Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:49:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Идеи за сватба в градината :)  (Прочетена 116253 пъти)

kateto
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #120 -: януари 25, 2008, 10:23:01 »

За дъжда и студа си абсолютно права. Затова ние сме си избрали 19ти август, защото дори да вали, едва ли ще е толкова студено... 10 градуса.. бррррррррр  nea
 Но все още не мога да се ориентирам за ресторанти.. някои има ли идея за Глория Палас, казаха ми, че било страхотно. Имате ли идеи и какви са цените там, че малко ме е страх да си ги представя даже;)
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 25, 2008, 10:31:32 »

Кате, аз като обикалях най много харесах На върха в горна Баня.

по принцип сайтът им е www.navarha.com, но не работи нещо.

Иначе там е божествено, но за нашата дата беше заето.
много ме хвана яд diablo тогава
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #122 -: януари 25, 2008, 12:21:51 »

Разглеждах страницата на филмова къща Виктор Попов и там имаше няколко невероятни градински сватбииииииии  girl_in_love girl_in_love girl_in_love Направо невероятно красивоооо  girl_in_love И това като че ли ме обнадежди, че все пак може да намерим такова страхотно място, било то градина или край басейн  yahoo еее ... остава си риска с дъжда  girl_impossible
Вижде клипчета - 80 и 81 в "Младоженци 2007", поне тях запомних, иначе има и другиии .....  yahoo

Със сигурност филмче 29 е снимано в ресторант "Лебед"  Wink
« Последна редакция: януари 25, 2008, 15:22:44 от Katitka » Активен
kateto
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #123 -: януари 25, 2008, 14:57:32 »

На върха.. сайта не им работи sad Мрън....
иваива колко е голяма градината:) Ще взема да пратя някой от моите познати да го види.. smile
 Не знам, но на сайта Глория Палас изглежда много готино.., все още ми се иска да чуя мнения smile Ако някой знае нещо.. Wink
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #124 -: януари 25, 2008, 15:21:13 »

kateto, ето един линк, на който попаднах  Wink има снимки на няколко ресторанта в София с градина  good Има и от "На Върха":

http://forum.svatbata.bg/index.php?action=post;topic=1047.120;num_replies=123
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 25, 2008, 17:06:11 »

kateto,
много е голяма градината
много е красиво
иди да го видиш
то сега като е зима няма да е така хубаво но ще придобиеш представа
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #126 -: януари 25, 2008, 17:46:39 »

На върха.. сайта не им работи sad Мрън....
иваива колко е голяма градинатаsmile Ще взема да пратя някой от моите познати да го види.. smile
 Не знам, но на сайта Глория Палас изглежда много готино.., все още ми се иска да чуя мнения smile Ако някой знае нещо.. Wink

На предната страница ,първите две снимки,които е качила ZAHIRA са от На върха! Градината е наистина огромна! Колкото и да сте,ще ви събере! Трябва обаче да имаш в предвид,че помещението вътре едва ли ще събере и 50 души! И на нас много ни се искаше градинско парти и обиколихме почти всички възможни места в София!Миналото лято обаче почти нямаше събота,която да не вали! И така,малко по малко,колкото и да ми беше мъчно  се отказах от тази си идея! Не че е невъзможно да се осъществи, но наистина трябва да не ти стиска да рискуваш, да имаш голям екип,който своевременно да реагира,и естествено -резервен план! Така че стискам палци на всички момичета,които се ангажират с такава подготовка и ако мога да помогна с нещо-ще се радвам да го направя!
« Последна редакция: януари 25, 2008, 17:50:26 от divna » Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 26, 2008, 08:24:00 »

Мисля, че много зависи каква ще е концепцията на сватбата. Някои хора предпочитат само ритуала да им е в градина и после да продължат тържеството в ресторант. За такава идея трябва да се търси ресторант с градина . Други пък предпочитат изцяло градинска сватба , която да продължи под формата на коктейл или със шведска маса в градината. За такава цел е необходим кетеринг.
Активен
yanast
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #128 -: януари 26, 2008, 13:00:57 »

Момичета, моля ви пратете ми на лични имената на ресторантите за които говорите, с изключение на лебед, царско село и макси те са ми любими, но няма да мога да си го позволя.
И ние започваме да се ориентираме към ресторант с хубава градина, за да има резервен план, защото може и да е студено вечерта, датата ни е през юни и няма гаранция че вечерта ще е топла, а аз мразя студа, а от нощта не се отказвам това е любимото ми време от денонощието.
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 09, 2008, 12:43:17 »

Ето няколко идеи от мен:

smile

Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юни 25, 2008, 07:16:56 »

Здравейте момичета!Отварям една темичка за градината и по-точно украсата.Аз бих искала да имам градинско парти у нас,вместо вземане на булката.Незнам каква украса да имам обаче,приемам вашите предлоения????
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юни 25, 2008, 08:31:21 »

Градината в двор на къща ли е?
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юни 25, 2008, 08:38:35 »

Ау, как ти завиждам!!! И на мен това ми беше мечтата. Но вилата е пълна със строителни материали и няма да стане много изискано парти насред вар и цимент...

Аз бих заложила на много тюл и органза - някакви прозрачни платове за драперии и панделки. Не са скъпи по магазините за платове. Венец на вратата на къщата. Такива неща.
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юни 26, 2008, 05:14:32 »

Да в двор на къща е:)
Благодаря за идеите!!! Bravo
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юни 26, 2008, 05:40:55 »

Аз страшно харесвам lanterns (тези висящите неща, незнам как се казват на български) - доста ефектни за декорация. Ето пример:

* Lanterns.JPG (69.39 KB, 655x498 - видяно 1851 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: