Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:10:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Идеи за сватба в градината :)  (Прочетена 116292 пъти)

Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: май 10, 2007, 14:55:19 »

Ето тази беседка насред ботаническата градина в Балчик(където така сме се разцелували с половинката blum ) е чудесно място за извършване на церемонията по подписването!Но незная какви са правилата там,къде може,те ли определят.... pardon
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: май 10, 2007, 14:57:36 »

ах 4е хубава снимка  Bravo Rossistela
направо си ви предстваих ти с булчинска рокля а годеникът ти с фраг girl_in_love
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 10, 2007, 15:06:36 »

Bravo Bravo :bravo:разкошотия....ех...!
Подписването на гражданския брак и при мен ще е на открито ( ама май не е толкова хубава беседката)...само се моля за подходящо време.... Girl_sing
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 10, 2007, 16:24:16 »

Rossistela, ЗЛАТНА СИ!!!  give_rose  give_rose  give_rose  kiss2 Идеята ти за тази беседка направо е страхотна!  girl_in_love Аз досега не я бях виждала, но определено ще я имам предвид като си дойда в България!

pleasure, чакай че аз нещо не разбрах, и ти ли ще празнуваш в Балчик?
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: май 11, 2007, 13:54:13 »

Ето тази беседка насред ботаническата градина в Балчик(където така сме се разцелували с половинката blum ) е чудесно място за извършване на церемонията по подписването!Но незная какви са правилата там,къде може,те ли определят.... pardon

Страхотно място good good good. Страхотно е и това, че е близо до морето, но пък  жалко, че на мен ми е на другия край на България т.е. много далече angry
Активен
sladuranka2
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #65 -: май 22, 2007, 08:41:16 »

Момичета как върви развитието на градинските сватби? В Ботаническата градина в Балчик има едно много хубаво място на  което всички фолк певици си снимат клиповете само че не мога да го обясня къде точно се намира в Двореца. Има едни малки басейнчета наоколо - като римски бани. Само не знам дали има ограничение къде точно да бъде церемонията.
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 22, 2007, 10:10:51 »

аз отивам в петък в софия да оговаряме шатрите и ще пиша после какво е станало
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 22, 2007, 13:32:07 »

В София ми казаха, че има еднин ресторатн с голяма градина, която може да се използва за да се организира изцяло на открито сватбеното тържество, но все още не съм отишла да го видя. Той се намира на "входа/изхода" от София по магистралата към Пловдив. Мисля, че името е "Черната котка" или нещо от сорта.
Ако някой е чувал нещо, ще се радвам да сподели smile
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 22, 2007, 14:12:30 »

В София ми казаха, че има еднин ресторатн с голяма градина, която може да се използва за да се организира изцяло на открито сватбеното тържество, но все още не съм отишла да го видя. Той се намира на "входа/изхода" от София по магистралата към Пловдив. Мисля, че името е "Черната котка" или нещо от сорта.
Ако някой е чувал нещо, ще се радвам да сподели smile

и на нас ни го предлагаха:
проблемите са 2: 1. ако валят такива дъждове като тези дни - сте загубени каквито и шатри да имате
2. наемът на мястото е около 1700 лв. Oh my ...
отделно доста парички ще отидат за catering оборудване
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 22, 2007, 14:22:25 »

проблемите са 2: 1. ако валят такива дъждове като тези дни - сте загубени каквито и шатри да имате
2. наемът на мястото е около 1700 лв. Oh my ...
отделно доста парички ще отидат за catering оборудване
Само наемът на терена е 1700 Oh my ... Oh my ... Oh my ...
Това е страшно много само за наем. Направо са се побъркали тези хора!!!
« Последна редакция: май 22, 2007, 14:24:09 от Bulechka_TS » Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #70 -: май 22, 2007, 23:32:01 »

Ходила съм там и е доста приятно но не си представям сяатба там- става за разходка и обяМоля пишете на кирилица!
« Последна редакция: май 22, 2007, 23:39:17 от fiibi_bg » Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: май 23, 2007, 01:41:47 »

и на нас ни го предлагаха:

аз не мисля така.ние все още не сме решили коя оферта за шатри да изберем,но едната е за професионални шатри,които изискват монтаж от предния ден и едва ли ще се скапят от един дъжд.

ivaiva а ти какво си решила при евентоален дъжд..пу пу да НЕ вали на градинските ни сватби god god god,на друго място ли ще е събитието?
« Последна редакция: май 23, 2007, 13:28:56 от maria_lakova » Активен
gerjo_k
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: май 23, 2007, 11:11:18 »

Аз не се притесниявам от дъжд, защото сватбата ни ще е лятна и е малко вероятно да завали, но дори и така да стане то ще е за кратко (поне така се надявам Wink). Смятам, че ако шатрите са монтирани от професионалисти, не биха се скапали от един дъжд...те са от много дебела тента направени...
Мен най-много ме притеснява огромната сума за наем, отделно от която ще се плаща всичко останало angry
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 23, 2007, 12:03:00 »

да, Маслинка е прва,
тези големите "професионални" шатри предпазват от дъжда, но пък се губи ефекат от градината.
аз нямам все още жариант, дори мисля, че ако не намерим ресторант, който да ми хареса - аз искам да има градина или поне тераса - няма да има сжатба - ще се подпишем и толкоз.
 huhhuh.gif, какво да направя?!?
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 23, 2007, 12:05:55 »

аз нямам все още жариант, дори мисля, че ако не намерим ресторант, който да ми хареса - аз искам да има градина или поне тераса - няма да има сжатба - ще се подпишем и толкоз.
 huhhuh.gif, какво да направя?!?
В цяла София ли потърсихте?
Аз честно казано за нищо друго не се сещам!
Но ще те имам в предвид! За коклко човека трябва да е ресторанта?

Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: