Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:26:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Идеи за сватба в градината :)
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Идеи за сватба в градината :) (Прочетена 116200 пъти)
gerjo_k
Ентусиаст
Отг: Идеи за сватба в градината :)
«
Отговор #45 -:
май 07, 2007, 10:15:55 »
Цитат на: sladuranka2 в май 03, 2007, 15:16:08
Момичета обаждах се в Ботаническата градина на БАН, която се намира в Драгалевци и оттам ми казаха, че искали 500 лв.
Направо луди хора, като се има впредвид, че тази градина е близо до ОколоМръсното!
И изтъкнаха, че Ботаническата градина на "Васил Левски" за много по-малка площ взимали пак по толкова - демек 500лв е тарифата и в двете градини. Като се прибави и кетъринга излиза направо
лудница! Аз пък се сетих, че в Ботаническата градина на БАН сигурно би имало огромни проблеми с тоалетната
Някой да знае как вървят тарифите в Историческият музей? Там е страшно красиво, но сигурно и там биха ни ударили теслата.
sladuranka2, Този наем, който се плаща за колко време "важи", в смисъл колко часа имаш на разположение да използваш градината?
Активен
sladuranka2
Любопитен
Публикации: 23
«
Отговор #46 -:
май 07, 2007, 10:40:36 »
gerjo_k за това не се сетих да питам, но мисля, че времето не е определящ фактор - в смисъл дали ще седиш 1 час или 5 часа там май сумата си е една и съща.
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #47 -:
май 07, 2007, 12:26:41 »
Цитат на: sladuranka2 в май 07, 2007, 10:40:36
gerjo_k за това не се сетих да питам, но мисля, че времето не е определящ фактор - в смисъл дали ще седиш 1 час или 5 часа там май сумата си е една и съща.
Най-вероятно е така, но все пак има значение дали имаш на разположение 2,3 часа или 30 мин. Като плащаш такава сума, поне е добре да не се чувстваш притиснат от времето и да се наслаждаваш спокоино на момента
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #48 -:
май 07, 2007, 22:04:59 »
ние днес ходихме до ботаническата беше невероятно,харесахме си място "розариума" на самата градина,нямам снимки защото сега розите не са цафнали ,но си личи че ще е като в приказка,наввсякъде има арки от желязо обвити в рози,мраморни пейки .......нямам тарпение вече да идва дата на сватбата
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #49 -:
май 08, 2007, 09:57:00 »
Цитат на: maslinka в май 07, 2007, 22:04:59
ние днес ходихме до ботаническата беше невероятно,харесахме си място "розариума" на самата градина,нямам снимки защото сега розите не са цафнали ,но си личи че ще е като в приказка,наввсякъде има арки от желязо обвити в рози,мраморни пейки .......нямам тарпение вече да идва дата на сватбата
Наистина описанието на градината звучи като приказка, а то няма и как да не е
Това е най-слънчавият ден в живота на малдоженците, а когао са обградени от близки хора, цветя и красота..
Ще чакаме снимки и ние да се порадваме на красотата
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #50 -:
май 08, 2007, 10:46:00 »
maslinka, колкото повече чета отговорите ти във форума толкова повече се убеждавам, че твоите идеи за сватбата имат много допирни точки с моите. Аз искам също открита церемониа в ботаническата градина в Балчик и също сме си харесали място до розариума, където се намира откритата лятна къпалня. Ще ми разкажеш ли нещо повече? Безкрайно ще съм ти благодарна!!!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #51 -:
май 08, 2007, 11:01:57 »
Ooops, maslinka, извинявай нещо съм се объркала. Ти говориш за ботаническата градина във Варна, а пък аз друго съм си помислила. Има ли случайно някои във форума, който да е кандидат за ботаническата във Балчик. Ако има, моля ви свържете се с мен да обменим информация!
Активен
sladuranka2
Любопитен
«
Отговор #52 -:
май 08, 2007, 11:02:54 »
В началната страница на сайта пише, че сватба организирана в Двореца в Балчик струва 200лв. Била съм там и знам, че мястото е приказно за сватба. Маслинка твоята сватба в Ботаническата градина в Балчик ли ще е , защото аз разбрах за варненската ботаническа градина.
Активен
sladuranka2
Любопитен
«
Отговор #53 -:
май 08, 2007, 11:05:07 »
prin4ipessa идеята за сватба там е страхотна, но не знам как би се получило при условие, че съм от София? Ти откъде си? Мисля, че за всички роднини и приятели би било доста изтощително да пътуват цял ден и после да се връщат. Според мен това е подходящо или за булки от морето или просто гостите да са в намален състав и да им се поеме преспиването в Балчик.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #54 -:
май 08, 2007, 11:15:44 »
sladuranke, и аз съм от София, но от това което намерих в нета просто се убедих, че това място наистина е приказно. Има хотели на доста достъпни цени, в който да настаните гостите. При нас родителите ще поемат нощувките, а гостите сами ще си осигурят транспорта. Знам, че ще е уморително за тях, но какво да се прави. Навила съм си на пръста, че искам да е там
Ти проучвала ли си по-обстойно?
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #55 -:
май 08, 2007, 11:18:07 »
Иначе гостите ни се очаква да бъдат около 85. Вие колко човека сте поканили?
Активен
sladuranka2
Любопитен
«
Отговор #56 -:
май 08, 2007, 11:25:50 »
Ами по обстойно не съм проучвала - единствено гледах снимки на Ботаническата градина за да преценя подходящо място, защото за последно съм била там преди няколко години. Двореца е разположен срещу плажа и е приказно красиво. също така гледах за хотели, където да продължи тържеството. Евентуални проблеми поне според мен може да има с :
Грим и прическа - във Варна има салони, но не съм никак запозната, единствено знам, че има салон на Капанов, а и Варна не е много близко.
Организация на самото тържество - може би ще има нужда пак от кетъринг фирма.
Фото и видео услуги.
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #57 -:
май 08, 2007, 13:13:24 »
Ако наистина планувате да пътувате от София до Балчик за сватбата си, то според мен наистина трябва да се замислите за организацията на сватбата там и да отидете може би няколко дена по-рано от деня на събитието, защото както знаете не е лесно да се намери това, което искаш, особенно в друг, по-непознат от собствения град.
Иначе идеята за това място е великолепна
Пожелавам ви много успех и на двете
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #58 -:
май 08, 2007, 17:12:50 »
gerjo_k, благодаря ти за милите думи! Но що се отнася до организацията вече съм помислила за всичко.
sladuranke, наистина има много неудобства като тези които изброяваш. За грима и прическата мисля да наема стилист от Варна, който да дойде и да ме направи на място. От кетъринг фирма няма да имам нужда, защото искам само гражданската церемония да се проведе в градините, а празненството после ще е в ресторант. А за фото/видео услугите мисля да ангажирам оператор и фотограф от Варна и да им осигурим преспиване и на тях. Какво да се прави, понякога за да осъществим мечтите си са нужни и финансови жертви.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #59 -:
май 10, 2007, 14:32:08 »
Цитат на: prin4ipessa в май 08, 2007, 11:01:57
Има ли случайно някои във форума, който да е кандидат за ботаническата във Балчик...от това което намерих в нета просто се убедих, че това място наистина е приказно
prin4ipessa
,аз не съм кандидат за сватба в ботаническата(а би било чудесно
),а Балчик ни е доста далече,но съм била там и напълно ще споделя мнението ти,че това е едно приказно красиво място!Ще бъде невероятна сватба!Имам много хубави снимки от там,може и да пусна някоя..
А сигурно сте видели и
това
,но аз да покажа
Успех и да ни държиш в течение!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]