!!!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #374 -:
август 16, 2008, 01:33:28 »
Много са красиви и нежни!
Честито чашки!
Активен
Страници:
1