Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 02:16:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ХАСКОВО
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ХАСКОВО (Прочетена 85755 пъти)
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
Отг: Булки от Хасково
«
Отговор #30 -:
февруари 08, 2011, 19:40:34 »
Благодаряяя
. Знам си аз, че Хасково е градът за златните покупки...
Активен
jenimon
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #31 -:
февруари 09, 2011, 12:15:06 »
Здравейте на всички булки от Хасково. Вече и аз мога да се причисля към тази група
. Сватбата ни ще е на 20.08 2011. Запазила съм р-т Фенерите, за DJ и водеща съм избрала DJ IVO и Снежана Ташева, а за оператор Георги Мирчев. Ако някой има някакви впечатления от тях-добри или лоши- моля да сподели. Тъй като нямаме възможност да изпозваме услугите на сватбен агент решихме аз да се заема с всичко и е важно за мен дали съм направила правилният избор. Ще съм благодарна на всички бъдещи и настоящи булки от Хасково да споделят своя опит.Благодаря на всички предварително.
Активен
jursei
Регистриран
«
Отговор #32 -:
март 15, 2011, 21:36:05 »
Здравейте и от мен,
предстои ми сватба в Хасково, вече сме си резервирали ресторант, но все още нямаме DJ и водещ на събитието, както и фотограф и оператор. Много ще се радвам ако някой може да ми препоръча такива хора.
Благодаря предварително!
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #33 -:
март 16, 2011, 01:08:42 »
jenimon
направила си перфектния избор за водеща
не знам дали има някоя друга която да може да се конкурира въобще със Снежка...на наща сватба беше тя и накарах баща ми да иде да я запази от края на декември а сватбата ни беше септември
, но просто не си представях друга да ми я води...има страхотнен подход...супер учтива...и така говорииииии......пригответе си купища с носни кърпи...Иво също е добър...само прекалява с блусовете...трябва да се уточните предварително за това...и ако искате традиционното кумско хоро " Яж куме" мисля че трябва да му го споменеш, понееже за наша изненада ни пусна янкакво друго, което също не беше лошо но ти казвам ако си държиш на старото.
Снежка много задравя....постарай се преди сватбата някой да е наясно какво точно сте се разбрали с нея по въпроса с игри, неща които трябва да направи и да каже за да не забрави нещо.
jursei
сигурно вече се досещаш кои бих ти препоръчала...
Просто няма да съжалявате
за фотограф и оператор няма как да ви препоръчам понеже мойте не бяха от Хасково...
този Георги Мирчев не съм обърнала внимание как работи, но имам чувството че всеки втори в града е при него.
Активен
jursei
Регистриран
«
Отговор #34 -:
март 16, 2011, 11:03:35 »
Много благодаря, че така бързо се отзовахте!
Още днес ще гледам да се свържа с въпросните хора, дано има резултат! Ще пиша после пак
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #35 -:
март 16, 2011, 13:21:03 »
Цитат на: jursei в март 16, 2011, 11:03:35
Много благодаря, че така бързо се отзовахте!
Още днес ще гледам да се свържа с въпросните хора, дано има резултат! Ще пиша после пак
Достатъчно е да се свържеш със Снежка...те си вървят по принцип в комплект с Иво...можеш директно да идеш до магазина, тя е по принцип постоянно там
Активен
peci
Любопитен
Публикации: 24
Отг: СВАТБА В ХАСКОВО
«
Отговор #36 -:
октомври 12, 2011, 11:22:44 »
Момичета, как се определя хонорара на сватбените агенции?
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #37 -:
октомври 12, 2011, 19:34:21 »
Peci, според услугите които ползваш от тях!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #38 -:
октомври 12, 2011, 20:10:39 »
Цитат на: veninceto в октомври 12, 2011, 19:34:21
Peci, според услугите които ползваш от тях!
Точно така,но и доста агенции нямат хонорар.
Последно време си взимат хонорара от хората с които се работи. Всичко е въпрос на лична договорка!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #39 -:
октомври 12, 2011, 20:19:36 »
Според мен всеки труд трябва да се възнаграждава. Не е нормално да няма хонорар или по-точно комисион за работата на една агенция, в частност сватбена. Нормалният комисион според мен е между 15-25 %. По принцип 10 % е нещо приемливо, но у нас оборотите са ниски и няма как с този процент да се покрият разходите.
А що се отнася до хонорарите на хората към агенцията - това е друга тема.
Не трябва да се полага безвъзмезден труд ! Основно правило !
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #40 -:
октомври 12, 2011, 20:58:18 »
Цитат на: Pachoran в октомври 12, 2011, 20:19:36
Според мен всеки труд трябва да се възнаграждава. Не е нормално да няма хонорар или по-точно комисион за работата на една агенция, в частност сватбена. Нормалният комисион според мен е между 15-25 %. По принцип 10 % е нещо приемливо, но у нас оборотите са ниски и няма как с този процент да се покрият разходите.
А що се отнася до хонорарите на хората към агенцията - това е друга тема.
Не трябва да се полага безвъзмезден труд ! Основно правило !
Щеше да е хубаво,ако всеки го разбираше така!
От личен опит,ще кажа,че хонорар от 100лв. за цялостна организация им се вижда прекалено много. Но не се смята ходенето до р-та около 5 пъти и стотиците срещи,време и всичко останало.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #41 -:
октомври 14, 2011, 07:25:22 »
Именно за това трябва да се дискутират тук нещата, за това са и подобни сайтове или форуми, за това такива като мене си губят времето. Всяка стока и услуга си има цена. На който не му изнася цената или няма пари, да не купува. Какво значи хонорар 100 лв и някой ми се муси. Хнорарът е толкова колкото трябва и е заложен в бюджета. Вчера се връщам от консултация с адвокат в провинциален град. Над него на стената има табелка минимално заплащане на час 20 лв. Консултацията беше точно 20 мин.
Проблемът с услугите в провинцията, визирам по-малките населени места е в манталитета. Дълбока е пропастта във всяко едно отношение там и по-големия град. Причина не са само доходите на населението. При всяка моя работа в провинциален град разбирам колко е далече всичко от нормалното за страната, за сравнението с чужбина да не говорим.
Във всеки бизнес 25 % от оборота е за заплати, хонорари и възнаграждение. В зависимост от мястото и спецификата на дейността този процент достига често 50 или 100%. Сватбеният бранш е със скъпи услуги, това е нещото, което всеки трябва да разбере.
Активен
kayora
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #42 -:
октомври 14, 2011, 22:42:10 »
Здравейте.Нашата сватба ще бъде през август 2012.Тъй като от сега започвам да търся водеща и дж за сватбата,А прочетох че сърдечно препоръчвате Снежа Ташева-някой може ли да ми неин телефон за връзка.Скъпо ли работи-тъй като нашата сватба ще е по скромна понеже и бюджета ни е такъв.Относно Мирчев няма да сгрешите-добър е.Той снима бала на сестра ми и сме доволни
Активен
slance11
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #43 -:
декември 26, 2011, 20:30:52 »
Добър Вечер,
Предстои ни сватба през 2012 и се колебаем между два ресторанта,ако може някои да даде отзиви за тях-ресторант Хасково в хотел Хасково или Даймонд Плаза.Благодаря предварително
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
януари 09, 2012, 09:36:09 »
Ееее най-накрая намерих бъдещи булки от Хасково!Здравейте!!!Моята сватба ще бъде на 05.05.2012 в ресторант Фантазия:)
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
10
Нагоре